ikinci el ve e90 kasa için konuşuyorum (2009+ model)
elbette gönül 320 olsun diyor ama aradaki fiyat ve vergi farkından ötürü akıl 316'ya kayıyor. bir de bazı e90 316'larda navigasyon ekranı var ön göğüste; 320'lerde göremedim. doğrusu çok hoşuma gitti, olsun isterim. ilk defa bmw sahibi olacağım ve aracı yalnızca yüzeysel olarak tanıyorum. aile aracı olacak, yani asfalt ağlatmak gibi bir amacım yok. ama gaza bastığım zaman da tepki versin istiyorum elbette. özellikle uzun yolda sollamalarda atik olması önemli; daha önce bunun sıkıntısını yaşadım çünkü. kullanan, yakından tanıyan arkadaşlarda ricam; bir yol gösterin, ne yapayım?
2009 üstü 316i ler 60 milyar civarı Lpg taktırmadan kullanmak masraflı olur şehir içi zaten kafadan 10 litre yakar en az 1.6 115 beygir atmosferik motor e90 lar 316 dan çok fazla performans beklemeyin
Gelelim 320i ye 316 ya göre çok daha performanslı güçlü bir motor yakıt tüketimi 316i ile hemen hemen aynı olur yıllık vergisi 1800 Tl
Benim tavsiyem 60 bin tl civarına 0 km düşük hacimli turbolu benzinli bir araba alabilirsiniz Passat 1.4 Tsi Comfortline 61 Bin Tl Super 1.4 Tsi Elegance 60 Bin Tl İnsignia 1.4 T Edition Elegance ... gibi bir çok model var