Şimdi Ara

42 inç arçelik full hd 100hz usbli LCD 799TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bytepire

DH forumları beni hergün daha da ümitsizliğe düşürüyor... Ya neyse...

Çok şey yazılır belki de... Sadece şunu yazayım...

'LCD TV eskidi, artık üretilmiyor, almayın... LED TV alın... '

Ya başka bir yerde olsa anlayış da gösterilir belki ama... Hiç mi bakmazsınız... Tonla başlık var forumda... Hadi bilmiyorsunuz... Ne diye yanlış bilginizi insanlara sunuyorsunuz?

Valla ne diyeyim bilmem ki...en iyisi aynı kıvamda tavsiye vereyim ben de...

Siz 50 Hz TV de almayın... Ortalık 800 mhz den geçilmezken...50 Hz TV alınır mı hiç...

Yada ne bileyim... Pasif gözlüklere 3D de almayın, tek göze gönderilen sinyal 1080p değil, 720p dir... Maazallah farkı farkeder, demoralize olursunuz.

Ha en güzeli de 5.000.000/1 kontrasttan daha düşük TV de almayın, görüntü 1988 TRT 1 yayını gibi olur...

Vatandaş gayet iyi fiyata eli yüzü düzgün 42 LCD TV bulmuş... Çok yakıyor, üretimi yok vs vs... Al kardeşim, tak duvarına izle paşa paşa....

+111111111111...

• Bende 42" Vestel LCD var. Yazın televizyonun yanından geçerken ekmek fırınının önünden geçiyormuş gibi oluyor
    Standart ayarda 180 Watt elektrik harcıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flort -- 2 Temmuz 2013; 0:01:16 >
  • Taksit yapiyorlar pesin fiyatina, eve teslim de var. Buzdolabi ve diger urunlerde de ozel indirimler var ama hic bakmadim kadikoyden kagithaneye gidip 10dakikada odemeyi yapip ciktim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K çözünürlük bile olsa alınmaz bence... 5 para etmez arçelik sonuçta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 2 Temmuz 2013; 0:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

DH forumları beni hergün daha da ümitsizliğe düşürüyor... Ya neyse...

Çok şey yazılır belki de... Sadece şunu yazayım...

'LCD TV eskidi, artık üretilmiyor, almayın... LED TV alın... '

Ya başka bir yerde olsa anlayış da gösterilir belki ama... Hiç mi bakmazsınız... Tonla başlık var forumda... Hadi bilmiyorsunuz... Ne diye yanlış bilginizi insanlara sunuyorsunuz?

Valla ne diyeyim bilmem ki...en iyisi aynı kıvamda tavsiye vereyim ben de...

Siz 50 Hz TV de almayın... Ortalık 800 mhz den geçilmezken...50 Hz TV alınır mı hiç...

Yada ne bileyim... Pasif gözlüklere 3D de almayın, tek göze gönderilen sinyal 1080p değil, 720p dir... Maazallah farkı farkeder, demoralize olursunuz.

Ha en güzeli de 5.000.000/1 kontrasttan daha düşük TV de almayın, görüntü 1988 TRT 1 yayını gibi olur...

Vatandaş gayet iyi fiyata eli yüzü düzgün 42 LCD TV bulmuş... Çok yakıyor, üretimi yok vs vs... Al kardeşim, tak duvarına izle paşa paşa....

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

buzdolabı yokmu özel fiyatlı?
    lcd t.v çok elektrik tüketiyor led t.v tercih etmek daha mantıklı...

lcd de led gibi fazla tüketmez hocam.Plazmalar çok tüketir.Ledler lcd'ye göre biraz daha az tüketir ama o kadara takılmaya gerek yok

@flort bizim 47'lik led tv ortalama 65-75W tüketiyormuş.Maksimum çekeceği değer de 125W'mış?Lcd'erde 50-60w daha fazla tüketiyordur sanırım.

