Şu anda tv alma arefesindeyim. 32" bir TV almayı düşünüyorum. Alacağım oda küçük ve balkon kapatılarak yapıldığı için aydınlık ve çok cam var. Bütçem 1500 civarı. USB'sinden sorunsuz film izleyebileceğim, DLNA seçeneği olan bir televizyon almayı düşünüyorum. Bir de internet tv nedir ? Ne gibi artıları olur? Yardımınızı bekliyorum.
sony,samsung,panasonic lcd leri öneririm.lg pek önermiyorum.samsung 32c650 süper mesela,sony 32ex500 alabilirsin,lg isterim dersen 32ld650 alabilirsin. led alma bence paranı boşuna harcarsın .iyi bir lcd al.alırken mutlaka kontrol et yansıma yapıomu yapmıyomu?burdan söylemekle olmuyo yani. alacağın tv yi iyice incele almadan önce
quote:
Orijinalden alıntı: yusuftv
Şu anda tv alma arefesindeyim. 32" bir TV almayı düşünüyorum. Alacağım oda küçük ve balkon kapatılarak yapıldığı için aydınlık ve çok cam var. Bütçem 1500 civarı. USB'sinden sorunsuz film izleyebileceğim, DLNA seçeneği olan bir televizyon almayı düşünüyorum. Bir de internet tv nedir ? Ne gibi artıları olur? Yardımınızı bekliyorum.
32c6000 led 32c650 lcd her formatı oynatır dlna varda var :d
quote:
Orijinalden alıntı: avantajliurunler
Teşekkür ederim. Ben de bu iki model arasında kaldım. Geçen hafta vatanda %20 indieim varken 32ca650 çok uygundu ama kredi kartımın hesap kesimi ay başında olduğu için alamadım. BU hafta içinde netleştirip almak istiyorum. Bir de sony 32ex605 var. Ama onda da sadece divx var. Avantajı dahili uydu alıcısı olması.
quote:
Orijinalden alıntı: yusuftv
quote:
Orijinalden alıntı: avantajliurunler
Teşekkür ederim. Ben de bu iki model arasında kaldım. Geçen hafta vatanda %20 indieim varken 32ca650 çok uygundu ama kredi kartımın hesap kesimi ay başında olduğu için alamadım. BU hafta içinde netleştirip almak istiyorum. Bir de sony 32ex605 var. Ama onda da sadece divx var. Avantajı dahili uydu alıcısı olması.
phılıps 32 6605 modeli HB de kişiye özel 1599 Tl idi.Arkadaşa aldık ve çok güzel.Sizin aradığınız özelliklerde var.Mkv de oynatıyor.Üstelik Led tv. Bence Led ler daha iyi.Tavsiye ederim.
Sonunda Samsung 32ce530 aldım. Hizlial yan firması olan mackolik.ten aldım. 1002 TL ye geldi. Bonusa 4 ay erteleme ve 10 taksit olduğu için belirlediğim konfigürasyondan biraz feragat ettim. Cuma günü aldım. Bugün teslim edilecek. İnşallah hayırlısı olur. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme