Şimdi Ara

32 inc awox led nasil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
58.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhba arkadaşlar odama ucuz bi tv bakıyorum n11 de awox diye bi marka gördüm samsung panel varmış 495 lira 50 bonus veriyor sizce nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtii0712 -- 9 Şubat 2015; 10:54:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murtii0712

Merhba arkadaşlar odama ucuz bi tv bakıyorum n11 de awox diye bi marka gördüm samsung panel varmış 495 lira 50 bonus veriyor sizce nasıl

ben de arıyorum ya ucuz bir TV PS3 ve bilgisayar bağlayacağım.

• quote:

Merhba arkadaşlar odama ucuz bi tv bakıyorum n11 de awox diye bi marka gördüm samsung panel varmış 495 lira 50 bonus veriyor sizce nasıl

sunnyler de bu fiyat, bence sunny alın

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

sunnyler de bu fiyat, bence sunny alın
    Bence bu daha mantıklı, Sunny'ler de iyi değil. Ses kaliteleri çok kötü, görüntünün de iyi olduğu söylenemez.

Samsung panelli bu ürün bence fena değil fiyatına göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Bence bu daha mantıklı, Sunny'ler de iyi değil. Ses kaliteleri çok kötü, görüntünün de iyi olduğu söylenemez.

Samsung panelli bu ürün bence fena değil fiyatına göre.

Alıntıları Göster
    Kalmamış ki zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Kalmamış ki zaten.

Alıntıları Göster
    Eşe dosta 8 adet Axen aldım. Kendim araca ,pc ye ve iş yerine 3 adet aldım. 1 tb hdd hızlıca tanıyıp mkv oynatabiliyor. Ses zayıf. Mutlaka ses ayarlarının bas ve tizlerinin arttırılması gerekiyor. Gayet tatmin edici..
  • Axen aldım evdekiler beğenmedi iade ettim ama fiyat düşünüldüğünde axen alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

Axen aldım evdekiler beğenmedi iade ettim ama fiyat düşünüldüğünde axen alınabilir
    Televizyonu dün aldım ilk izlenimlerimi aktarayım.
    - 2 adet hdmı girişi var
    - 2 adet usb girişi var
    - 1 scart girişi var
    - 1 adet vga girişi var
    - eskiden dvd playerlar olurdu onlar için de 3 adet giriş var

scart tan yayını izlediğimde normal tüplü gibi görüntü aldım. tv nin sesinde de rahatsız edici cızırtılar oldu. hdmı dan tv izlediğimde ise bu sorunların hepsi gitti tabi ki. görüntü kalitesi gayet tatmin edici. usb den film oynattığında da ses ve görüntüde hiç bir problem yok. film dosyası ile aynı adda bir alt yazı var ise alt yazıyı da gösteriyor. şimdilik altyazının rengini ve boyutunu değiştirmeyi bulamadım. belki de bu özellik yoktur bilemiyorum.

televizyonu hızlı aldan puan vs ile 425 tl ye aldım. fiyatına göre başarılı olarak değerlendirebilirim.

• holudis H kullanıcısına yanıt
    Tv full hd midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Tv full hd midir?
    hayır hocam değil. öyle yazıyor bazı yerlerde ama çözünürlük 1366*768.
  • Awox 49124 49"alınırmı beyler sizce full hd olduğu söyleniyor fiyatıda makul 2.tv olarak salona düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemophoN

Awox 49124 49"alınırmı beyler sizce full hd olduğu söyleniyor fiyatıda makul 2.tv olarak salona düşünüyorum

Bu ürünü diyorsunuz sanırım, dahili uydu alıcısı yok, kaç hz göremedim.

Markayı da ilk defa duydum.

• kim dahili uydu alıcısı kullanıyor ki . fiyat bayağı iyi . Getiren firma önemli. yalnız ne web sitesi nede telefonları çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gprs78 -- 16 Ekim 2015; 10:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

kim dahili uydu alıcısı kullanıyor ki . fiyat bayağı iyi . Getiren firma önemli. yalnız ne web sitesi nede telefonları çalışıyor.

Ben dahili uydu alıcısı kullanıyorum, eminim benim gibi dahili uydu alıcısı kullanan arkadaşlarda vardır.

