Şimdi Ara

32' SEG 82 EKRAN LCD TV - 899 YTL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vatandan saat 21 de aldım stok durumları çok iyi idi
  • Bu akşam Kocaeli realde SONY 32P modeli üst rafta altında SEG 32 ALt rafta görüntüler aynı gibiydii.
    SONY 1600 gibiydi aklımda kalan SEG 1000 ytl gibiydi
    O kadar farka değer bir fark gözükmüyoduu.
    quote:

Orjinalden alıntı: JuneSUN

200 300 fazla verıp bu sabah saat 5de vatanbılgısayarın kapısında tam techızat hazır olur toshıba almak ıcın beklerım ne olur ne olmaz arbede cıkarsa hayatta kalma sansımız olur. şaka bır yana seg tvyı bugun sırkecıde gordum 32724 modelıydı kutusunda oyle yazıyordu ve adamlar catı antenıyle kurmuslardı kumandayı ıstedım verdıler bıraz kurcaladım valla goruntusu kotu degıldı. hatta ıyıydı. ama uc bes gun sonra ne olur bılemem. ama bence 2 sene sorun cıkaracagını dusunmuyorum. zaten ıkı seneye kadarda lcdlerde ne tepkıme suresı kalır nede kontrast degerlerı nede alt yazılarda tıtreme bulanıklık sorunları kalır herbısey hallolur ozamanda verırsın parayı alırsın lcd tvyı paşa paşa izlersin. ben 4 5 aydır lcd tvlerle yatıp kalkıyorum araştırıyorum ve kesınlıkle şu kanıya vardım markalı modellerın alt ve orta sınıf urunlerıne 2 3 katı para vermeye degmez. mesela phılıps5322 1700ytl yada panasonic 32le6 yada le7 ye 1700ytl sony 32u2000e 1600ytl......... asla ve asla bu paraları vermeye degmez cunku seg yada benzerı marka lcdlerle aralarında oyle ısın teknık kısmı dısında ızleyıcının farkedebılecegı belırgın bır fark yok. ayrıca yukarıda saydıgım modeller ve benzer alt sınıf orta sınıf modellerın goruntulerı gercekten hd yayınlar dısında ıyı degıl. ama sızler bılgısayarda 1:1 ekran oturtucam ısıkları sondurucem zıfırı karanlıkta ısık yansıması bulutlanma varmı ona bakıcam ekrandakı sıyahı gercek sıyahla karsılastırıcam gıbı seyler dıyeceksenız koyun arkadaslar cebınıze en az 4000ytlyı alın tvnızı mesela pana lx700f yada toshıba x serısı phılıps 7000 serı uzerı modeller..... ne yapayım arkadaşlar benım lcd tvım olamadı ama lcd tvler hakkında sayenızde cok sey ogrendım ogrendımde ne oldu 4 aydır tv alamadım. aldıklarımıda uc gun sonra gerı ıade ettım.

• realde 1099 5m migros ve kamgurumda 899 ytl ben hiç hiç begenmedin tv ayakta zr duruyrdu.aklı olan almasın özelliklerine gelince yazanlarla alakası yok.bendvd görüntüsünü migrosta seyrettim berbattt.realdede gördüm orada nedense banada görüntü daha güzel gibi geldi.32w300p alın 1200ytl ye
  • asla alınmaz.
  • Evkur da gördüm. Philips 47" ile alt alta koymuşlardı. (Farkı görüp kimse almasın diye heralde )
    1200 küsür peşin. 2000 tyl 20 ay taksit.

Philipsle aynı demoyu gösteriyordu. Philips e kıyasla bol kumlama ve son derece dalgalı bir ekranı vardı.
    Gerçi Philipsle kıyaslamak doğru değil ama kıyas yapmasak bile görüntü kalitesi son derece bozuk.
    Premier çok çok daha iyiydi.
  • ah vatan ah o cardfinans kelegini yapmasaydın almıştım o toşibayı, şimdi o fiyati duymuşken de gidip seg alınmaz. gerçi ben 37" yi daha çok düşünüyorum
  • bu segı gördüm adeta dökülüyor sanki hiç begenmedim. lcd demek için 100 şahit lazım lcd dedigin paneli de güzel olmalı saiyah kara bişi ve resmen dökülüyor
  • Aldım.. 899 ytl cik üstelik 12 taksit (aylık 70 gayme nereye gitmiyor ki )
    Denedim.. İnanın 1600-2000 ytl lik tv lerden görüntü olarak hiçbir eksiği yok. Pc ye bağlayıp 3 bölüm LOST la bizzat denedim. Işıklı ortamda bile gayet net ve canlı görüntü alabildim. Kontrast oranının 4000:1 olmadığına dair şüpheler var ama kontrast ne olursa olsun bence görüntü ideal. 1024x768,70 hz te bile pc ekranı gayet net ve okunaklı. farklı çözünürlükleri pek deneme fırsatım henüz olmadı. TV ile ilgili testlerimi de ileriki günlerde devam ettirip aktarmaya çalışacam
    Sonuç.. Beğendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: warlordx

Aldım.. 899 ytl cik üstelik 12 taksit (aylık 70 gayme nereye gitmiyor ki )
    Denedim.. İnanın 1600-2000 ytl lik tv lerden görüntü olarak hiçbir eksiği yok. Pc ye bağlayıp 3 bölüm LOST la bizzat denedim. Işıklı ortamda bile gayet net ve canlı görüntü alabildim. Kontrast oranının 4000:1 olmadığına dair şüpheler var ama kontrast ne olursa olsun bence görüntü ideal. 1024x768,70 hz te bile pc ekranı gayet net ve okunaklı. farklı çözünürlükleri pek deneme fırsatım henüz olmadı. TV ile ilgili testlerimi de ileriki günlerde devam ettirip aktarmaya çalışacam
    Sonuç.. Beğendim

Hayırlı olsun.
    Yalnız PC de 1024*768 çözünürlük geniş ekran formatı değildir. O yüzden videolardaki aspect ratio oturmayacaktır ve berbat bir görüntü oluşacaktır. Sonuç Lost izlerken hurley beyzbol topuna benzeyecektir.

