Bildirim
32'Android televizyon tavsiye si
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Android tv almanı önermem. Özellikle philipsten aman aman uzak dur. Philips android tv kullanıyorum, 3310 a sanki android yüklemişler gibi öyle bir hantal ki. Yazılınların çoğu ya servis dışı ya güncelleme gelmiyor. Kanal geçişleri 4 saniye. Aldığıma bin pişman oldum. Bence android tv yerine android tv box al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler android tv box nasıl kullanılır hangi TV hangi model de çalışır hiç bilgim yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ekran çözünürlüğünü HD full HD nasıl olsa daha iyi olur
Tv nin hdmi çıkışına takılan bir tür android cihazı. İçinde wifi alıcısı, hafızası herşeyi var. Telefonun ekransız hali gibi düşünün.quote:
Orijinalden alıntı: leeeooon
Teşekkürler android tv box nasıl kullanılır hangi TV hangi model de çalışır hiç bilgim yok
Onu çözdüm de görüntü kalitesi olarak HD iliği Bu cihaz verebilir mi yoksa televizyonun full HD olması HD olması önemli mi
Televizyonda sıfırdan alacağım da o yüzden bu kadar çelişkide kaldım
Full hd desteklwyen tv boxlarına bakıcaksın. 4k yine destekleyen var. Zaten hd full hd destekliyor tv lerquote:
Orijinalden alıntı: leeeooon
Onu çözdüm de görüntü kalitesi olarak HD iliği Bu cihaz verebilir mi yoksa televizyonun full HD olması HD olması önemli mi
Xiomi mı alacağım zaten
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X