Rastgele karşıma çıkan bu video sizinle de paylaşmak isterim. 1,3m izlenmeye 16 bin lira gelir kazanmış adam. Devir gerçekten beden gücü ile çalışma devri değil. Devir dijital çağa ayak uydurma devri. İyi bir içerik üreten herkes para kazanabilir. Ya adam yemek yiyor para kazanıyor. Gerçekten okumanın falan hiçbir anlamı kalmadı. Boşa geçen yıllar. Teknolabsyoutube YouTube 1 milyon izlenmeye kaç para veriyor? Hepsini açıkladım :) https://www.youtube.com/shorts/f_zX8HzeqKA |
Üniversite mi!! YouTube 1,3 M İzlenmeye 16 Bin Lira Para Veriyor
-
-
bu gelir kategoriye göre değişiyor
içerik oyunsa bu kadar vermez mesela.
neyse bunu bir kenara bırakırsak
her okuyan para kazanmalı mı ?
saçma sapan konuşmayın arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 13 Haziran 2023; 12:40:30 > -
Clickbait başlık atmış kanal sahibi. 1 milyon izlenmemiş 13 milyon izlenmiş, tıklama 1 milyon. Ama bu kadar izlenmeye yine az kazanmış. Büyük ihtimal izlenme Türkiye'den gelmiştir Avrupa veya ABD'den olsaydı geliri 6 haneye yaklaşırdı.
-
1.3 milyon izlenme herkes tarafından ulaşılabilecek bir seviye değil, düzenli olarak milyonlar seviyesine ulaşabilen kanal sayısı azdır. Bunun vergisi, gideri vs. işin içine katılırsa eline kalan para daha da düşecek. Ayrıca sürekli ilgi çekici içerik üretip izleyicilerini faal tutmak önemli yoksa izlenmeler zamanla düşüp gidiyor. Kısacası emin olun ki uzaktan göründüğü kadar kolay bir iş değil, oldukça fazla efor sarfetmelisiniz.
-
Meslek öğrenmek daha iyi şu anda benim berberim ilkokul terk sadece kirası 20 bin arabası passat 2019 ben lisans mezunuyum maks kazanacağım 15 k maaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her kanal açan da 1 milyon düzenli izleniyor zaten.
-
Mesele 1.3m kişiyi ve izlenmeyi toplayabilmekte ve sürekli içerik üretebilmekte. Bir de oradaki sayı brüt galiba. Brütse devlet baba daha oradan vergi kesintisi yapacak. O öyle sadece sana kalmıyor.
Yine iyi para kazananlar var mesela enes batur vs adamlar hiç okul okumadan zengin oldu
Onlar bu topa erkenden girdiler, daha hükümet buralardan vergi almadığı zamanlar ve rekabetin daha az olduğu zamanlar. Enes zaten başkalarının içeriklerini izleyip tepkisini göstererek çoluk çocuktan izlenme alıyordu. Bir nevi başkasının içeriğini çalmak gibi bir şey. Bir ara adını çok duyuyorduk sonra ne oldu bilmiyorum, takip ettiğim, sevdiğim, umursadığım ve tavsiye edebileceğim biri değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Haziran 2023; 0:27:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X