Şimdi Ara

319. DÖNEM YEDEK SUBAY GÖNÜLLÜ KOMANDOLAR BURAYA.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
12.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapma dostumya moralim fena bozuldu a.k çocukları yüzünden bakaya kaldık ama şimdi düştüğümüz duruma bak belki askerde de karşıma çıkar bu durum
    quote:

Orjinalden alıntı: Makinister

evet dostum dün aldım evraklarımı ,evrağın birinde sabıka veya bakaya suçun varmı diye dolduruyosun..Ve yine hatırladığım kadarıyla asal ın sitesinde bakaya suçu alanlar yedek subay oalmıyor diye okumuştum.Sende ASAL ın sitesine bir bak bence..
    Bu arada sevk evraklarını alırken optik form var ismini kodladığın şubedeki memur komando olmak sitiyormusun diye sordu artı uzun dönemi sordu ve o optik formda işretledi bi kod..
  • anlıyorum kardeşim sinirlenmekte haklısın benimde kuzenimi spor öğretmenliğinde okurken 3.sınıft ayakaladılar kahvede kimlik kontrolünde .bundada okuldakiler göndermemiş askeriyeye evrakları..aradan kayanayan hep biziz anasını satim..
  • tertipler benim boy 1.78 yaş 26 vücut yeterince atletik sayılır..komando olablirmiyim aklıma çok takılıyor Agrubu arızalıyım ..makina mühendisiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Makinister

tertipler benim boy 1.78 yaş 26 vücut yeterince atletik sayılır..komando olablirmiyim aklıma çok takılıyor Agrubu arızalıyım ..makina mühendisiyim

komando olmak için boy pos eskidenmiş adamlar yürek arıyor arkadaşımdan duydugum kadarıyla 165 komandolar varmıs ayrıca gönüllü olduğunu söylediysen dua etmekten başka şansımız yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borgo -- 7 Kasım 2007; 1:57:16 >
  • evet işaretledim olmak istiyorumm diyee..
    yine bugün aynı lafları duydum bikaç arkadaşımdan senmi kurtarcan vatanı gibi laflar yada kahraman mı olmak istiyosunlar..nolmuş bu millete vatanseverlik bile gereksiz görülüyo işine bak sen tavrında herkess..
  • ama alım yokmuş memurlarında bi halttan haberi olmadıkları için bilmeden soruyorlar işte
  • Bugün evraklarımı almaya espanolun tertip ile gittim. İşimiz fazla sürmedi. Birçok arkadaş açıklama yapmış ama yine de sorusu olan varsa yanıtlarım.
  • komando alımı konusunda birşey söylediler mi?
  • Bana verdikleri formda komando olmak istiyormusunuz diye bir soru vardı. Sorunun yanında 'A' grubu arızalılar evet olarak işaretleyemez diye bir yazı vardı.

'A' grubu arızalı iseniz seçemiyorsunuz. Ne kadar bağlayıcılığı var bilemem.
  • allah allah bana öyle bi form vermediler
  • selam arkadaşlar peki madde 28 askerliğe elverişlidir yazdığı zaman bir sorun varmı bilen varsa a yada başka bir hafr yazmıyordu
    quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

Bana verdikleri formda komando olmak istiyormusunuz diye bir soru vardı. Sorunun yanında 'A' grubu arızalılar evet olarak işaretleyemez diye bir yazı vardı.

'A' grubu arızalı iseniz seçemiyorsunuz. Ne kadar bağlayıcılığı var bilemem.
  • o zaman normalsin bir sorunun yok demek o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borgo -- 8 Kasım 2007; 0:54:32 >
  • ayrıca 400 uzman komando 6 ay eğitim almak üzere birliklerine teslim olmuş yani bizim komando olma şansımız çok çok azaldı.
  • 87/4 gidenlerden komando olan varmış, bilginize
  • eğer öyleyse bizim komando alınma ihtimalimiz var diye düşünüyorum daha önce 15 ay gideblerde varsa bizede daha çok var demek alınmama ihtimali önce 15 ay gidenler kalkacak diye biliyorum ama tabi fikri olan vrsa açıklasın.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_59

eğer öyleyse bizim komando alınma ihtimalimiz var diye düşünüyorum daha önce 15 ay gideblerde varsa bizede daha çok var demek alınmama ihtimali önce 15 ay gidenler kalkacak diye biliyorum ama tabi fikri olan vrsa açıklasın.........

arkadaşım sen yanlış biliyosun yapılan açıklamada mayıs 2008 e kadar yedek subay komando hiçbir birlikte kalmayacak dendi. şimdi sınavla alınan uzman komandolarda teslim olmuş. bu demek oluyorki birlikler komando dolu bizim alınma ihtimalimiz çok zayıf hatta hiç canım çok sıkıldı buna. bide şimdi 15 ay gidenlerin yeri de belli oldu onların içindede tek tük komando var e biz en son gidiyoruz yani komando ihtiyacı sanırım artık doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borgo -- 8 Kasım 2007; 18:08:46 >

• Bence alınsa bile geçen dönemler kadar çok almazlar Genel Kurmaydan kademeli olarak kaldıracağız denmişti galiba yani şansımız çok az. optik formu doldururkende ne sınıf ne de komando olmak istermisin diye sormadılar. sadece uzun mu kısa mı diye sordular. inşallah herkesin gönlüne göre olur.
  • Slm tertipler bende gönüllü komando adayıyım. 1 hafta önce acemiliğini eğirdir de yapan ordanda usta birliği için bolu dağ komandya giden arkadaşımla konuştum. Komando alımı olacak demişler orda ama operasyona çıkmazlar sadece karokollarda kalırlar denmiş.
  • Birde eğirdirde gözlüklü, ayrıa kilolu komando varmış ama ustabirliğinde ayırıyorlarmış. Operasyona çıkarmıyorlarmış.
  • arkadaslar bu A arızalı ve S saglam olayında kilo orantısıyla etkiliymiş boy 1.78 kilo 73 , S işaretlerlermi ?? bide 1 aralıkta giriceğimiz sınavda komando olmak istermisin secenegi varmış o da önemliymiş dogrumu ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.