Ağustosta gitmeyin sakın. Acemiliğiniz cehennem sıcağında geçer. Ayrıca denetimler başlıyor. Spordu otdu kafayı yersiniz. Kesinlikle Aralıkta gidin ve rahat edin. Ağustosta gidenler en çok askerlik yapanlar. Kışın soğuk olduğu için asker içerde.
evet geldim ablacığım abiyle yani eşinizlede tanışma fırsatımız olmadı denetlemeniz var dediler bizi bir eğitime aldılar sabahtan akşama kadar akşam hava karardıında ancak boş vaktimiz oluyordu ondada bize etüd koyuyorlardı kendimi askeriyedemi yuoksa öss ye girecek birisimi olduğumu farkedemiyordum ama rahatladık şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: swedy
ooo depocu geldin mi vallahi muhabereci deden geldi eşim yani
quote:
Orjinalden alıntı: depocey
NEYSE ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BENDEN BU KADAR DAHA SONREA GÖRÜŞÜRÜZ CANLANIN BENDE MUHAFIZ EĞİTİM TKKOMUTANI OLACAĞIM İNŞALLAH. HADİ HAYIRLI SPORLAR.
haklısın tertip senle bende olmasak zaten forumun tadı kalmıyor allahtan ablalarımız bizim forumu ziyaret edip yeni gelecek olan arkadaşlara yardımcı oluyorlarda forumda trafik oluyor .
quote:
Orjinalden alıntı: aagir
bepocey sadece ikimiz kaldık
en iyisi olmuş benim kanaatimce çünkü yazın sıcağında eğitim yaparken bağı bir terlerdin
en rahat askerlik nisan dönemi askerliktir benim kanaatimce nedeni ise zaten haziran ayında rütbelilerin yerleri değişir tayin işlemlerinden ötürü ve tatile çıkacak olanlar çıkarlar ve denetlemeler yazın değil mart haziran ayları arası yapılır böylece olası bir denetlemeye girmezsiniz. Bunlar benim fikirlerim tabiki.
quote:
Orjinalden alıntı: eteksen
Ağustosta gitmeyin sakın. Acemiliğiniz cehennem sıcağında geçer. Ayrıca denetimler başlıyor. Spordu otdu kafayı yersiniz. Kesinlikle Aralıkta gidin ve rahat edin. Ağustosta gidenler en çok askerlik yapanlar. Kışın soğuk olduğu için asker içerde.
sizin nasıl 89 anlamadım :) gün itibariyle 92 günüm var. azı gitti çoğu kaldı hadi bakalım
iyidir ablacığım bizde kura çekeceğiz bu hafta ya ankara ya istanbul ikisinden birisi olacak artık. Millet yok gelmiyor artık herhalde. Anca yatıyorlar askerde herhalde.
balıkesir erdek tatil kampındayım. Uyku dışında bi problemim yok sayılır. Tabi kaşınan bi kaç gerizekalıyıda saymak lazım
tertib kaşınan adamlar heryerde mevcut boşver sen onları neyse. eee millet konuşun diyeceğim ama adamlar interete girmeye bile üşeniyorlar herhalde yada tiklemiyorlar anlaşılan neyse benden bu kadar sizlere iyi tatiller ankara mamak tatil köyünden sizlere saygılar sevgiler.... :)
quote:
Orjinalden alıntı: etusch
balıkesir erdek tatil kampındayım. Uyku dışında bi problemim yok sayılır. Tabi kaşınan bi kaç gerizekalıyıda saymak lazım
tertipler sıcaklar bunaltmaya başladı artık şafak 84 olması lazım az kaldı sabır
ya ne zaman bitecek, 83:((((
merhaba arkadaşlar..313 KSD olarak boluda askerlik yaptım.317 KSD lerden Bolu 'ya düşen olursa vay haline ona göre.Doğudan daha zordur.Öğretmen olanlar öğretmen olduğunu söylemesin hem günde 4 saat nöbet hemde komutanlarımızn çocuklarına ders veriyorlar.315 KSD lerde sıkmasın canını..Az kaldı...
Bitermi demeyin bitiyo arkadaşlar bak biz 313lüyüz şafak görünürmü görünmezmi derken göründüde üstüne bide 2 ay geçicek nerdeyse
Sen bizim topiğe hiç uğramadın sanırım 313.dönem topiğinde görmedim seni
quote:
Orjinalden alıntı: razumihin
merhaba arkadaşlar..313 KSD olarak boluda askerlik yaptım.317 KSD lerden Bolu 'ya düşen olursa vay haline ona göre.Doğudan daha zordur.Öğretmen olanlar öğretmen olduğunu söylemesin hem günde 4 saat nöbet hemde komutanlarımızn çocuklarına ders veriyorlar.315 KSD lerde sıkmasın canını..Az kaldı...
safak 84
Sungurlu (Çorum) askerlik dairesinden herkese selam.. Şaka gibi askerlik yapıyoruz,ailem we kız arkadaşım dahil kimse inanmamıştı,buraya gelince inandılar bu denli rahat olduğumuza.. Tabi bunda askerlik şubesi başkanının 84 doğumlu asteğmen olmasının bi etkisi war mı?.. Cevapları duyar gibiyim,neyse arkadaşlar umarım herkesin dilediği gibi geçer son 80 küsür günü.. Herkes ailesine we sevdiklerine sağ salim kawuşur..