Şimdi Ara

32 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
19.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLooP

Arkadaslar bu monitorde g-sync modulu var mi? yoksa free sync var da ona mi uyumlu diyorlar?

su monitorun 4k versiyonu olsa super olurdu.

Modul yok VRR var. Modul olan versiyonlar 2bin tl fazla fiyata satiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni driver 456.71'ı kurdum, temiz kurulum yaptım ama flickering düzelmedi. Sonra tekrar kurdum ama yine bir düzelme olmadı.

Test koşulları

-2k, 240hz, 8bit

-Gtx1070

Yaptığım testler

-Fall Guys (hep titriyordu yine titredi)

-Spellbreak (eski driverda titreme yoktu fakat ondan öncekinde vardı, yeni driverda da titreme mevcut)

-Nvidia pendulum demo (tüm driverlarda titreme mevcuttu)

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Yeni driver 456.71'ı kurdum, temiz kurulum yaptım ama flickering düzelmedi. Sonra tekrar kurdum ama yine bir düzelme olmadı.

Test koşulları

-2k, 240hz, 8bit

-Gtx1070

Yaptığım testler

-Fall Guys (hep titriyordu yine titredi)

-Spellbreak (eski driverda titreme yoktu fakat ondan öncekinde vardı, yeni driverda da titreme mevcut)

-Nvidia pendulum demo (tüm driverlarda titreme mevcuttu)

Rtx2070 super

2k,240hz,10bit RGB

DDU ile güvenli modda Nvidia klasör ve sürücüleri tekrardan silin ve temiz sürücü kurulumu yapin.

Monitor firmware 1007.1

Bende hicbir sorun kalmadı. Monitoru daha cok sevmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 9 Ekim 2020; 20:27:1 >
  • DDU ile sildim sonra driverı kurdum ama yine değişen bir şey olmadı. Fall Guys ve Spellbreakte yine titreme mevcut.

• Arkadaşlar gray uniformity nasıl bu monitörde %5 gray test yapıp ekran görüntüsü koyabilecek olan var mı CHG70 de berbat bir gray uniformity vardı.

• karaniler kullanıcısına yanıt

:( Bi an sevindim arkadaş öyle diyince, samimi paylaşımınız için teşekkür ederim. Umarım düzeltirler ne diyelim.

• bu monitörü kullanan arkadaşlardan bir şey yapmasını istiyorum.

Windows'tan HDR modunu açıp Youtube'ta HDR destekli video açıp izlesinler.

Ardından Windows'tan HDR'yi kapatıp aynı videoyu tekrar izlesinler. !!! Sakın sayfayı yenilemeyin !!!

Ben bunu yapınca parlaklık çok fazla artıyor ve renkler çok patlak gözüküyor.

Bu videoları izleyerek deneyebilirsiniz. Youtube'tan açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 14 Ekim 2020; 23:17:21 >

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Ekran Kartı Gtx 1070 Kullanıyorum. Monitör İse 27" Odyssey G7 Firmware 1007.1 10 Bit Nasıl Yapabilirim ? Teşekkürler

• HALVET kullanıcısına yanıt
    1000 serisi ile 240hz de 10bit açamazsın, onun için 2000 serisi lazım. Eğer 1070 ile 10bit açmak istiyorsan 144hz e ayarlaman lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşağıda paylaştığım fotolarda birisi Windows'ta HDR açık halde iken aldığım görüntü, diğeri ise HDR açık halde videoyu başlatıp ardından HDR'yi kapattığım zaman oluşan görüntüdür. Neden HDR'yi kapadığım zaman parlaklık daha fazla artıyor ? Bunun açıklaması nedir ? Önceki mesajımda bu monitöre sahip kişilerin de denemesi için istekte bulundum. Burada görseller ile de açıklamak istiyorum. Bu nedir şimdi ?

Bu attıklarım HDR modu açık iken.

