Şimdi Ara

32' SEG 82 EKRAN LCD TV - 899 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

32' SEG 82 EKRAN LCD TV  - 899 YTL

Ekran boyutu : 82 Ekran
    Çözünürlük: 1366x768
    Parlaklık: 450 cd/m2
    Kontrast: 4000:1
    Tepkime Süresi 6,5 ms
    Av in: s-av ın
    S-vhs in: Cost up
    Audıo line out: audio line out
    Ypbpr
    Subwoofer
    HDMİ in: 1 HDMI
    Pc in(vga)
    Pc audıo in
    HD: (HD-READY)
    Teletext: 1000 page text
    Toptext
    Teletext dili: West/Greek/Turkey
    Güç: 3w(st-by)220-240v ac 50hz
    Ekran Tipi : 16/9
    Program sayısı: 100
    TFT speaker: 2 x 8r 10w
    Pc Vga cable
    Pc audıo cable
    Ses çıkış gücü: 2x8w rms (%10 thd)
    Uzaktan kumanda
    Fonksiyon tuşları
    2 Yıl Garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 27 Kasım 2007; 0:27:08 >

• özellikleri de fena değil he
  • Eğer peşin fiyatına taksit varsa iyi bir fırsat
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Konu başlıkta... Satiş migros.

32' SEG 82 EKRAN LCD TV  - 899 YTL

Ekran boyutu : 82 Ekran
    Çözünürlük: 1366x768
    Parlaklık: 450 cd/m2
    Kontrast: 4000:1
    Tepkime Süresi 6,5 ms
    Av in: s-av ın
    S-vhs in: Cost up
    Audıo line out: audio line out
    Ypbpr
    Subwoofer
    HDMİ in: 1 HDMI
    Pc in(vga)
    Pc audıo in
    HD: (HD-READY)
    Teletext: 1000 page text
    Toptext
    Teletext dili: West/Greek/Turkey
    Güç: 3w(st-by)220-240v ac 50hz
    Ekran Tipi : 16/9
    Program sayısı: 100
    TFT speaker: 2 x 8r 10w
    Pc Vga cable
    Pc audıo cable
    Ses çıkış gücü: 2x8w rms (%10 thd)
    Uzaktan kumanda
    Fonksiyon tuşları
    2 Yıl Garantili

vestelın hakkını yememek lazım bu fıyata teknolojısını satıyor ama ıyı panel kullanmıyor. hd ready 6,5ms tepkıme sub cıkısı 4000:1 kontrast ne yalan soyleyım bunlar en yenı teknolojılerde var. ah bırde ıyı panel kullansa ama hem ucuz bılet hemde bırıncı sıra olmuyor yada VIP

• bu arada artık heralde kımse 899ytl fıyat ıcın 200 300 fazla verıp toshıba alınır dıyemez artık en ucuz toshıba 32w300p hala teknosanın stoklarında varsa 1399ytl ancak dagıtıcı fırmasında kalmamıs yanı en ucuz markalı urun bıten modeller. neyse ya vestelı savunuyor gıbı oldum aslında oyle bır nıyetım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuneSUN -- 22 Kasım 2007; 22:57:55 >
  • anlaşmalı kartlara 899/12
    quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Eğer peşin fiyatına taksit varsa iyi bir fırsat
  • görüntüsü de şık, bim için ürettikleri techwoodlar gibi kaba saba değil, ben fasonum diye bağırmıyor. 950 ytl'ye bim'den techwood alanlar şimdi bunu görünce pişman olabilirler mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorması ayıp anadolu yakasında herhangi bir migros ta gören var mı?
    kangurum.com.tr de yok
    xbox360 için düşünülebilir mi sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

görüntüsü de şık, bim için ürettikleri techwoodlar gibi kaba saba değil, ben fasonum diye bağırmıyor. 950 ytl'ye bim'den techwood alanlar şimdi bunu görünce pişman olabilirler mi ?

eger benım bu hafta sonu umranıyedekı relade gordugum 1100ytl ye satılan modelıyle aynı ozellıklerdeyse panel goruntusu dvd fılmde oldukca ıyıydı.
  • arkadaşlar ben araştırdım nette pek bulamamdım.birde junesun bunların çeşidi yok muhtemelen senin gördügün ürün bu olsa gerek..
    arkadaşlar alınabilir bir tv ye benziyor ama gormek lazım tabi özellikleri yutdışı sitelerde gordum farklı gibiydi özellikle konstrat 800:1 gibi gördüm.arattım ama estoreden başka özellik yazmıyor biyerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

arkadaşlar ben araştırdım nette pek bulamamdım.birde junesun bunların çeşidi yok muhtemelen senin gördügün ürün bu olsa gerek..
    arkadaşlar alınabilir bir tv ye benziyor ama gormek lazım tabi özellikleri yutdışı sitelerde gordum farklı gibiydi özellikle konstrat 800:1 gibi gördüm.arattım ama estoreden başka özellik yazmıyor biyerde

bymami78 en kalıyelı en ıyı markaların kontrastına bıle ınanmıyorum onlar ısterlese 1.000.000.000.000.000.000.......:1 yazsınlar umrumda degıl kontrast konusunda kendı gozumun gordugune ınanıyorum.
  • segin başka modeliyok gordugun ürünün nasıl oldugunu anlatırmısın netten alırsam gorme imkanım olmayacak
  • relade gordugumle dartyde gordugum ısmı aklıma gelmıyor aynı goruntulerdı pek farklı degıldı. bımdekını calısır sekılde gorme sansım olmadı. bence gormeden alma.
  • yarın telefonla almayı bii arayıp sorayım artık nerde varsa oraya gidiirim biidigim bi bahçelievlerde var ordada olacagını sanmıyorum
  • alan arkadaslar nereden aldıklarını ve deneyimlerini yazarlarsa sevinirim
    ama sanırım cesaret edip alan yok herhalde?
  • bence bu fiyata çok şık
  • Bence bu fiyata kapalı gişe oynar bu cihaz.. Bulabilmeniz zor olabilir.
    899a lcd goren atlayacaktir. Ben bile düşünmüyorum değil.
  • beylikdüzü migrosta dün aksam ggördüm 10 adettende fazla vardı.kangurumdan bakınca cıkmıyo ama migros sanal marketten arayınca linki asagıda
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=4498815&shopCategoryId=9554&isSearchResult=true
    quote:

Orjinalden alıntı: prometheus3

arkadaşlar sorması ayıp anadolu yakasında herhangi bir migros ta gören var mı?
    kangurum.com.tr de yok

• adamlar da nette ürün satıyor, koca firma olcak ama 2 satır bilinen özellikler. Yazsana sunu açık açık, şöyledir böyledir. Kontrast budur vs vs
    nasil urun satiyorlar boyle anlamiyorum, bu arada ürün de şık hani, techwood gibi dağ lcdsi değil.

/>

quote:

Orjinalden alıntı: cecoti

beylikdüzü migrosta dün aksam ggördüm 10 adettende fazla vardı.kangurumdan bakınca cıkmıyo ama migros sanal marketten arayınca linki asagıda
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=4498815&shopCategoryId=9554&isSearchResult=true
    quote:

Orjinalden alıntı: prometheus3

arkadaşlar sorması ayıp anadolu yakasında herhangi bir migros ta gören var mı?
    kangurum.com.tr de yok

• quote:

Orjinalden alıntı: cecoti

anlaşmalı kartlara 899/12
    quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Eğer peşin fiyatına taksit varsa iyi bir fırsat

O zaman oldukça iyi bir fiyat bence.Nakit verilmez ama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.