Ben tv alacaksam ilk baktığım şey dahili uydu alıcısı var mı yok mu oluyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

quote:

kim dahili uydu alıcısı kullanıyor ki . fiyat bayağı iyi . Getiren firma önemli. yalnız ne web sitesi nede telefonları çalışıyor.

Ben dahili uydu alıcısı kullanıyorum, eminim benim gibi dahili uydu alıcısı kullanan arkadaşlarda vardır.

sıfırı bie 25 tl ye falan satılıyor artık .
  • quote:

quote:

quote:

Mevzu fiyatının ucuzluğu pahalılığı değil ki, ayrı kumandayla uğraşmamak ayrıca kablolardan kurtulmak derdim... Neyse konuyu dağıtmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rise Of Kingdom

quote:

quote:

quote:

Mevzu fiyatının ucuzluğu pahalılığı değil ki, ayrı kumandayla uğraşmamak ayrıca kablolardan kurtulmak derdim... Neyse konuyu dağıtmayalım.

Alıntıları Göster
    dahili uydulu led tv dedinmi vestel olacak...(yada seg-regal-nexon)
    çok hızlı çalışan dahili hd uydu sistemi var...philips,samsung ve lg den bile çok çok hızlı...
    awox 49'' de fiyatı açısından rakipsiz...bağlantı içinde fazlasıyla soket var...
    bence alınır...birde full hd skytech mini uydu alıcısı aldınmı on numara olur...
    kumandayı çift kullanmak istemeyenler akıllı kumanda alarak çok basit ve kullanışlı şekilde bu sorunuda çözerler...

• quote:

Orijinalden alıntı: taylor1956

dahili uydulu led tv dedinmi vestel olacak...(yada seg-regal-nexon)
    çok hızlı çalışan dahili hd uydu sistemi var...philips,samsung ve lg den bile çok çok hızlı...
    awox 49'' de fiyatı açısından rakipsiz...bağlantı içinde fazlasıyla soket var...
    bence alınır...birde full hd skytech mini uydu alıcısı aldınmı on numara olur...
    kumandayı çift kullanmak istemeyenler akıllı kumanda alarak çok basit ve kullanışlı şekilde bu sorunuda çözerler...

Alıntıları Göster
    evet 49'' olanı inceleme şansı olan oldu mu alan kısıler dusuncelerını paylasabılrmı ?veya bildigimiz elektronık magzada falan satılanı var mı goruntusu nasıldır acaba ben mac yayını verıyorum samsung tvim bozuldu cok masraf tutuyor suanda bu urun hepsıburada da 1000tl 100 tl de bonus verecek 900liraya gelecek benım samsung tvnin tamırıne 1200tl ıstıyorlar acaba bunu alsam cefe de cok mu abes durur ? goruntu kalıtesı acısından falan ? ses falan önemli degıl benım ıcın.....

• Awox 49 inc led tv yi alali 3 ay oldu....çok memnunum....görüntü harika..digitürk hd reciaver le kullaniyoruz mukemmel göruntusu var....
    Koydeki evimiz icinde 32 inc olanini alacagim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylor1956

Awox 49 inc led tv yi alali 3 ay oldu....çok memnunum....görüntü harika..digitürk hd reciaver le kullaniyoruz mukemmel göruntusu var....
    Koydeki evimiz icinde 32 inc olanini alacagim...
    Bekleyenler arasında ilk sırada olmama rağmen 35dk telefonda bekletip cevap vermeyen firma.
    İletişim bilgi formu ile irtibata geçmek istediğimde de maili girmeme rağmen mesaj kısmına da mail gir diye uyarı veren bizim ile iletişim kurmayın diye bir tarafını yırtan firma.
    Aldığım TV'nin servis kurulumu için aradığımda awox servisiyiz ama sadece 32'inç olanlara bakıyoruz ile karşılaştığım garip durum.
    Özetle ürün bozulduğunda muhatap olmak için fabrikalarına gitmek zorunda kalacağınız firma..

Allahtan satıcı anlayışlı çıktı. Ürün sorunlu çıkarsa sorunsuz iade alırım dedi. Bundan sonra 1 TL'ye ürün satsa yine de tercih etmem ürünlerini.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.