Şimdi Ara

16 Yaşında Para Kazanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
24.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 16 yaşındayım nereden nasıl para kazanabilirim ? İnternetten olması tercihimdir [Website vs. (çabuk anlarım bu işleri yatkınlığım var)]. Yardım edin şu kardeşinize para kazanmam lazım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

16 Yaşında Para Kazanmak: Genç Girişimciler İçin Yollar

16 yaşındayken para kazanmak, mali bağımsızlığa giden yolda atılabilecek önemli bir adımdır. Günümüzün dijital çağında, gençler internetten para kazanmak da dahil olmak üzere çok sayıda fırsata erişebilmekteler.

İnternetten Para Kazanma Yolları

• Anket Doldurma: Çeşitli web siteleri, anketleri doldurduğunuzda size ödeme yapmaktadır.
    • Online Öğretmenlik: Öğretim konusundaki bilginiz varsa, çevrimiçi dersler vererek para kazanabilirsiniz.
    • Serbest Yazma: Yazma becerilerinizi kullanarak makaleler, blog gönderileri ve diğer içerikleri oluşturarak para kazanabilirsiniz.
    • E-Ticaret: Kendi çevrimiçi mağazanızı kurabilir ve ürün satabilirsiniz.
    • Affiliate Marketing: Başkalarının ürünlerini veya hizmetlerini tanıtmak ve satış başına komisyon almak için affiliate programlarına katılabilirsiniz.

Çevrimdışı Para Kazanma Yolları

• Çalışma: Yerel işletmelerde yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışmak, para kazanmanın klasik bir yoludur.
    • Bebek Bakıcılığı veya Çocuk Bakımı: Ebeveynler sizden çocuklarına bakmanızı isteyerek para kazanabilirsiniz.
    • Ev İşleri Yardımı: Temizlik, çamaşır yıkama ve bulaşık yıkama gibi ev işlerini üstlenerek para kazanabilirsiniz.
    • Bahçe Bakımı: Yerel ev sahiplerine çim biçme, ağaç budama ve diğer bahçe bakım hizmetlerini sunabilirsiniz.
    • El Sanatları Satışı: Yaptığınız el sanatlarını yerel pazarlarda veya çevrimiçi platformlarda satabilirsiniz.

Önemli İpuçları

• Yeteneklerinizi ve ilgi alanlarınızı göz önünde bulundurun.
    • Sabırlı ve ısrarcı olun. Para kazanmak zaman alır.
    • Çeşitlendirin ve birden fazla gelir kaynağı oluşturun.
    • Gelirinizi takip edin ve harcamalarınızı kontrol edin.
    • Ebeveynlerinizden veya öğretmenlerinizden tavsiye alın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • berberde yerleri süpür , ağzın laf yapabiliyorsada çantacıya gir
  • okulun tiyatro koluna gir. biletleri 2 kat pahalıya sat. bugünlük karım 60 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

berberde yerleri süpür , ağzın laf yapabiliyorsada çantacıya gir

Hocam onlar vücudla yapılabilen işlere giriyor :( Biraz zayıfım ve bedenim o gibi şeyleri kaldırmıyor. Zaten tiksiniyorum öyle yerlerde . Biri sana emir veriyor sana köle gibi davranıyor falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Hocam onlar vücudla yapılabilen işlere giriyor :( Biraz zayıfım ve bedenim o gibi şeyleri kaldırmıyor. Zaten tiksiniyorum öyle yerlerde . Biri sana emir veriyor sana köle gibi davranıyor falan.

o zaman para kazanmayı unut , patron yapalım gel yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

okulun tiyatro koluna gir. biletleri 2 kat pahalıya sat. bugünlük karım 60 tl.

Hangi okul Ben Haydarpaşa AML de okuyorum bizim okul toplam 4500 kişili tiyatro etkinlikleride yok sanırım
  • quote:

quote:

quote:

İşi öğreniyoruz diye illa köle muamelesimi görmek lazım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede para kazanmak 2016
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iphone, ipad veya android telefonun varsahttp://iphonedanparakazanmak.blogspot.com inceleyebilirsin. 2 program var featurepoints ozellikle akmasa da damlatir, biraz kazandirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balea

Iphone, ipad veya android telefonun varsahttp://iphonedanparakazanmak.blogspot.com inceleyebilirsin. 2 program var featurepoints ozellikle akmasa da damlatir, biraz kazandirir

Android cihazım var hocam. Maalesef winat9 da çökük durumda şu günlerde oradanda kazanamıyoruz.
  • quote:

quote:

Iphone, ipad veya android telefonun varsahttp://iphonedanparakazanmak.blogspot.com inceleyebilirsin. 2 program var featurepoints ozellikle akmasa da damlatir, biraz kazandirir

Android cihazım var hocam. Maalesef winat9 da çökük durumda şu günlerde oradanda kazanamıyoruz.

