Şimdi Ara

3200 TL Sistem Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toplama hakkında bir bilgisayarcı ile konuştum gtx970 ile i5 sistem alacağına, r9 270 ile i7 sistem daha performanslı olur dedi ve 8 gb ram oyun için yeterli değil dedi. doğru mu? ben hiç inanmadım =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir099 -- 21 Temmuz 2015; 17:45:12 >

• Demir099 D kullanıcısına yanıt
    Saçma salak konuşmuş o arkadaş.

Bütçeye monitör dahilmi?
  • al işte böyle adamlar bilgisayarla ilgileniyor :S
  • Saçmalamış bütçeyi söyle öneride bulunurlar
  • Köşebaşı bilgisayarcılara asla güvenme,gel buraya sor.Adamın tek bildiği format atmak,windows yüklemek.

Oyun için 8gb ram yeterli.
    Ekran kartını gtx970 yada r9 390 alabilirsin.
    i5 4590 işlemci yeterlidir.
  • bende inanmamıştım zaten ama gene şüphelendim birden i7 falan diyince
  • Monitör dahil mi hariç mi?
  • dahil
  • 2500-3000 arası isteyen birine şimdi yazdım bir tane, onun HDD ve PSU'su vardı
    Onları da eklersek şöyle oluyor. Aynı şekilde monitör markalarını/kalitelerini bilmediğimden onu tavsiye edemem.
    Buradan artan kısımla tavsiye edilecek bir monitörü alırsın.
     3200 TL Sistem Hakkında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Demir099

Arkadaşlar toplama hakkında bir bilgisayarcı ile konuştum gtx970 ile i5 sistem alacağına, r9 270 ile i7 sistem daha performanslı olur dedi ve 8 gb ram oyun için yeterli değil dedi. doğru mu? ben hiç inanmadım =)

onların yaşadığı kafayı yaşamak için milyarlar veren var. I7 islemci 270 ekran karti ile Gta v de mediumda oynar o salak. Vay anasını. MSI Gtx970 ve intel i5 4690 al, götür adamın gözüne sok. Hangisi 1080p de hangi ayarda kac fps veriyor baksın.
    sistem olarak şunu öneririm.
    intel i5 4590 veya i5 4460
    MsI Gtx970
    H97 pc mate anakart
    8 gb ram
    1 tb Wd blue harddisk
    zalman z3 plus 600 watt kasa
    120 gb SSD samsung evo, kingston hyperX, corsair farketmez. Bütcene göre al. Tamamdir bu sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.