Şimdi Ara

32 milyara dizel araba hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..amcam dizel bi araba alıcak 2.el..
    tercihleri;opel astra 1.3cdti,ford focus ghia,citroen c4
    opel şu an ağır basıyor tercihleri arasında..bende size sormak istedim en mantıklısı nedir??

• Caddy Panel Van 1.9 TDI A/C ABS,ASR,EBC,S.Airbag,RE,EC,EA,UKMK,KY,RD,YB,AC, ÖAV

Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı

32.997 ytl
  • Ford Focus saydıklarınız içinde en mantıklısı hem donanım hem performans hemde sağlamlık konusunda rakiplerinden bir adım önde...

Opel astrada kalitesiyle donanımlarıyla iyi bir araç ancak 1.3 olması nedeniyle performans konusunda biraz yetersiz ama vergi avantajı var...

Citroen C4 ise bana göre saydıklarınız içinde en zayıf halka kalite konusunda sorunları var motoru focusla aynı tercih edilebilirnir ancak tavsiye etmem...

Bence Focus ve Astrayla bir test sürüşü yapıp kararınızı vermek en mantıklısı ancak benim şahsi tercihim focus yönünde olurdu.
  • Bence Focus Ghia sedan 1.6 Tdci
    Hb olacaksa Astra veya C4'te olabilir.
  • Sınıf c sınıfı ,motor dizel olunca cevap focus olur hele birde Ghia ise
  • focus ghia.
    dize olacak ise c sınıfı olacak ise,sınıfının en mantıklı arabası su an için.
  • İkinci el kompakt araç için ford focus ghia

sıfır km küçük araç düşünürseniz astra ile aynı motor 6 ileri grande punto alabilirsiniz.esp de standart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 7 Haziran 2007; 11:03:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ford focus en mantıklısı opel almanızı tavsiye etmem tabi bunlar hep ikinci el olacaktır
    fiat linea yada bakın derim şahsen
    ford focus en iyisi ama
  • bu arada 2. elde focus tabiikide ama sıfır alıcaksanız opel corsa 1.3 cdti 6 ileri şanzuman 90 hp ve 200 nm torq gibi b,r degere sahipti.
    şahsen test ettım be motorunu cok begendım(g.punto da da aynı motor var multıjet)
    eger b sınıfı olsun ama sıfır olsun dersenız ben de size corsa tavsiye ederim.birde ibiza -cordoba var ancak yenı kasalarının gelmesi yakındır.
    sonuctda 2. el olacak ise_ford focus ghia tdci
    sıfır olacak ise_opel corsa 1.3 cdti (enjoy yada cosmo)
  • C4 1.6 hdi 110 hp al derim 240 nm tork...esp, 6 airbag...........................say say bitmez
  • Ford Focus Ghia tercih edebilirsiniz
    Saygılarımla...
  • c4 astra
  • focus....
  • Tabi bunun yanında ben olsam Cerato dizel ide düşünürdüm,hem o km,hemde motor süper....

• Yeni opel corsa cdti, 2. el olarakta passat 1.9 tdi
  • 2005-2006 model focus tdcı yada 2002 model passat
  • +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

Tabi bunun yanında ben olsam Cerato dizel ide düşünürdüm,hem o km,hemde motor süper....

• quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

+1907
    quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

Tabi bunun yanında ben olsam Cerato dizel ide düşünürdüm,hem o km,hemde motor süper....

BU olabilir birde sıfır accnetlerde var aynı motora sahip araçlar kullanlar menunmuş duyduğuma göre...

• İkinci el Dizel Mondeo'lara bakmanı öneririrm..

Araba gibi araba..
  • Seat Cordoba'nın en üst donanımlısı yaklaşık 32-33 bin. Ben onu öneririm. Dolu bir araç. Dİğer Cerato, C4, Focus falan daha pahalı en az 35-40 bin dir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.