32 lw 5500 le ilgili tavsiyelerinizi bekliyorummmmmm.
Televizyonu ben de araştırmıştım ama bazı şikayetler okuyunca soğudum. Teknosa'da veya Vatan'da indirim kovalıyorum şimdi.
Satın almadan önce LG'nin Türkiye web sitesinden özelliklerini incelemiştim. Full Hd- Smart share-smart tv-3D-magic matıon gibi hoş özellikleri olan televizyon dedim ve aldım.
Ancak; pişmanım LG markasını seçtiğim için Pişmanım iade etmek mümkün olsa hemen geri veririm. 1- Televizyonun smart Share- smart tv özelliklerini kullanabilmek için gerekli olan Magic matıon kumanda aleti içinden çıkmadı. Normal kumanda aleti koymuşlar. Onu ayrıca satın almak gerekiyormuş. Tabii bu satın alırken söylenmiyor, belirtilmiyor.
2-Televizyonun Scart girişi var. Ancak kutudan kablosu çıkmadı. 3- Satın alırken LG televizyonun menşeini sordum. Israrlı bir şekilde Güney Kore dediler. Bana Polonya menşili televizyon geldi. Teslim aldıktan sonra fark ettim.
ürünü hangi siteden almıştınız böyle sorunlarla karşılaştınız.kumanda ve kablo dışında herhangi birsorunla karşılaştınızmı.gürüntü 2d ve 3d nasıl artları yokmu bu tv nin. polonya yada g kore olması neyi değiştiriyor. bende aynısından almayı düşünüyorumda. teknosadan 10 gün önce spariş ettim bugüne kadar oyaladılar. bende bugün spsrişimi iptalettim 1400 tl idi beyaz eşyacımdan bugün kapı ödemeli spariş verdim kargoya verdik dediler.ürünün eksileri fazlaysa almayayım teşekürle3r.
Hayır bu şikayet bana ait değil, yanlış anladınız ya da ben eksik ifade ettim. Bu şikayet, ürünü araştırırken internette bulduğum bir şikayet. Onu belirttim o yüzden de italik yazdım.
Hocam bende evde kurulu şuanda 2d-3d kaliteli görüntülü film veya uydu yayınlarında bayaaa başarılı ayı yoginin 3d versyonunu izlettim babam kaç kere kafasını sakındı tabi bu arada biz de kahkahaya boğulduk peş peşe 3 tane film izledim ne baş ağrısı nebulantı bence gayet başarılı bir ürün tavsiye ederim ama keşke biraz daha büyük alsaymışım çünkü 3d nin içinde gibi hisssedebilmek için biraz büyük almak mantıklı normal tv gibi düşünme çerçeveyi görmemen daha filmin içöinde hiddettiriyor o yüzden 3d izlerken televizyona yaklaşıyorum :))