Şimdi Ara

42 inç arçelik full hd 100hz usbli LCD 799TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kağıthanede yeni açılan axis alışveriş merkezindeki arçelik bayisinde herşeyde özel fiyatlar var. TV dikkatimi çekti. led değil ama o fiyata hemen aldım, belki lazım olan vardır

42 inç arçelik full hd 100hz usbli LCD 799TL

• buzdolabı yokmu özel fiyatlı?
    lcd t.v çok elektrik tüketiyor led t.v tercih etmek daha mantıklı...
  • Kesinlikle sıcak
    Taksit yapıyorlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, buzdolablarına ait bir kampanya varmıydı....

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

buzdolabı yokmu özel fiyatlı?
    lcd t.v çok elektrik tüketiyor led t.v tercih etmek daha mantıklı...

lcd tv ayda en fazla 10 tl elektrik yakar. led tv elektrik mi üretiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Burada daha ucuzu var.

http://magaza.taksitle.net/index.php?route=product/product&path=33&product_id=55

Taksit olsaydı....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 699tl için tıkla.
    Ayrıca taksitte var.

Düzeltme 32" miş bu.
    Gözümden kaçmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasozby -- 1 Temmuz 2013; 20:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

699tl için tıkla.
    Ayrıca taksitte var.

80 Ekran kardeşlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

699tl için tıkla.
    Ayrıca taksitte var.

Ama bu 32"

• Gerçekten iyi fiyat daha bugün tv kargodan geldi almamış olsaydım bunu alırdım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul mu orasi tüh be

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Gerçekten iyi fiyat daha bugün tv kargodan geldi almamış olsaydım bunu alırdım sanırım

Internetten aldıysanız sorgusuz sualsiz iade edebilirsiniz

• quote:

Burada daha ucuzu var.

http://magaza.taksitle.net/index.php?route=product/product&path=33&product_id=55

Bu site güvenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

http://www.n11.com/lg-42ln5400-full-hd-led-tv-P13659772
    http://www.n11.com/philips-42pfl3108k-led-televizyon-P14500109

yukarıdaki linklerde aynı ebatlı 42" olan ledlerin elk. tüketimi özelliklerinde görülebilir 52-57 watt civarı philipsin bir modeli 48 watt tüketmekte.
    konuya esas LCD ise 138 watt tüketmekte 80-90 watt fark vardır.

yani led yerine LCD alır iseniz satte ortalama 85 watt diyelim, 10 saat açık olursa 850 watt ve x 30 gün =25,5 kwatt eder

en son 135 kwatt için 48,9 tl fatura geldi ---> 48,9/135=0,3622 tl dir kwattı

sonuç :
    25,5 x 0,3622 = 9,24 tl x 12 ay = 111 tl .

bazı evlerde bu tvler 16-17 saat açıktır, ev hanımları sabah kuşağı,öğlen kuşağı,pembe dizi şu bu derken 24e kadar açıktır bunlar, böyle bir kullanımın olduğu evler için 15 saatten
    hesaplayın bunu ki %50 daha arttırmak lazım.

yorum: "şimdi o kadar fark için 42" bir lede 400 tl fazla mı verelim" diyeceksiniz, tercih meselesi

led avantajları sadece elk tüketimi değil, kontrast açısındanda daha iyi bir görüntü sunar daha canlı renkler sunar ve artık LCD ler üretilmediği için piyasadakiler eski model genelde ve dizayn açısından pekte iç açıcı değiller, çerçeveleri kalın maalesef, ince olup olmamalarıda ayrı bir sorun, yeni bir entegre teknolojide sunamamaktalar, bile çok az.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

http://www.n11.com/lg-42ln5400-full-hd-led-tv-P13659772
    http://www.n11.com/philips-42pfl3108k-led-televizyon-P14500109

yukarıdaki linklerde aynı ebatlı 42" olan ledlerin elk. tüketimi özelliklerinde görülebilir 52-57 watt civarı philipsin bir modeli 48 watt tüketmekte.
    konuya esas LCD ise 138 watt tüketmekte 80-90 watt fark vardır.

yani led yerine LCD alır iseniz satte ortalama 85 watt diyelim, 10 saat açık olursa 850 watt ve x 30 gün =25,5 kwatt eder

en son 135 kwatt için 48,9 tl fatura geldi ---> 48,9/135=0,3622 tl dir kwattı

sonuç :
    25,5 x 0,3622 = 9,24 tl x 12 ay = 111 tl .

bazı evlerde bu tvler 16-17 saat açıktır, ev hanımları sabah kuşağı,öğlen kuşağı,pembe dizi şu bu derken 24e kadar açıktır bunlar, böyle bir kullanımın olduğu evler için 15 saatten
    hesaplayın bunu ki %50 daha arttırmak lazım.

yorum: "şimdi o kadar fark için 42" bir lede 400 tl fazla mı verelim" diyeceksiniz, tercih meselesi

led avantajları sadece elk tüketimi değil, kontrast açısındanda daha iyi bir görüntü sunar daha canlı renkler sunar ve artık LCD ler üretilmediği için piyasadakiler eski model genelde ve dizayn açısından pekte iç açıcı değiller, çerçeveleri kalın maalesef, ince olup olmamalarıda ayrı bir sorun, yeni bir entegre teknolojide sunamamaktalar, bile çok az.

