Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık doğan güneş bizim yarın bitiyor bu askerlik hür generalim artık
  • ALLAH IZIN VERIRSE IKI GUN SONRA HURGENERALIZ ARKADASLAR . ALLAH BILETLERIN TUM ASKERLERIN YOLUNU ACIK ETSIN
  • 17.09.07 SON.. P.TESİ BU ADAM KACAR. HÜRAMİRALLİĞE TERFİ EDER..SELAMLAR TERTİPLERİME..
  • BİTİİİİİİİİİ
  • şafak 1
    sadece 1
  • evet arkadaşlar şafak 1 sonunda
    tüm tertiplerime ve bana hayırlı tezkereler
    5 ay uzak kaldık camiadan artık kapatıcaz arayı hızlıca
  • şafak 0
  • ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ULANNNNN!!!
  • Evet Beyler tüm 315 tertiplerim artık bilgisayarlarının basına eskisi gibi gecerler ve artık askerlik anılarını kaleme almaya baslarlar.... OLLEYYY BEAAA! BEN Mİ GİDEYİM BU ŞAFAKTAN SONRA
  • artık hürgeneralim...darısı askerdeki diğer vatan evlatarının başına, nizamiyeden çıkalı 2 saat falan oldu, ama hala inanamıyorum çarşıda gibiyim, bakalım akşam saat 6 da geri dönmezsem o zaman anlaşılacak çarıda mıyım yoksa hakikaten tezkere mi aldım...
  • BITTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SONUNDA BITTTI ARKDASLAR DAGA BITMIS GIBI BANADA GELMIYOR BAKAM AKSAM ANLICAZ GERI DONUS YAPMADIKTAN SONRA HERSEY OZAMAN NETLESECEK SABAH ERKEN KALKM AIHTIYACI DUYMADIGIMIZ ZAMAN ANLAYACAGIZ DARISI TUM TERTIPLERIN SONRA TUM ASKERDEKI VATAN EVLATLARININ
  • Bitti nihayet cümleten 315'lere geçmiş olsun. Halen inanmakta güçlük çeksemde; geri cagıracaklarmış gibi gelsede; BİTTİ. Bundan sonraki hayatlarınızda başarılar temennileriyle.. (tabi burada bolbol askerlik geyikleriyle muhabbetler dileğiyle) Şimdilik iyi istirahatler. Hatta ilk askerlik repliğini ben yazayım. İSTİRAT ET.
  • arkadaşlar eve gelmemin 4 ncü gününü yaşıyorum hala inanamıyorum askerliğin bittiğineeeeeeeeeeee
  • yaa bazen aklım almıyor,6 ayda olsa nasıl benımsemışız askerliği,vallahi dönüp dönüp uyuyorum
  • Cümleten 315 lere geçmiş olsun.
    Darısı bot bağlamayan 319 lara ve ondan önce ki 317 lere
    zorda olsa bitti artıkın hiçbir engel yok hayat yolunda.
  • sonunda bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • yaa askerdeyken hiç bir sey dusunmeden hiç bir sey yapmadan 1 ay geçirecem diyordum şimdide bir an evvel bir faaliyete girme telaşına burundum hemde daha ilk haftayı bile devirmeden
  • daha bi saçlarınız uzasın,cildiniz yenilensin..
  • bizimkiler de enlen diye tutturdular

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

yaa askerdeyken hiç bir sey dusunmeden hiç bir sey yapmadan 1 ay geçirecem diyordum şimdide bir an evvel bir faaliyete girme telaşına burundum hemde daha ilk haftayı bile devirmeden
  • oh bitti:)
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.