Şimdi Ara

32' SEG 82 EKRAN LCD TV - 899 YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nakit de verilir de yeter ki ürün sorunsuz olsun 2 gun sonra elde kalmasin.
  • arkadaşlar bagcılarda oturuyrum bu civarlarda bildigm bi aksarayda birde bahçelievlerde migros var acaba buralarda varmıdır lcd tv gorebilecegim grunmeden bu alette alınmazzya.acaba diyom netten alsamda kapıya gelince cayarmıyım begenmezsen olurmu acaba...
  • ohaaaaa bu işte bişiş var cok ucuz
  • bir iş var bir migrosu aradım şimdi yakın bana yok dedi kangurudanda almak istemiyorum valla .bu ürünler gormeden denemeden alınmazkiya.ben özelliklerine güvenmiyrum araştırırsanız yurt dışı sitelerde bilemiyorum ama 800:1 konstrat gibi falan gördüm
  • Biraz araştırdım kontrast oranı 1200:1 mü 1000:1 mi neymiş..Doğruluğundan emin değilim ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cominic_bzi -- 23 Kasım 2007; 22:27:49 >
  • estrenin site çıkıyor türkiyede 4000:1 yazmış inanmamıştım ben bu fiyata seg marka 4000:1olacak kesinlikle degildir.dedigin gibi veya bende 800:1 olarak gördüm biyerde.alan arkadaş olsa belki anlatsa alacam ama kangurumdan kimsede alan bilen yokki
  • Orjinalden alıntı: unpop

, bu arada ürün de şık hani, techwood gibi dağ lcdsi değil.

dağ lcd si ha..çok yaşa unpop
  • 4000:1 olan dinamik kontrasttır. Diğer iyi markalarda ortalama 8000:1 gibi değerler oluyor. Daha kısa zamana kadarda genelde 5000:1 gibi değerler vardı. Ona göre değerlendirmek lazım. Çokta kötü bir değer değil fiyatına göre...
  • arkadaşlar cesaret edip alan yok mu hala
    ben xbox360 için ve ara sıra film izlemek için acıkcası almayı düşünüyorum
    ama component YPbPr baglantısı varmıdır ne kadar guvenilebilir şimdi onu bilemiyorum işte
    sanırım ilk alan ben cıkıcam :D
    estore un verdigi degerlere guvenicez artık
  • Bugün bende Ankamall deki Migrosta gördüm ortaya koymuşlar kolilerce. 5 dk oralarda oyalandım 3 kişi aldı.
    Yaw acaba alan, kullanan, anlayan varmı.
    Ne diyorsunuz arkadaşlar?
    Yada ucuz etin yahnisi misali olmazmı?
  • haluk arkadaş goruntu olarak nasıldı.ve tv açık durumda gorebildinmi seyretme imkanın oldumu ayak üstü
  • bakırkoyden beylikdüzündeki migrosa nasıl ulaşırım arkadaşlar bir bakayım şu alete.yorumlarımı yazarım artık isteyen arkadaşlarada öncülük ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

haluk arkadaş goruntu olarak nasıldı.ve tv açık durumda gorebildinmi seyretme imkanın oldumu ayak üstü

Hocam görüntü kalitesi fena değildi ama diğer LCD tv lerin yanında olmadığı için gözle bariz bir karşılaştırma yapamadım(zaten çokda anlamam) Ama bir DVD oynatıyorlardı(scart girişten bağlamışlar). 4000:1 kontrast sanki yok gibi.
    Sonuç olarak bi b.k anlıyamadım cesaret edip alamadım.
  • bakırkoyden beylikdüzüne ve büyükcekmeceye direk otobus var tatilya duragında inip karsıya geciceksin.yenibosnadanda mavi midübüslere binersen silivri tarafına giden onlarlada aynı sekilde ulasabilirsin.dün aksam migrosta 30 tane kadar mevcuttu.2tanesinede dvd baglamıslardı.goruntu kalitesi hakkında pek bilgim olmadıgı icin yorum yapmak istemiyorum.sd yayın kalitesini gormek istedimi soledim fakat kablo tv bagalntısının cekilmedigini soylediler.ısrar ederseniz belki baglantı yaptırrsınız
    quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