Featurepoints browserdan da calisiyor illa program yuklemene gerek yok. Bir de checkpoints var o programi kurmak gerekiyor. Blogda detaylar mevcut dilersen

• quote:

quote:

quote:

Featurepoints browserdan da calisiyor illa program yuklemene gerek yok. Bir de checkpoints var o programi kurmak gerekiyor. Blogda detaylar mevcut dilersen

Hocam bu iş androidden olmaz gibime geliyor fakat yinede bir deniyeyim diyeceğim ama nasıl yapacağımıda anlamadım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

okulun tiyatro koluna gir. biletleri 2 kat pahalıya sat. bugünlük karım 60 tl.

Hangi okul Ben Haydarpaşa AML de okuyorum bizim okul toplam 4500 kişili tiyatro etkinlikleride yok sanırım
    bende burhan felekteyim gel bizim tıyatro kolunda bilet sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusThEnd

Bu mesaj silindi.
    Tüyolar verebilirim, PM at. Bu işin içindeyim. Su gibi para geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equaties

Alıntıları Göster
    Tutabilir,ilk sayfadan yer alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

bende burhan felekteyim gel bizim tıyatro kolunda bilet sat

Yok hocam o kadar da değil ne de olsa biz ayrı liselerin öğrencileriyiz (Çaktırma utanıyorum yoksa 1dk durmam)
    quote:

Orijinalden alıntı: b.yıldız.

Ben 17 yaşındayım. Sınava hazırlanırken nasıl para kazanırım diyordum araştırdım ve buldum. Bu vereceğim sitenin çok iyi bir özelliği var. Kendisi otomatik reklamlara girip para kazanıyor. Şuan ben ders çalışıyorum. Bu sitede burdan para kazanıyor :) Siteye girip kaydolun ve bakın. Gerçekten beğeneceksiniz. Teşekkür gerek yok. Sizden isteğim benim refarans linkimi kullanarak kaydolun lütfen. Teşekkür ederim. Site bu: Para Kazanma En Kolay Yolu Tıklayın kaydolduktan sonra surf ads var solda ona tıklarsanız otomatik reklamlara girip para kazanırsınız. İyi günler herkese.

@Cowinenge

Hocam bu attığınız mesaj otomatik mesaj gibi bir şey değil dimi ? Bir deniyeyim o zaman ben sağolun şimdiden.

quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Attım cevap bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

• quote:

PM yağmuru yağdı mübarek.
  • quote:

quote:

benim de ihtiyacim var mübarek. ben de o gardaşdanım. mobilim pm atamiyorum. pm alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitimaster

quote:

quote:

benim de ihtiyacim var mübarek. ben de o gardaşdanım. mobilim pm atamiyorum. pm alabilir miyim?

Buraya yazıyorum, yeter. Sorusu olan PM atsın.

Hocam ilk önce ne iş yapacağınız karar verilmeli web sitede.
    Sonra anahtar kelime belirlenmeli (film izle) gibi
    Anahtar kelimeye uygun domain ve ihtiyacınıza göre kaliteli hosting satın alınmalı.
    Sitenizin yönetim panelini belirlemelisiniz. WP, Joomla vs. Veya parasıyla özel yazdırabilirsiniz. (800 TL den aşağı olmaz profesyonel)
    Sitenize yakışan şık tasarım.
    Özgün içerik ve siteyle ilgilenme. En başlarda siteyi reklama boğma.
    Haftalık backlink çalışması yaptırın.

vs. vs.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fitimaster

quote:

quote:

Buraya yazıyorum, yeter. Sorusu olan PM atsın.

Hocam ilk önce ne iş yapacağınız karar verilmeli web sitede.
    Sonra anahtar kelime belirlenmeli (film izle) gibi
    Anahtar kelimeye uygun domain ve ihtiyacınıza göre kaliteli hosting satın alınmalı.
    Sitenizin yönetim panelini belirlemelisiniz. WP, Joomla vs. Veya parasıyla özel yazdırabilirsiniz. (800 TL den aşağı olmaz profesyonel)
    Sitenize yakışan şık tasarım.
    Özgün içerik ve siteyle ilgilenme. En başlarda siteyi reklama boğma.
    Haftalık backlink çalışması yaptırın.

vs. vs.

direk webmasterliga baglamissin.
    nerde bunun html php css öğrenme kısmı?
    bize kısa vadeli yollar lazım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.