Ben de ODTUlü arkadaş gibi Bilkent Elektronik yüksek lisans olarak tabi şaşırmakla birlikte yarın Bolu 2. Komando Tugayına gideceğim. 155 gün sonra görüşmek üzere inşallah.
kütahya bende varım adım esref tum tertıpler hayırlı teskereler yarın aksam ustu gırırım artık boluge
quote:
Orjinalden alıntı: eagle37
kütahya yok mu beah 4 kişi olduk volki58, tafaba, wodanfire, eagle37 olarak msn*tertipözel* yapalım beyler, bakalım kaç kişi olucaz..kolay gele..
düzce il jandarma ya gidiyorum yarın 3-4 gibi teslim olucam
gelen yok galiba ama gelen varsa yardımcı olmaya çalışırım.
az çok biraz bilgi sahibi oldum.
herkese hayırlı teskereler diliyorum...
eylülde dönüyoruz inşallah :) şafak sayyyyyyyyy
ARKADAŞLAR İZMİR FOÇAYA GİDİYORUM. YEDEKSUBAY ADAYI J.KOMANDO. YARDIMCI OLABİLECEK VEYA YOL GÖSTEREBİLECEK ARKADAŞLAR VARSA BEKLİYORUM... msn: eu_eagle@hotmail.com ERCAN USLU / BURSA
FOÇA EKİBİ BURDA TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM SİZİ BEKLİYORUZ. FAKAT OKULDA GENEL KOMUTANLIK DENETLEMESİ OLDUĞU İÇİN İŞİ EN BAŞTAN ÇOK SIKI TUTACAKLARDIR. İLK 1-2 HAFTA BİRAZ SIKILABİLİRSİNİZ. LEMİN TÖRENİNDEN SONRA EĞİTİM EĞLENCELİ HALE GELİYOR. YOĞUN BİR SPOR, ATIŞ VE TEMEL KOMANDO EĞİTİMİ BAŞLIYOR. ÇOK YORULACAKSINIZ BELKİ AMA 13 HAFTA SONUNDA İNSAN VÜCUDUNUN NE KADAR DAYANIKLI OLDUĞUNU VE YAPAMAM DEDİĞİNİZ BİR ÇOK ŞEYİ YAPMAK ZORUNDA KALDIĞINIZDA (NASIL BİLMİYORUM AMA) YAPABİLDİĞİNİZİ GÖRECEKSİNİZ.
quote:
Orjinalden alıntı: can_247
düzce il jandarma ya gidiyorum yarın 3-4 gibi teslim olucam
gelen yok galiba ama gelen varsa yardımcı olmaya çalışırım.
az çok biraz bilgi sahibi oldum.
herkese hayırlı teskereler diliyorum...
eylülde dönüyoruz inşallah :) şafak sayyyyyyyyy
Tertip seninle komşu olduk :) Batı ilindeki (Sakarya İl Jandarama komtanlığı) jandarmada da ben varım..
quote:
Orjinalden alıntı: kingcobra33
Merhaba 315.dönem arkadaşlar.Dört gözle gelmenizi bekliyoruz.Mesajları hala okuyanlar varsa gelirken yanlarında fazla bir şey getirmesinler.Yanınızda 3-5 parça fanila,don,çorap birde giyeceğiniz kıyafetleri getirmeniz yeterli.Tıraş takımıda getireseniz iyi olur.İlk günler bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz.Geri kalan her şey burada satılıyor vede gayet ucuz zaten.Upuzun yapılan listelere ve yanınıza yük yapmanıza gerek yok.Yeni gelecek arkadaşlar burada askerliklerini Çavuş eğitim taburunda yapacaklar ve Mayısda yemin törenlerini yaptıktan sonra dağıtımları olacak.Şimdiden hayırlı teskereler.
ŞAFAK 35
Hangi ara nete girdin sen bakim king =P gel tekmil ver bakim!
quote:
Orjinalden alıntı: ekg98
kütahya bende varım adım esref tum tertıpler hayırlı teskereler yarın aksam ustu gırırım artık boluge
quote:
Orjinalden alıntı: eagle37
kütahya yok mu beah 4 kişi olduk volki58, tafaba, wodanfire, eagle37 olarak msn*tertipözel* yapalım beyler, bakalım kaç kişi olucaz..kolay gele..
ben de varım Kütahya da
Amasya 15.Piyade Er Eğitim Tugayından bütün 315 KD adayı arkadaşlara selamlar.Ben şu an 313 KD olarak görev yapmaktayım burda.Şafak 34 oldu artık.Buraya gelecek olan arkadaşlar çok güzel bir bölükte acemilik görecekler.Ben şu anda 22.Alay 2. Tabur Ateş İdare Bölüğünde eğitim çavuşu olarak görevimi yerine getiriyorum.Amasya'ya gelecek olan arkadaşlar bana mail yoluyla veya Ateş İdare bölüğüne gelerek ulaşabilirler.Şimdiden hepinize hayırlı teskereler..
bugün teslim olanlar var, şu an teslim oldular ve o karmaşanın içine girdiler bile sizler kalanlarda yarın bu saatlerde yaşayacaksınız askerliğin ilk anlarını,
quote:
Orjinalden alıntı: I.Kılıç Arslan
Tuzla Piyade Okuluna giden varsa..
msn..heroin.indaclub@gmail.com
tuzla piyade okulu değilde K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 1'İNCİ BLG. BKM.MRK.K.LIĞI 7'NCİ BKM.MRK. K. LIĞI İSTANBUL TUZLA
gidiyorum aynı yere mi gidiyoruz?
ŞAFAK 35 + 5
DARISI BAŞINIZAAA
Sabah 7.30am'de Ankara'dan Istanbul'a dogru yola cikacagim. Kucukyali'da birlige de ogleden sonra teslim olmayi planliyorum. Hayirlisi olmasi dilegiyle, tum arkadaslara selamlar ve sevgiler diliyorum.
Beyler bu gece de ben biniyorum yarın ogle saatlerinde kısmetse Tuzla piyadeye teslim olacagım. 315. kd. Piyade Çavuş Melih İst. Tuzla :) Hayırlı teskereler tertiplerim. Buradan PM atın haberleşiriz gerekirse...
sabah 8 45 ucagıyla istanbula gidiyorum.saat 3 ,3.30 gibi Hava savunma okulunda olurum.Tertipleri beklerim hepimize hayırlı teskereler allaha emanet olun
vaybeee sayfada bir ben varım konu yalnız kaldı kimisi yolda kimisi uyuyo neyse buda gelir buda geçer hadi tertipler bende kaçar herkese hayırlı teskereler allaha emanet olun
bir kaç haftalık acemilik döneminden sonra forumumuz yavaş yavaş canlanmaya başlayacaktır. Tabi askere gitmeyen ama asker yolu gözleyenlerde forumu boş bırakmazlar heralde...
sabah dokuzda manisa ya gidiyorum iki civarında manisada olacağım allah hepimize hayırlı teskereler versin iyi günler güzel askerlikler