Ben böyle hesap işinden anlamam ama senin hesabına göre benim tvnin 16-17 saat açık kaldığını ve elektrik tüketiminin 195 w olduğunu düşünürsek benim batmam lazım . Aynı zamanda evde 500 lt buzdolabı var hem de nofrost. Çamaşır ve bulaşık hergün çalışıyor nerdeyse. Ama gelgelelim 55 civarı fatura geliyor.
    Ayrıca verdiğin linkteki tüketimler ilginç. Utanmasalar elektrik üretiyor diyecekler.
    Benim televizyonu senin hesaba göre uygulayalım bakalım:
    15 saatten 15*195=2925. 30 gün için ise 2925*30=87750 yani 87,75 kW. Tl cinsinden hesaplayalım 87,75*0,3622=31,78tl. Ne yani benimtv şimdi ayda 30 tl elektrikmi yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 1 Temmuz 2013; 22:55:59 >

• valla bu değerler normal kullanım için diyorlar ama kastettikleri ışığı ve parlaklığı azaltılmış ise bu 100 wattlık bir ampulün 60 watta kullanılması gibi olur işte o zaman düşük olur tabi ama eğer öyle ise ki öyle bu değerler yukarı doğru çıkacaktır (dikkat edin eco diye bir mod var) gerçi aynı şey LCD ler içinde geçerli olacaktır. ama farkların aynı kalacağını düşünüyorum. buzdolapları dur- çalış şeklinde çalıştıkları için fazla tüketmezler bölgeye görede değişir. çamaşır makinesi suyu çok ısıtmadığı sürece mekanik çalıştığından oda fazla tüketmez, fırın çok tüketir o da çok kullanılmıyor ise eğer faturayı pek arttırmaz. kettle ve ütü bunlar ısınması gerektiği için çok elk tüketir dikkat ediniz, ve elk. süpürgeside çok tüketir aslında mekaniktir ama bu sistem üfleme için değilde vakum için ayarlandığında çok elk. tüketir, vakum oluşturmak zordur.
    sonuç elk tüketimini kullanım sıklığıda etkiler elbet. kullanıp kullanmamakta.

• DH forumları beni hergün daha da ümitsizliğe düşürüyor... Ya neyse...

Çok şey yazılır belki de... Sadece şunu yazayım...

'LCD TV eskidi, artık üretilmiyor, almayın... LED TV alın... '

Ya başka bir yerde olsa anlayış da gösterilir belki ama... Hiç mi bakmazsınız... Tonla başlık var forumda... Hadi bilmiyorsunuz... Ne diye yanlış bilginizi insanlara sunuyorsunuz?

Valla ne diyeyim bilmem ki...en iyisi aynı kıvamda tavsiye vereyim ben de...

Siz 50 Hz TV de almayın... Ortalık 800 mhz den geçilmezken...50 Hz TV alınır mı hiç...

Yada ne bileyim... Pasif gözlüklere 3D de almayın, tek göze gönderilen sinyal 1080p değil, 720p dir... Maazallah farkı farkeder, demoralize olursunuz.

Ha en güzeli de 5.000.000/1 kontrasttan daha düşük TV de almayın, görüntü 1988 TRT 1 yayını gibi olur...

Vatandaş gayet iyi fiyata eli yüzü düzgün 42 LCD TV bulmuş... Çok yakıyor, üretimi yok vs vs... Al kardeşim, tak duvarına izle paşa paşa....

• quote:

Burada daha ucuzu var.

Sitedeki fiyatlar çok güzel, PS3 fiyatı da uygun ama sitenin adını ilk defa gördüm. Alışveriş yapan var mı, güvenilir mi site, birde taksit durumu nedir?
  • Firma bir süredir DH da konu açıyor. Örnek Arçelik 70110 klima konusu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77102598

Eski nick arceliksipariş idi galiba. Site açınca isim değişmiş.

Bir sıkıntısı olan duymadım ama siz yine de araştırın tabiiki .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.