Şimdi Ara

32'' Ful HD tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 32'' Ful HD tv almak istiyorum.Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

• bende aynı şekilde merak ediyorum ona göre seçim yapcam ama cvap veren olmamıştı. benim bulduğum uygun fiyatlılar samsung wardı ve toshiba 32XV500
  • 32" te cok fazla full hd panel yok bildigim kadariyla. Samsung LE-32A557-559 modelleri var. Sharp in bir modelini gormustum. Philips te var. Sony de sanirim yok.
  • 32W4000

32A756
  • Önemli olan bütçen.Para sorunu yoksa bakacağın modeller philips 32pfl9603/9613/9703.Garantili fiyatları 3500ytl civarı sanırım.
  • 32" full hd çıktımı ya...bence hiç gerek yok...pek bi farkı göremezsiniz..ama daha büyük ekranda iyi gözler farkı anlayabilir 40" e kadar
  • 32 inç te full HD na gerek yok... Boşuna paranı falzadan verme... Dikakt edersen 32 inçlerde Full HD çalışması pek yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    32" TV Tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vlla ben arkadaşı blmiyorum ama benim odaya en fazla 32" oluyo ve kesinlikle full hd alıcam. ps3 için toshiba 32XV500 mü samsung LE32A551/552 mi daha iyi?
  • 32" için Full HD'nin pek bi önemi yok bence.. Ondan git sen 32V4000 al bence.. :)) Vazgeçtim Sony gibisi yok yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 5 Kasım 2008; 1:17:15 >
  • 32'' istememin sebebi izleme mesafesi kısa Full HD istememin sebebi ise yayınlar değişiyor dvd film v.s izlerken de görüntü kalitesini yüksek istiyorum sizce gerek yokmu gerçekten ?
  • samsung le.32a656 tavsiye olunur....
  • Kesinlikle bu saat ten sonra 720p düşünme, bence kafandan sil derim hd reay tvleri.

Full hd tv nin farkını xbox 360 ps3 pc bağlayınca görürsün.
  • ben 40 gündür kullandığım samsung le.32a553'ten son derece memnunum. Cihaz sadece görüntü kalitesi değil ses kalitesi ve şıklık açısından da oldukça başarılı. FULL HD olarak az seçeneğin arasından tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.