Bildirim
32 level 1 yıldız kervandan kaç para kazanır
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 kere çek gör
ama ben kervan yürütmüyorum pek geliri yok
5 yıldız çekmedikçe sana para getirmez
hiç uğraşma derim
zaten 150k lık mal alcan
satınca sana 250-300 k para verir
sonra sen at alcan 4-5 tane
at pot alıcan en az 50 taneden
yani 100 k bile kar etmen zor
bide zaman kaybı var
ordan oraya gidene kadar ben stall açarım
tahminen stalldan kazanırım 1m o sürede
para kazanmak için güzel bi yöntemim var ama kimseye söylemem
benim 2 pc im yada 2 çar açabilcek güccüm olsa 1 çar bütün gün stall diğeri lvl kasar
çook param olur gold bile satarım :D -
quote:
Orjinalden alıntı: ConyStyle
evet beyler 32 levelim 1 yıldız kervan çekicem kaç para kazanırım dowhangdan jangana konuyu başka bölüme açsam diye düşündüm cevap yazılsın diye herkezde post sevdası var ama konu dışına açıyorum
evet beyler 32 levelde 1 kervanda tahminen kaç k kazanılır
Ben thiefim 67k kazanırım -
kardeş 70-80kortalama kalır trader lwline göre artar bu miktar devele çekersen daha çok mal alıp sürümden kazanırsınben 37 lwldin trader lwlim 3 tü 200k ya yakın para alıyodum deve ile çekince anladınmı kardeş -
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
1 kere çek gör
ama ben kervan yürütmüyorum pek geliri yok
5 yıldız çekmedikçe sana para getirmez
hiç uğraşma derim
zaten 150k lık mal alcan
satınca sana 250-300 k para verir
sonra sen at alcan 4-5 tane
at pot alıcan en az 50 taneden
yani 100 k bile kar etmen zor
bide zaman kaybı var
ordan oraya gidene kadar ben stall açarım
tahminen stalldan kazanırım 1m o sürede
para kazanmak için güzel bi yöntemim var ama kimseye söylemem
benim 2 pc im yada 2 çar açabilcek güccüm olsa 1 çar bütün gün stall diğeri lvl kasar
çook param olur ****ile satarım :D
Samar-Cos arası %313 verio hatırlatıyım
-
pot parana scrool parana yetmez ,sronun ilk zamanlarında zamanında bizi gold almaya yönlendiren tek olay budur
şu oyunda gözümün arkada kalmasına tek neden olacak olay budur zaten joymax 1 go.ld bile sattırmayacaktı oyunda ve tradeyi biterene super bir kazanç verecektiki millet ne biçim birbirini yerdi oyunda ,tadına doyum olmazdı oyunun tabi eski sistem joob olayı olmak kaydı ile ah joymax ah
zamanla her türlü illegale müsade ederek ve yaptığın büyük updatelerle oyunu bitirdin bence ...
oyunun zevki ilk çıktığında gerçekten daha iyi idi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 17 Eylül 2008; 23:33:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X