bakırkoyden beylikdüzündeki migrosa nasıl ulaşırım arkadaşlar bir bakayım şu alete.yorumlarımı yazarım artık isteyen arkadaşlarada öncülük ederim.
  • bunu alıp 17inç monitorumuzu çöpe atsak nasıl olur? buna pc yi vga dan bağlasak çözünürlüğü de 1280X720 olarak ayarlasak normal monitor gibi kullanabilirmiyiz? bunu hep merak ediyorum scarttan yaptığımız tv-out gibi bunda yazıların okunamaması durumu olmaz dimi?
  • arkadaşlar bırakın uzak durun bu tv den çok dandik duruyor gruntu kalitesi iyi degil.arka girişlere bakayım dedim kapak açıktı birazda ben açtım kapak elimde kaldı dokunma ile sert bir plastige sahit.bir milyoncularda dandik oturak plastigi gibi malı . ekran küçük görünüyor 82 olmasına ragmen.alınacak şey degil anlayacagınız hiç yrmayın kendinizi kimsede bakımıyordu bile .realdede kampanyada 1099 a satıyolardı yanında
  • bymami 32724 modelımıydı mıgrostakı kutusuna dıkkat ettınmı.
  • resimde o kadar da kötü görünmüyordu yaw. hayallerini yıkma insnaların
  • sıcak fırsatlarda formdan bir arkadasımız su sekilde yazmıs

quote:

bu tv'yi beylikdüzünden bugün aldım. samsungla kıyasladım, görüntü açısından hiç fark yoktu. fiyatı 1299'dan 899 ytl'ye düşmüş. evde şimdi kurdum, görüntü kalitesi nefis. herkese tavsiye ederim.
  • 200 300 fazla verıp bu sabah saat 5de vatanbılgısayarın kapısında tam techızat hazır olur toshıba almak ıcın beklerım ne olur ne olmaz arbede cıkarsa hayatta kalma sansımız olur. şaka bır yana seg tvyı bugun sırkecıde gordum 32724 modelıydı kutusunda oyle yazıyordu ve adamlar catı antenıyle kurmuslardı kumandayı ıstedım verdıler bıraz kurcaladım valla goruntusu kotu degıldı. hatta ıyıydı. ama uc bes gun sonra ne olur bılemem. ama bence 2 sene sorun cıkaracagını dusunmuyorum. zaten ıkı seneye kadarda lcdlerde ne tepkıme suresı kalır nede kontrast degerlerı nede alt yazılarda tıtreme bulanıklık sorunları kalır herbısey hallolur ozamanda verırsın parayı alırsın lcd tvyı paşa paşa izlersin. ben 4 5 aydır lcd tvlerle yatıp kalkıyorum araştırıyorum ve kesınlıkle şu kanıya vardım markalı modellerın alt ve orta sınıf urunlerıne 2 3 katı para vermeye degmez. mesela phılıps5322 1700ytl yada panasonic 32le6 yada le7 ye 1700ytl sony 32u2000e 1600ytl......... asla ve asla bu paraları vermeye degmez cunku seg yada benzerı marka lcdlerle aralarında oyle ısın teknık kısmı dısında ızleyıcının farkedebılecegı belırgın bır fark yok. ayrıca yukarıda saydıgım modeller ve benzer alt sınıf orta sınıf modellerın goruntulerı gercekten hd yayınlar dısında ıyı degıl. ama sızler bılgısayarda 1:1 ekran oturtucam ısıkları sondurucem zıfırı karanlıkta ısık yansıması bulutlanma varmı ona bakıcam ekrandakı sıyahı gercek sıyahla karsılastırıcam gıbı seyler dıyeceksenız koyun arkadaslar cebınıze en az 4000ytlyı alın tvnızı mesela pana lx700f yada toshıba x serısı phılıps 7000 serı uzerı modeller..... ne yapayım arkadaşlar benım lcd tvım olamadı ama lcd tvler hakkında sayenızde cok sey ogrendım ogrendımde ne oldu 4 aydır tv alamadım. aldıklarımıda uc gun sonra gerı ıade ettım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.