• Evet yavaş yavaş cepheden ilk haberler geliyor , warlord peki soylermisin arkadaslarin dedigi gibi dis malzemesi nasil, elde kalacak cinsten mi yoksa idare eder mi. Bir de 1:1 pixelmapping destegi var mi ? aslinda değişik kaynak goruntulerden fotolari suraya koyabilsen cok makbule gecer valla
    hayirlisi olsun, gule gule kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

quote:

Orjinalden alıntı: warlordx

Aldım.. 899 ytl cik üstelik 12 taksit (aylık 70 gayme nereye gitmiyor ki )
    Sonuç.. Beğendim

Hayırlı olsun.
    Yalnız PC de 1024*768 çözünürlük geniş ekran formatı değildir. O yüzden videolardaki aspect ratio oturmayacaktır ve berbat bir görüntü oluşacaktır. Sonuç Lost izlerken hurley beyzbol topuna benzeyecektir.

Dediğin gibi 1024*768 geniş ekran için iyi bir çözünürlük değildir. Ancak bu sıkıntı sadece windows için geçerli .. Videolarda Playere bağlı olarak 16:9 ile full ekranda Hurley futbol topu gibi emin ol

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Evet yavaş yavaş cepheden ilk haberler geliyor , warlord peki soylermisin arkadaslarin dedigi gibi dis malzemesi nasil, elde kalacak cinsten mi yoksa idare eder mi. Bir de 1:1 pixelmapping destegi var mi ? aslinda değişik kaynak goruntulerden fotolari suraya koyabilsen cok makbule gecer valla
    hayirlisi olsun, gule gule kullan

Tasarımı fena değil, tabi ki dış malzemesi samsungun gibi olmayacaktır.. Kaportayla işimiz yok pek. ruzgara toza kara maruz kalmayacak sonuçta.
    1:1 pixelmapping konusunda emin değilim çünkü bu cihaz hakkında detaylı teknik bilgi mevcut değil. Sanırsam yok
    Görüntü koymaya çalışacam müsati bir zamanımda

• 1.1 YAPABİLİRSE TADINA YENMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Kasım 2007; 21:46:38 >
  • 1:1 yaparsa monitor fiyatina 32" lcd olur süper.

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

1.1 YAPABİLİRSE TADINA YENMEZ
  • arkadaşlar ayni urun süpriz indirimleriyle bilinen metro markette şok fiyat ile 1099 ytl ye satiliyor. Bu durumda migrosun fiyati duble şok oluyor

32' SEG 82 EKRAN LCD TV  - 899 YTL
  • http://www.veseg.de/data/index.php?doc=25&aGId1=19&aGId2=37&aGId3=110&productId=2080

uretici firma linki avusturya menseili bu ürün anladagim kadari ile herhalde en dogru bilgiler burada mevcut.

ama alip denemeden bu bilgiler de pek faydali olmayacaktir.

ben evkurda bu lcd yi gordüm yaninda philips ve sony vardi , philips le arasinda pek goruntu farki yoktu sadece biraz daha kumlu gibiydi sony ise her iki lcd ye gore daha canli renkler sunuyor.belki ayarlardan olabilir yayinda uydu yayiniydi.zaten uydu veya normal anten acisindan bi sorun cikartacagini dusunmuyorum daha cok konsol pc ve dvix dvd ve hd film ler acisindan performansini gormek gerekir zaten alan bi arkadasda var herhalde onun deneyimlerinden yola cikarak vede fazla bie beklenti icine girmeden bu fiyata bu kadar olur mantigiyla sadece idare edebilecek bir ürün mü gorecegiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: olte

http://www.veseg.de/data/index.php?doc=25&aGId1=19&aGId2=37&aGId3=110&productId=2080

uretici firma linki avusturya menseili bu ürün anladagim kadari ile herhalde en dogru bilgiler burada mevcut.

ama alip denemeden bu bilgiler de pek faydali olmayacaktir.

ben evkurda bu lcd yi gordüm yaninda philips ve sony vardi , philips le arasinda pek goruntu farki yoktu sadece biraz daha kumlu gibiydi sony ise her iki lcd ye gore daha canli renkler sunuyor.belki ayarlardan olabilir yayinda uydu yayiniydi.zaten uydu veya normal anten acisindan bi sorun cikartacagini dusunmuyorum daha cok konsol pc ve dvix dvd ve hd film ler acisindan performansini gormek gerekir zaten alan bi arkadasda var herhalde onun deneyimlerinden yola cikarak vede fazla bie beklenti icine girmeden bu fiyata bu kadar olur mantigiyla sadece idare edebilecek bir ürün mü gorecegiz.

Avusturya menseili degil ürün, Manisa menseili Seg firmasi Vestel firmasinin yan firmasi. Bilmeyenlere duyrulur

• anlasildi tamam.

onu birakta soyle icimizi rahatlatacak biri yokmu.
    alsak mi almasak mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.