Edit:Yanlış biliyormuşum düzelitldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 2 Temmuz 2013; 11:02:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

lcd de led gibi fazla tüketmez hocam.Plazmalar çok tüketir.Ledler lcd'ye göre biraz daha az tüketir ama o kadara takılmaya gerek yok

@flort bizim 47'lik led tv 200-220w civarı tüketiyor önünden geçerken ne bir fırınlık hissetim nede başka birşey?180W-220W bunlar bir televizyon için oldukça iyi değerler.Yeni nesil oyuncu laptoplarının adaptörleri bile 180W

yanlışın olmalı 47'' led o civarda elektrik tüketemez tüketirse ona led denmez . 100 w bile çok. birde şuvar tamam ben çok tüketiyor dedim ama bizim evdeki 72 ekran'da 138 w tüketiyor ve yıllardır kullanıyoruz,şimdi renk gitmeye başladı kırmızı oldu yeşil:) hani onu kullanacağımıza bu lcd'yi 699 liraya alıp kullanırız değişen birşey olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

@flort bizim 47'lik led tv 200-220w civarı tüketiyor önünden geçerken ne bir fırınlık hissetim nede başka birşey?180W-220W bunlar bir televizyon için oldukça iyi değerler.Yeni nesil oyuncu laptoplarının adaptörleri bile 180W

yanlışın olmalı 47'' led o civarda elektrik tüketemez tüketirse ona led denmez . 100 w bile çok. birde şuvar tamam ben çok tüketiyor dedim ama bizim evdeki 72 ekran'da 138 w tüketiyor ve yıllardır kullanıyoruz,şimdi renk gitmeye başladı kırmızı oldu yeşil:) hani onu kullanacağımıza bu lcd'yi 699 liraya alıp kullanırız değişen birşey olmaz.

Hocam şimdi televizyonun arkasına baktım 65W(Max:125W) yazıyordu fakat tv yi ilk aldığımızda önündeki kağıtta 200 lü birşey yazıyordu diye hatırlıyorum demek ki yanlış hatırlıyormuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Burada daha ucuzu var.

http://magaza.taksitle.net/index.php?route=product/product&path=33&product_id=55

site guvenılırmıdır
  • Bayiinin telefonu mevcut mu sizde?

• bazı arkadaşlar taksit yok felan demişler.

tek çekim alıp bankanın online subesinden peşine taksit işlemi yapılabilir. bildiğim kadarıyla vade farkları o kadar yüksek değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Bayiinin telefonu mevcut mu sizde?

02123216065.Yalnız 106 ekran kalmamış,onun yerine 94 ekran kampanya yapmışlar aynı özellikte.699 TL 3 ay bonusa erteleme 10 taksit.

• Arçelik bayisinden 970 tl idi bu model. Bunu alacaktım ama usb den film oynatma özelliği olmadan için almadım usb var ama film oynatmıyor son anda öğrendik senetle 10 taksitle 1250tl yehttp://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-102-ekran-A40-LB-4320-LCD-Televizyon.html bunu aldık. Tavsiye ederim
  • Bendu bu kadar yazidan sonra, kagithane de oturduğum için dun gidip inceledim mağazadaki urunleri. 94 usb girişli LCD için kampanya yapmislar. Ve gerçekten bana gore fiyati cok iyi geldi. Ozellikle yandaki mediamarkta girip mukayese ettikten sonra 94 ekran bir LCD için 699 tl cok uygun fiyat, ihtiyacim vardi aldim bir tane duvara montajida ucretsizmis. Kredi kartima da 5 ay erteleme 10 taksit yaptirdim. Hatta mağaza sahibi kendince bir espri yapip biz yazin para almıyoruz, kisin odemeye basliyorsunuz dedi. Bir urun daha dikkatimi cekti, 26 inch, 66 ekran LCD de de kampanya yapmislar. 681 tl den 489 tl ye dusurmusler. 56 ekranlar o fiyatlarda yanilmiyorsam. Ama bütçem tek televizyona gore olduğu için onu alamadim. Slimbook diye bir laptoplari var, ultrabook lar kadar ince o da 699 tlydi. Ofis programi hediyesiyle beraber. Umarim gitmek isteyenlere yardimci olmuşumdur. Hala acilis kampanyalarini devam ettiriyorlarmis.

Iki arkadaş buzdolabı sormus, buzdolabi dahil tum urun gruplarinda acilis indirimleri devam ediyor. Magaza telefonuda yukarida yanlis yazilmis aradigimda ulasamadim. 0212 321 60 05 mis.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.