Bildirim
32 (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamamen aynı şekilde benim de. Yakın kullanımda belli olmuyor, fakat uzaklaşınca belli oluyor. Tahminim sizin de öyledir.
Bu arada nvidia nın son güncellemesi ile flickeringi oynadığım oyunlarda göremez oldum. Nvidia pendulum demosunda gözükse de çok zorlaştı farkedilmesi. Daha tamamen çözüldü sorun sıfır diyemem ama büyük ihtimalle çözecek gibiler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Kavisli monitörler artık üretilmiyor.En baştan tasarım hatası olduğunu kabullendi üreticiler.Stokları eritmeye çalışıyor firmalar.Aklı olan düzgün bir monitör alsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 25 Eylül 2020; 21:15:32 > -
Monitoru kullanmadan nasil bu yorumları yaptiniz? VRR ile G-sync modulunu nasil bir tuttunuz o da ayrı bir durum tabi. Neyse siz 1500 2000tl fazla verir modülü alirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Curimoquote:
144hz g-sync kapalıyken bile herhangi bir yirtilma farketmiyorum. 240hz de hicbirsey farketmiyorum g-syncden daha kaliteli goruntu veriyor.
Oyunların büyük bölümünde zaten ekran kaç FPS alırsanız adaptif olarak o yenileme hızında çalışacaktır yani yaklaşık 60-70-80Hz civarlarında. Bu durumda sizin yırtılmaları farketmemeniz mümkün değil? Ben de G-sync ya da Freesync monitör ilk kez kullanmadım, G-sync bir işe yaramıyor ben zaten hiçbir şekilde yırtılma görmüyorum dediğinizde bu söyleminizde samimiyet olmuyor hocam ya siz dikkatli biri değilsiniz, farkedemiyorsunuz, ya da bunu kötü niyetle söylüyorsunuz ki bu insanları yanlış bilgilendirmektir özünde.quote:
Rtx3000 serisi 4k'da 144hz-165hz verebiliyorsa 2k'da g-sync aktifken 240 vererek flicker sorunu kalkar bence.
Hayır bununla da ilgisi yok. Dedim ya oyunların çoğunda şu anki en güçlü ekran kartlarıyla bile 240FPS'lere 165FPS'lere çıkmanız çok zor. Zaten monitör oyunlarda çoğunlukla yaklaşık 60-70herzlerde çalışıyor. Çünkü 60-70 fps verebiliyor ekran kartı.quote:
ocam merhaba, bol eğlenceler diliyorum öncelikle. flickering sorunu sadece gsync açıkken mi oluyor? adaptif sync de flickering oluyor mu? sync özelliklerini kullanmazsak herhangi bir titreme olmuyor mu? mesela film izlerken veya fps 120 sabit alırken? redditten baktığıma göre birisi oyunlarda ekran ayarlarını 8 bit 144 hz ayarlayıp hiç bir sorun yaşamadığını yazmış. ama böyle kullanıcaksak ne anladım ki.. gsync kapalıyken eksikliğini hissediyor musunuz? takılmalar yırtılmalar oluyor mu oyunda?
Ben monitöre sahip değilim. Satın aldım ama elime ulaşmadan geri gönderdim flicker sorununu yabancı forumlarda görünce. Daha önce G-sync monitör kullanmış ve sıfır yırtılma ve akıcılık deneyimlemiş biri olarak size G-sync özelliği düzgün çalışmayan bi monitör almanızı kesinlikle önermiyorum ben de. Samsung artık kendine gelsin ve bu durumu düzeltsin. Ya da ben bundan sonra gerçek G-sync modülü barındıran monitörlerden başka monitör satın almama yoluna gideceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ciddi ciddi meraktan soruyorum, konuyla ilgili açıklama yada başka makale tarzı bir şey var mı.
cidden varsa atarmısın merak ettim. Amacım dalga geçmek değil varmı böyle bi şey yok mu onu anlamaya çalışıyorum. -
Boş yapıyor, takmayın. Aynı mesajı önceden de atmıştı.
kavisli ekrana alışamamış bu arkadaş sanırım :) -
-
Oyunlarda hdr kullanacaksanız windowstan açmadan direkt oyun içinde açarak kullanın. Onun haricinde videolarda windowstan açmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 27 Eylül 2020; 2:0:3 > -
Blb gerçekte böyleyse gayet iyiymiş :) Hdr olayını yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yap.
-
-
-
Hocam fotoğraf çok bulanık daha kaliteli şekilde çekmeniz mümkün mü? Bölgesel aydınlatma ve dinamik kontrast kapalı şekilde çekerseniz çok iyi olur. Hayırlı olsun bu arada. -
-
Samsung odyssey g5 c27g55t de gelmiş www.hepsiburada.comSamsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 144Hz 1ms Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g5-lc27g55tqwmxuf-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-2k-curved-led-monitor-p-HBV00000XKI60
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Ekim 2020; 1:8:57 > -
Samsung'da ve mediamark'da 3199tl. Normalde Chg70 alacaklara gidin bunu alın derdim fakat şöyle bir durum var. G5'in özellikleri 8bit, 1(MPRT)ms (G7 1ms gtg olduğu için iyi tepki süresine sahipti ama bu değil), 250nit parlaklık ve sadece hdr10 olması. Yurtdışı fiyatıyla rekabetçi bir monitör yine de, fakat Türkiye fiyatı eski model chg70 ile aynı olmasına rağmen özellik olarak geri olması tercih edilmesini engelliyor. -
Düşük modelmişquote:
Orijinalden alıntı: arda505
Samsung odyssey g5 c27g55t de gelmiş
https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g5-lc27g55tqwmxuf-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-2k-curved-led-monitor-p-HBV00000XKI60
Aynen öyle özellikleri düşük kısılmış baya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X