Şimdi Ara

32 bit vs 64 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar bilgisayar sorunluydu bilgisayarcıya götürdüm 64 bitlik işletim sistemini silip 32 yüklemiş baya bi bekletiyor bişiler yaparken tanıdık diye götürüyoruz 8 gb ram var 32 bit olduğu için sadece 2.99'unu kullanıyor gamer birisiyim 64 bit yaptırmalımıyım çok acil yardım ederseniz sevinirim.Birde 8 gb ramın 2.99 unu kullanıyorya ben aradım adamı sordum dediki bişey olmaz işlem yaparken 8 inide kullanır dedi oyun oynarken falan doğrumudur?.

Eğer 64 bit'e geçirmek gerekli ise onu nasıl yapacağımıda açıklarsanız sevinirim.

• Yav şu bilgisayarcılar yokmu. O bilgisayarcıya forumca selamlarımızı söyle. Töbe töbe ya . Kardeşim 64 bit işletim sistemi kuracaksın başka çaren yok. Okadar rem boşa gidiyor şuan için. Biyerden 64bit windows kurulum cdsi bulman lazım. Tekno marketlerden bulabilirsin. Diğer kullanım seçenekleri için neti araştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 1 Şubat 2014; 0:52:04 >
  • Aynen 32 bit 3 gb den sonra kullanmıyor ama 64 bit de eski donanımlarda sorun çıkarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var eski donanım ? Sürücüsü olduktan sonra sorun olmaz
  • sana böyle sallayıcı konuşan bilgisayarcıya bi daha güvenme derim.
    3 gb ve üstü sistemlerde eğer mecburi olarak 32bit kullandığın program yoksa, 64 bit kullanman lazım ki tam performans al.
  • bilgisayarcı sana yalan söylemiş remler 2*4 ise modüler çalışır 32 bit kurması sizin sistem performansınızı düşürür 64 bit kullanmanızı öneririm
  • Format atması için para ödediysen ve 32bit'i sana sormadan yüklediyse tabiki gidip 64bit olanı yükletmen en doğal hakkın.Adam 32bit'te sorun olmaz 8gb'ı da kullanır diyorsa bilgisayar namına birşey bilmiyordur zaten.Anca milletin parasını yerler.Yüklemem derse yanında birileriyle git.Hakkın olanı al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.