Şimdi Ara

32 inç televizyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze hayırlı günler öğrenciyin ve odama televizyon almayı düşünüyorum 1-2 ay içerisindede playstation almayı planlıyorum o yüzden ona göre tv önermenizi bekliyorum zaten genel olarak beklentim oyun,film ve hd kanalları güzel şekilde seyredip oynamak olucak LG nin televizyonlarını daha çok ve daha iyi buluyorum 4 tv buldum 2 yeni 2 eski sezon olmak üzere bunların + larını - lerini veya beklilerimi karışılarmı size danışmak istedim. HERKEZE TEŞEKKÜRLER.

ESKİ SEZON:http://www.bimeks.com.tr/urun/143512/lg-32lb582v-82-ekran-led-tv.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/144248/lg-32lb652v-82-ekran-3d-led-tv.aspx

YENİ SEZON:http://www.bimeks.com.tr/urun/146919/lg-32lf630v-82-ekran-full-hd-webos-smart-led-tv.aspx#specs

http://www.bimeks.com.tr/urun/146921/lg-32lf650v-82-ekran-3d-full-hd-webos-smart-led-tv--2-gozluk.aspx#specs

• GÜNCEL
  • Bende 32" bakiyorum epeydir. Lg nin 2014 modellerinden uzak dur. Ben 32lb652 almistim kullanmadan bi sebepten dolayi geri verdim ki Allah korumus. Suan Lg 32lf650v yada Samsung 32J5570 arasindayim. Fiyalari ayni, belki Samsung 32J6200 gelirse Tr ye ki fiyatida onemli tabiki onuda dusunebilirim. Butce sorunu yoksa Samsung 32j6300 dusunebilirsin kavusli ekrani var. Fiyati 1700. Lg nin 32Lb serisine kesinlikle bakma heleki smart ozelligini kullanirim diyorsan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Bende 32" bakiyorum epeydir. Lg nin 2014 modellerinden uzak dur. Ben 32lb652 almistim kullanmadan bi sebepten dolayi geri verdim ki Allah korumus. Suan Lg 32lf650v yada Samsung 32J5570 arasindayim. Fiyalari ayni, belki Samsung 32J6200 gelirse Tr ye ki fiyatida onemli tabiki onuda dusunebilirim. Butce sorunu yoksa Samsung 32j6300 dusunebilirsin kavusli ekrani var. Fiyati 1700. Lg nin 32Lb serisine kesinlikle bakma heleki smart ozelligini kullanirim diyorsan.

Baktığın tvlerin ikiside çok güzel samsungun tasarımıda çok iyi , televizyonlarına bir türlü ısınamadım nedense ama eğer iyiyse ikisinden birini alabilirim 100 tl ucuz diye kötüyü alıp üzülmekten daha iyidir. Zaten söylediğin üzere LB serisine bakmıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttentioN_05 -- 13 Mayıs 2015; 9:27:43 >
  • quote:

Bende 32" bakiyorum epeydir. Lg nin 2014 modellerinden uzak dur. Ben 32lb652 almistim kullanmadan bi sebepten dolayi geri verdim ki Allah korumus. Suan Lg 32lf650v yada Samsung 32J5570 arasindayim. Fiyalari ayni, belki Samsung 32J6200 gelirse Tr ye ki fiyatida onemli tabiki onuda dusunebilirim. Butce sorunu yoksa Samsung 32j6300 dusunebilirsin kavusli ekrani var. Fiyati 1700. Lg nin 32Lb serisine kesinlikle bakma heleki smart ozelligini kullanirim diyorsan.

Hocam ne yaptiniz? Ben de 32lf650v almayi düşünüyorum.buvun teknosada baktım goruntunun hizlandigi yerlerde buzlanma oluyordu.calisan tvden degil bizden kaynakli dedi bir taraftan da hdmi baglanti agiyla ugrasiyordu.siz ne yaptiniz aldiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerose

quote:

Hocam ne yaptiniz? Ben de 32lf650v almayi düşünüyorum.buvun teknosada baktım goruntunun hizlandigi yerlerde buzlanma oluyordu.calisan tvden degil bizden kaynakli dedi bir taraftan da hdmi baglanti agiyla ugrasiyordu.siz ne yaptiniz aldiniz mi?

Biraz geç cevap verdim, yok hocam almaktan vazgeçtim televizyon şimdilik. Alsam ne alırdım ya 650V yada samsung j6xx olan curve modelini. Curvesi için değil özelliği için alırdım, zira 32 inç de curve olsa ne olur olmasa ne olur. Hem mutfak için alacağımdan curve duvara montajda da saçma oluyor ama işte samsungunda ayrı bir kalitesi var.

• Cem kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam.ben aldim.uzun zamandir lullaniyorum 32lf650 modelini.gayet canli ve dinamik.kanal gecisleri cok hizli.menu de gayet iyi.kablosuz fare taktim 10 numara web gezintisi var.flash destegi yok.youtube dan dizi takibi super.diger tv philips tekigoruntu kalitesini hicbir tv de bulamiyorum o ayri konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inç TV tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerose

Sagol hocam.ben aldim.uzun zamandir lullaniyorum 32lf650 modelini.gayet canli ve dinamik.kanal gecisleri cok hizli.menu de gayet iyi.kablosuz fare taktim 10 numara web gezintisi var.flash destegi yok.youtube dan dizi takibi super.diger tv philips tekigoruntu kalitesini hicbir tv de bulamiyorum o ayri konu.

Hayırlı olsun, iyi yapmışsın, webos2 gayet iyi diyorlar. Önceki versiyondaki bellek hatası vs. yok. Yazılım ve ekstra özellik (3D, klavye mause bağlama gözlük vs..) olarak 32" de LG samsunga göre daha iyiydi ben araştırırken. Akıllı seçim olmuş. 32" de kalite beklemek bilmiyorum ben çok ümitli değildim ama kıyasladığın philips de 32" miydi.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Kiyasladigim philps 47lik.buna guvenerek babama 42lik philps aldim.berbat cikti.sonradan teknosa bimekslerde bakiyorum philpslerde o kalite yok.yeni urunden daha fazla kalite beklerken daha kotu cikiyor.ben 32lf650 yi 1349 dan cek puanla 1218 tl ye aldim.bu bile 32 icin cok para.ama degdi cok şükür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un yukarıda yorumlarda bahsedilen tv ile ilgili bilgisi olan var mı, yani kullanan? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.