32
    32
    32
    32

Bu attıklarım ise videoyu HDR açık halde başlatıp ardından kapadıktan sonra oluşan görüntü. Aradaki fark kolayca anlaşılıyor.

32
    32
    32
    32
    32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 16 Ekim 2020; 23:9:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Aşağıda paylaştığım fotolarda birisi Windows'ta HDR açık halde iken aldığım görüntü, diğeri ise HDR açık halde videoyu başlatıp ardından HDR'yi kapattığım zaman oluşan görüntüdür. Neden HDR'yi kapadığım zaman parlaklık daha fazla artıyor ? Bunun açıklaması nedir ? Önceki mesajımda bu monitöre sahip kişilerin de denemesi için istekte bulundum. Burada görseller ile de açıklamak istiyorum. Bu nedir şimdi ?

Bu attıklarım HDR modu açık iken.

Bu attıklarım ise videoyu HDR açık halde başlatıp ardından kapadıktan sonra oluşan görüntü. Aradaki fark kolayca anlaşılıyor.

Monitörle alakası yok.Windows 10 hdr da hala kötü.

• Resmi olarak daha yayınlanmadı fakat 1008 firmware geldi.

https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/jcp5g8/odyssey_g7_owners_interesting_development_samsung/

Biraz altlarda link mevcut. Ben daha deneyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill3rvib3 -- 20 Ekim 2020; 11:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill3rvib3

Resmi olarak daha yayınlanmadı fakat 1008 firmware geldi.

https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/jcp5g8/odyssey_g7_owners_interesting_development_samsung/

Biraz altlarda link mevcut. Ben daha deneyemedim.

Değişiklikler ne acaba

• 1008 ile Flickering halen devam ediyor demişler forumda... O zaman neden yayımlıyorsun ki bu güncellemeyi Samsung? Ben anlayamadım bu firmanın kafasını, yönetim stratejisini...

• Curimo kullanıcısına yanıt
    Ben 1007 firmware kullanıyorum. Mesela ben de flicker kalmadı. Düşük fps ler alırken bariz belli oluyordu bazı durumlarda. Ama 3080 ile 150-160 üstü yeri geliyor 220leri görüyorum. Hiç olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill3rvib3

Ben 1007 firmware kullanıyorum. Mesela ben de flicker kalmadı. Düşük fps ler alırken bariz belli oluyordu bazı durumlarda. Ama 3080 ile 150-160 üstü yeri geliyor 220leri görüyorum. Hiç olmuyor.

Cok aydınlık ve parlak sahnelerde olmuyor. Genelde karanlik yerlerde veya gri yerlerde flicker yapiyor. 3080 ile bu sorun oluyor mu onu öğrenmek isteriz.

• Yabancılar dolarla maaş aldıkları için neler yapabiliyor bakın istedim.

3 tane 32 inç G7.

Zourgol nickli reddit kullanıcısı.
    32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 21 Ekim 2020; 0:5:2 >
  • Arkadaşlar G7 27" almayı düşünüyorum memnun musunuz? Multiplayer oynayan arkadaşlar özellikle.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Tepki süresi olarak ateş ediyor alet, renkler de cabası. Kısaca tepki süresi, renkler, kontrast çok iyi. Curvedlerde olan ışık sızması bunda da mevcut ama piyasadaki diğer curvedlerden daha az sızma mevcut. G-Sync sorunu mevcut flickering yapıyor. Bu yüzden G-Sync kapalı kullanıyorum ama nedendir bilinmez 240hz de iken pendulum testinde yırtılma çok bariz belli olurken, oyunlarda bir yırtılma oluşmuyor sanki G-Sync açık gibi tertemiz oluyor sebebini bilmiyorum. Kullanan çoğu kişi de böyle diyor. Flickering güncelleme ile düzelme de bilir düzelmeye de bilir. Bunu bilerek almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 23 Ekim 2020; 0:59:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.