Şimdi Ara

32 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
19.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

makina güzel hocam ben yabancı sitede bi adama sordum. en üst düzey monitörler var elinde ama diyor ki g7 hepsinden daha güzel. 2021'de muadilleri çıksa bile bu fiyatın çok üstünde olur. şuanda bile öyle hep 8 bin lira- 14 bin lira gidiyor 32 ben şeyi soracaktım hocam sana gece biten kampanyada senin aldığında mesela kaç tl kupon vardı?

• RovcaniN kullanıcısına yanıt

6200TL üzerine 600TL kupon indirimi ile 5600TL'ye geldi.

• Arkadaşlar monitörü kargoya verilen var mı benimkisi onaylandı ama hala vermemisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RovcaniN

Arkadaşlar monitörü kargoya verilen var mı benimkisi onaylandı ama hala vermemisler

Gelince kutu yüzeyine iyice bakın. Cunku direk gonderiyorlar hic koruma falan yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Gelince kutu yüzeyine iyice bakın. Cunku direk gonderiyorlar hic koruma falan yok yani.

Alıntıları Göster

sağolun uyarınız için. başına bişey gelmese bari. zaten kapıya leptop ve piriz koyup kargocuyu hiç bekletmeden bişey varsa tutanak tutturmayı düşünüyorum. voleybol oynamazlar umarım. allahtan yurtişi kargo şubesi burda güzel çalışıyor32 

• Arkadaşlar benim monitör geldi. Arka ışık kanaması mevcut. Ekrana bakarken pek belli olmuyor ama dimming testte beyaz nokta daha ilerlemeden önü aydınlanıyor. Çok rahatsız oldum. Bu kadar curved de çok geldi. Alışamayacağım sanırım. İade yolu göründü toplıyım kutuyu zaten yanlış bi karardı

32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RovcaniN -- 14 Kasım 2020; 19:29:5 >
  • Arkadaşlar 27" olanı bügün teslim aldım. Üründe 2 adet ölü pixel tespit ettim. Pixel test haricinde normal kullanımda çok gözüme takılmıyor bu durum fakat yine de kusurlu olduğunu bilmek insanı üzüyor.

n11 üzerinde Samsung Türkiye mağazasından almıştım. Araştırdığım kadarıyla ölü pixel durumunda önce servise kontrole ardından duruma göre iade veya değişim oluyor.
    Sizce ne yapmalıyım? 14 cayma hakkını kullanabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar benim monitör geldi. Arka ışık kanaması mevcut. Ekrana bakarken pek belli olmuyor ama dimming testte beyaz nokta daha ilerlemeden önü aydınlanıyor. Çok rahatsız oldum. Bu kadar curved de çok geldi. Alışamayacağım sanırım. İade yolu göründü toplıyım kutuyu zaten yanlış bi karardı

Sen benimkini görsen şükredersin haline 32 

• celepino C kullanıcısına yanıt
    Tabi ki normalde kullanabiliyorsunuz. Fakat n11 de sorun çıkma olasılığı yüksek genelde yokuşa sürüyorlar ve thh ile çözülüyor. Siz iade işlemi başlatın, eğer sorun çıkarırlarsa thh ile mecbur alırlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam keşke almadan incelemelere ve kullanıcı yorumlarına baksaydiniz. Curved ekranlarda ne yazık ki ışık sızması mevcut. Flat yani düz ekranlarda genelde şans işi oluyor bu durum eğer kronik sorun değilse. Ama curvedlerde şans faktörü yok tümünde mevcut.

• karaniler kullanıcısına yanıt

çok araştırdım inan ki. ama bu kadar insan bu kadar curvede bişey demiyorsa ben de alışırım dedim. ama mümkün değil. aklımda hiç iade etmek yoktu. beğenmedim açtım baktım kutuya çıktığı gibi geri koydum aynı gün iade talebi oluşturuyorum dedim. umarım kabul olur. satıcı samsungtürkiye. olmazsa thh'ye başvuracağım. kaç ay sürerse sürsün. o esnada da monitör bende kalıyor sanırım. kalmasa da problem değil. aldıktan sonra bu kadar pişman olacağım aklımdan geçmezdi. çok eğri hocam ya ne oyun oynanıyor ne film izleniyor..mağazada gidip bakınca alışırım gibi geliyor insana.

• quote:

çok araştırdım inan ki. ama bu kadar insan bu kadar curvede bişey demiyorsa ben de alışırım dedim. ama mümkün değil. aklımda hiç iade etmek yoktu. beğenmedim açtım baktım kutuya çıktığı gibi geri koydum aynı gün iade talebi oluşturuyorum dedim. umarım kabul olur. satıcı samsungtürkiye. olmazsa thh'ye başvuracağım. kaç ay sürerse sürsün. o esnada da monitör bende kalıyor sanırım. kalmasa da problem değil. aldıktan sonra bu kadar pişman olacağım aklımdan geçmezdi. çok eğri hocam ya ne oyun oynanıyor ne film izleniyor..mağazada gidip bakınca alışırım gibi geliyor insana.

Ben alıştım. Ve gayet de güzel oluyor oyunlarda. Bu canlılığı diger monitörlerde gormedim VA panel olarak. Duz panelde cok bas ağrısı yapıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 14 Kasım 2020; 22:2:0 >
  • Ben de özellikle 32" olanı sipariş verdim 27" curved çekilmez ama 32" için çok sorun olmayacağını düşünüyorum. Benim hala kargoya verilmedi beklemedeyim.

• karaniler kullanıcısına yanıt

yanii hocam hayatımda ilk defa thh başvurucam olmazsa, hatta ilk defa bir ürün iade ediyorum. 14 gün içinde cayma hakkı işime yarar umarım32  bikere de bize güzel işlesin şu kanun

gerçekten içim rahat çünkü çıkardım kurdum titizce, yarım saat ya çalıştı, ya çalışmadı monitör. zaten önceden de birisi açıp geri yollamış belli.

Samsungun kendi sitesinden aldıysanız sorun olmaz ama n11 den aldıysanız kesin konuşamam umarım sıkıntısız iade alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Samsungun kendi sitesinden aldıysanız sorun olmaz ama n11 den aldıysanız kesin konuşamam umarım sıkıntısız iade alırlar.

n11'den aldım, hissediyorum zaten sıknıtı çıkacağını32  en kötü ihtimalle thh ile çözeceğim sonuçta. ama iade etmezsem bu monitörü aldığım için her gün kafamı vururum ekrana. tercih meselesi. kimisi curvedi hiç sevmez, ben de onlardanmışım.

• quote:

n11'den aldım, hissediyorum zaten sıknıtı çıkacağını  en kötü ihtimalle thh ile çözeceğim sonuçta. ama iade etmezsem bu monitörü aldığım için her gün kafamı vururum ekrana. tercih meselesi. kimisi curvedi hiç sevmez, ben de onlardanmışım.

Alıntıları Göster

Bir de soyle bir durum var. Duz 27" Va panele gore oldukca kucuk kalıyor.

• Benim ekran da geldi vatandan aldığımı iade edip n11den 4750ye almıştım. Renkleri ve tepki süresi muazzam. Curved sevenler düşünmeden alabilir, sevmeyen arkadaşlar da 3-5 gün şans verse alışacağını düşünüyorum.

• celepino C kullanıcısına yanıt

Bu soruları bana soe dostum :) ben 5 adet iade ettim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.