Şimdi Ara

32 GB USB 2.0 ile ilgili sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu bellekten aldımhttp://www.hepsiburada.com/Liste/toshiba-32gb-transmemory-beyaz-usb-bellek/productDetails.aspx?productId=bd101472&categoryId=970 fakat sonra farkettimki bazı sorunları var . Komik gelecek belki ama bu tarz şeyler çok ciddi bir işte kullanılacak veriler için problemli disk imajı yarattı . Diskin içine bakmak için bilgisayarıma girildiğinde normalde birçok bellek kullanmama rağmen farklı boyutlarda , hepsinde tek tık ile görebiliyorken 2-3 saniye bekletiyor . Bilgisayarım içinde ileri geri yaptıkça bu süre kısalıyor . Pencereyi kapatınca tekrar eskisi gibi oluyordu . Ayrıca bilgisayarım içerisindeki üstteki bar devamlı yeni disk görüyormuş gibi uzun sürede doluyordu . TeraCopy ile dosya kopyalayınca böyle birşey hiçbir diskte olmamasına rağmen bu diskte yenile demeden çoğu zaman kopyalanan şeyler görünmüyordu . Tüm portlarda denedim . LED ışığı garip şekilde yanıyordu . Normalde çalışmazken saniyelik kısa yandığını görüyordum diğer belleklerde . Bunda ise sanki kullanıyormuşum gibi çok uzun süre devamlı yanıyordu . Hatta güvenli kaldır yaptıktan sonra bile uzun süre yanıyordu . Önce 32 GB daha önce kullanmadığım için belki o yüzdendir dedim . Sonra bunu aldımhttp://www.hepsiburada.com/Liste/hi-level-32gb-usb-bellek/productDetails.aspx?productId=bd130260&categoryId=970&SKU=BD130260 gördüm ki o problemlerin hiçbiri yok . O yüzden Toshiba'nın ayıplı mal olduğunu düşünüyorum . Değiştirmeyi deneyeceğim . Diğer bellek hakkında sorularıma gelince , bu firma hakkında doğru düzgün hiçbir bilgi göremedim . Ramleri çok iyi diyenler var ama ne kadar net bilgi bunlar bu da tartışılır . Bir yerde ise Çin'de üretim yapan fason bir Türk firması yazdığını okudum . Açıkçası bozulma ihtimali beni düşündürüyor . Ve emanet edilecek veriler çok ciddi olduğu için epey tereddütlerim var . Doğru düzgün bilgileri bekliyorum :)

• Muhtemelen sana hatalı bellek denk geldi.Dediğin gibi değiştirmeyi dene.Bu yeni belleklerle ilgili genelde olumlu yorumlar var ama sitesinde 7MByte'a varan yazma hızı demiş, ben denedim 4-4.5 MByte arasında yazma hızı var.Toshiba nın resmi sitesinde usb belleklerle ilgili teknik bilgiler bulunmakta, aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://www.toshiba-memory.com/tr/usb_drives.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 21 Mart 2012; 13:29:55 >
  • Bugün farklı bir bilgisayarda denendi . Hiçbir sorunu görünmüyordu . Sorduğum birçok kişi driver hatalı yüklenmiş olabilir diyor . Hata falan vermemişti . Olabilir mi böyle birşey ? Bu durumda iade de yapmazlar bende oluşmuş bir sorun ise :S Bu ara Hi-Level hakkında bilgisi olan hiç mi yok yahu :S
  • yok mu yahu hi-level hakkında birşey bilen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.