Şimdi Ara

32' Tv tavsiyesi - LG 32LD650 divx performansı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.. 32" Tv almayı düşünüyorum - yer darlığından dolayı daha büyük düşünmüyorum - limit 1000-1500 Tl arası..
    Benim için SD yayın - HD yayın ya da HD film performansı önemli değil.. Normal kalite Divx film izlemek için tv alıyorum - bu nedenle Altyazı ve görüntü oynatma konusunda sıkıntı yaşamayacağım -, dvd-rip benzeri çok yüksek çözünürlüklere sahip olmayan filmleri en net izleyebileceğim LCD tavsiyesi istiyorum.

LG 32LD650 gözüme çarptı - fiyatı da uygun - LG lerin altyazı konusunda en problemsiz LCD ler olduğunu düşünüyorum. Samsung ta problemsiz deniyor altyazı konusunda - ama tek tük te olsa - türkçe karakter problemi olduğunu yazanlar var. Bir de altyazı ile filmi aynı isimli yapmak gerekiyormuş galiba - ayriyetten altyazı seçimi yok - LG de ayriyetten altyazı seçimi varmıdır - ben vardır diye umuyorum.

1 sene önce bazı elektronik marketlere gittiğimde, yanımdaki flash diski ( içlerinde 350 mb lık yabancı diziler var) taktığımda görüntü çamur gibi görünüyordu.. Bu konuda en başarılı gösterim hangi modeldedir acaba?

• Ne zor soru sormuşuz bea - cevap yok

En iyi divx görüntüsü veren tv hangisidir ? diye soruyu değiştireyim
  • Kendim yazdım kendim oynadım - gibi oldu ama , benimle aynı ikilemde kalan arkadaşlara faydası olur diye incelemelerimi yazacağım.

Samsung un C650 ve LG nin LD650 modelleri arasında kalmıştım.. Yanlız benim aradığım özellik TV de divx performansı idi.. Yani divx film ve dizileri en problemsiz ve güzel izleyebileceğim modelleri araştırıp - seçeneği 2 ye düşürdüm. Onu belirteyim - çünkü kimi tv hd performansıyla - kimisi renklerde - kimisi siyah renk gösterim kalitesiyle - kimi normal kanalları gösterim netliğiyle v.s öne çıkıyor - çok kriter var.

Salona koymayacağım için 32" olan modellerinden bakıyordum. Media markt - bimeks ve teknosa ya giderek modelleri inceledim.. yanımda götürdüğüm flashforward dizisini açmalarını istedim. C650 nin altındaki samsung modelleri görüntüyü çamur gibi gösterdi - LG LD650 de az da olsa samsungtan geri kaldı.. Ancak bimeks de bir philips de denedik - model numarasını hatırlayamıyorum ama çok pahalı da değildi - aynı fiyat aralığındaydı - işte görüntüyü en iyi gösteren o oldu. Philips e şaştım kaldım ama onun da problemi altyazı desteğinin olmamasıydı - eğer salona alacak olsaydım , ya da ekstra bir dvd player bağlamayı düşünseydim direkt philips i alırdım.. Şu anda Philips modellerini araştırmaktayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.