Bildirim
32'' lcd 733 ytl toshiba 32av635 & 32av607
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı tv den ve aynı şekilde kullanmak üzere evime bende almayı düşünüyorum ama fiyatı ucuz olunca insan terreddüt ediyor açıkcası birde ben bir şey sormak istiyorum TV nin pc bağlantısı varmı av acaba ? -
Bende 1 hafta öncesine kadar bşr kaç model arasında kalmıştım fiaytı uygun olan ve model olarakda iyi olduğunu düşündüğüm bunlar:
1- Lg lg2100 -- artı özelliği bir ufak ayarla mkv izlenebiliyor ancak evimde lg plazma var ve onda 2 yılın dolmasına yakın zaman kala piksel uçuşması oldu o yuzden Lg almaya birazcık çekindim.
2- Philips 32Pfl5604 --- Bu modeli de çok beğendim ancak fiyatı biraz daha yüksek ve forumda okuduğum kadarı ile uzaktan kumanda ile alaklı bir sorunu varmış.
3- Samsung 32b450 --- Bu modeli forumda tavsiye ettiler internet hdtv.test de hakkında bir test yapılmış ve beğenilmiş bir model fiyatıda uygundu . 1200 lira civarında ve görünümü renkler çok güzel. Özellikle laptop bağlantsı çok rahat. Tavsiye edebilirim. -
Tosh AV serisi F/P panelidir+
Fazla artıları yoktur ama kullanıcısını genelde hiç üzmeyen bir paneldir,Sitede AV5x serisi başlığı vardır
önce orayı okuyacaksınız AV.... den sonraki rakamlar kafanızı karıştırmasın!!!!
Teknik olarak kullanılan IPS/A-MVA Modüllerin tipinden dolayı bazı ufak değişklikler vardır ama bunlar sizi ilgilendirmez+
Siyahlar iyi değildir+izleme açıları zayıftır,bunlar en belirgin eksileridir+
Ama Motionhandling te ise piyasadaki en başarılı paneldir,üstünede zaten panel yoktur(Tosh Chipset faktörü!!)
AV başlıklarını(hatta XV) "dikkatli" okursanız ne demek istediğimi anlarsınız!!!
Tosh Z/XF ve en sonunda da ZF ler ise dünyanın en iyi Motionhandling yapan panelleridir,okursanız ilgili başlıkları(Dikkatli)
bunuda anlarsınız!!
Kısaca günümüz LCD panelleri(PDP ler dahil) artıları-eksileri ile gelir!!!
Kullanıcı kişide kendi kriterlerine göre bunları değerlendirip paneli alacaktır!!
Tosh AV serisi USA/Avrupa da ve dahi TR de daima F/P paneli olmuşlardır+kullanıcı mennuniyeti o paraya göre
oldukça yüksektir+Motion da ise hiç üzmez!!!
Ama günümüz son seri Tosh almak isteyen ise RV serilerine baksınlar,yada kendilerini biraz zorlasınlar RV ye çıksınlar!
++
Son olarak gidip kendiniz çıplak gözle farklı yerlerde izleyin(bir yerde çok kötü olabiliyorken görüntü bir başka yerde çok iyi olabiliyor
onun için farklı yerlede görünüz panelleri!!!)
Sonuç olarak Tosh bir "Motionhandling" ustasıdır eksik yönleri v.s elbette vardır ama Hız konusunda hepsinden iyidir!!
F/W v.s istemez(Phil/LGD/Samy gibi örneğin)
++
Ancak Samy B4x serisi genel görüntü kalitesi açısından biraz daha iyidir AV lerden!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 25 Ağustos 2009; 17:18:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X