Şimdi Ara

32 GB JELATINLERI UZERINDE TURKCELL FATURALI I9500 S4 = TAKASLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar resım ekleme geregı duymadım zıra cıhazın uzerındekı fabrıkasyon naylonları bıle duruyor , renk olarak kutusunda black mist yazıyor ama bence gri :) , 18.06.2013 Tarıhınde Turkcell abone merkezınden 2472 TL'ye alınmıstır , toplamda sadece 4 gun ben kullandım ve sonra kutusuna kaldırdım , kutusu faturası ve ıcerıgı eksıksızdır...

Google'da bıraz arastırırsanız s4 alırken 32 gb olanın tercıh edılmesı gerektıgını goreceksınız kullanıma baglı olarak , cunku 16 lık cıhazlarda toplamda 16 gb olan hafızanın 8 gb'ını sıstem kullanıyor ve sıze sadece 8 gb yer kalıyor , uygulama vs'nınde hafıza kartına yuklenemedıgını dusunursek kısa vadede hafıza sorunu kesınlıkle ortaya cıkacaktır , eger samsung yenı bır guncelleme ıle bu durumu duzeltmezse...

Root etme , farklı rom atma gıbı durumlarda hafıza kartına uygulama yukleme olayı olabılır ancak ben kendım bu tur olaylara gırmıyorum acıkcası...

Cıhaz dahılı 32 gb olan modelı olmasına karsın ıstersenız hafıza kartıda takılabılıyor , 8 cekırdeklı olan i9500 modelıdır...

FIYAT : 1700 TL , PAZARLIK MUMKUN DEGIL...

TAKAS : BENIM CIHAZ ILE AYNI TEMIZLIK AYARINDA 32 GB IPHONE 5 ILE BASABAS , 64 GB ILEDE USTE 100 TL VEREREK TAKAS YAPARIM , BASKA TAKAS ONERMEYINIZ , YURTDISI CIHAZ VEYA YURTICI OLUPTA FATURASI OLMAYAN CIHAZ ONERMEYINIZ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 28 Temmuz 2013; 18:47:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gri derken? S4 sıyah ve beyaz olarak 2 renk degıl mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_oruc

gri derken? S4 sıyah ve beyaz olarak 2 renk degıl mı

Evet haklısınız , zaten kutusundada black mıst yazıyor ancak cıhazda acık ve koyu grı renkler hakım , bence grı dıye cıkarsalar daha ıyı olurmus...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.