ya sormayın arkadaşlar benide şafak çok fena sıkıştırdı günler inanın geçmek bilmiyor. Şafak 3 kaldı inşallah doğan güneş dememize çok az var izin kullanmıştık 10 gün şimdi arkadaşlar benden önce gittiler öyle bir koydu ki sormayın gitsin. herneyse tüm 315 ksd lere selam olsun hayırlısıyla bitirdik arkadaşlar. acemilik: kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı usta: özdere özel eğitim merkezi komutanlığı - İZMİR (hava kuvvetlerinin tatil kampı) Hv. P. Çvş. EMRE ÖZTÜRK
2 hafta ne kadada çabuk geçti değil mi?
bizim 315 lerin forumuna niye rağbet yok anlamıyorum 313 le bile hala devam ediyor
arkadaşlar spor istirahata nedir nasıl alınır bilgisi olan varsa cevap bekliyorum teşekkürler.
Revirde astek wardır ,onu kafalar alırsın:D
Veya gercekten bı sıkıntın warsa askeri hastaneye sevk ederler ordan spor yapamaz verebilirler.
315 kalmadı hepsi bitti heralde
en az tertip nisan ile agustos tertibidir,dolayısıyla bu durum forumada yansıyor, mesala bizim tugayda 313 yani aralık tertıbı 220 kişi idi bizim tertip 90,agustos tertibi de 55 kısı gelmişdi
arkadaşlar bitti artık askerlik boşverin sivil hayat daha zorrrrrr iş bulamıyoz şimdide.......
ben girdim bir işe bakalım hayırlısı,ama askerde yemeği,giymeyi düşünmüyorsun,orada insanlar sana ne yaptın iş bulabildin mi diye sormuyorlar mahalli baskısıda yok yani,ama bu durum mu askerlik mi,tabiki sivil hayat
arkadaşlar bize verilen terhis belgelerini askerlik şubesine falan götürcekmiyiz??
boluk yazıcısı beraber aynı boluge dustugum kısa donem arkadasımdı ondan ogrendiğim kadarı ile terhıs mahıyetındekı ızınlerımız bittiği tarıhten sonra bolugumuz butun dosyamızı askerlık subemıze yolluyor,yani muhtemelen bu zamanlarda askerlık subemızde de terhıs belgemızın bir nushası var
valla ben gitmedim gitmeyide düşünmüyorum çünkü sefer görev emri yok bize.ama uğramak lazım mı bilmiuorum
sefer gorev emrı olmayanlar gitmıyor mu,bende ısrarla sordum boluk yazıcısı arkadas gelirken herhangi bir sey yapacammı artık diye yok demıstı,benım terhıs kağıdındada sefr gorev emrı yoktur yazıyor onunla alakalı olabilir mi
yılda 1 kez yoklama yaptırmanız gerekiyo askerlik bitince o kadar
valla bizim sosyal tesis yazıcısı gitsende olur gitmesende demişti gitmedim ama daha süresi var 3 ay içindemi ne gitmek gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: pks1979
ATARSA 44:) ...BİLETİM GEL ARTIKDA BİZ GİDELİM.......
315 hayırlı uğurlu olsun biz 313 ler kadar sizin duygularınızı anlayacak kimse yok.Ama kafanızda çok büyütmeyin askerliği...bizde cok konustuk 313 topiğinde bunları .napıcaz ne edicez diye...Başta biraz zorlanırsınız(usta birliği) sonra zaten hergün bir öncekinin aynısı olacağı için alışmış hatta sıkılmış olucaksınız.. ve bir bakıcaksınız bizim gibi şafak 44 demişsiniz....
GİRESUN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI(BURAYA GELENLER ŞANSLI OLUCAK)
bende gıresun il jandarma dustum 317. donemlerden varmı burda dedelerım
askerlik oncesi çok hararetli geçmişti geceler,hep yazışmalar falan,şimdi 315'lerden tık yok,sanırım çoğumuzda işlere yerleştik,sivil hayata iyice adapte olduk
mrb ben 317 kd k.k.k (ankara) da askerliğimi yapıyorum. az kaldı
abicim şimdide dediğin gibi işlerden kafamızı kaldıramıyoruz.yıl sonu geldi böyle odu bundan 8-10 önce neyi konuşuyorduk şimdiki durumumuza bak.şükür bitirdik şu askerliği :)