Şimdi Ara

3200 venice o.c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorum olucak.. Şuan işlemcim 2,5 ghz çalışıo voltaj ise 1,49 stok voltaj yani.. 500 mhz lik bi artış yaptım fakat voltaj a hiç ellemedm sizce onuda arttırmalımıyım.. şimdiden teşekkürler..

• eger stabil calisiyorsa hic bir sorunun yoksa gerek yok. Yok stabil degilse biraz verebilirsin
  • aslında voltajla biraz daha yolu var o işlemcinin.
  • super pi 1M başarı ile tamamlıo.. gayet stabil.. voltaj kaç gider sizce bide yakmayalım işlemciyi
  • 1M satabiliteyi ölçmez 32M yapacaksın başarıyorsa korkma. ben 2800 mhz lerde 1M aldım ancak bir türlü 32m alamadım hep yarıda hata verdi. Ayrıca 2500mhz için voltaj yüksek 1.45V ver. Çünkü 3200 lerin standart voltajı 1.4 dür 0.50 lik bir voltaj arttırımı yeterli eğer yeterli olmaz ise 0.75 arttır yani 1.475 yap boşuna 1.5 verme. Zararı olur mu dersen olacağını zannetmem 1.5V unda. Ancak millet 1.5V ile 2900mhz leri görüyor nasıl yapıyorlar anlamıyorum ki bizim işlemciler gerçekten takoz yahu
  • 2900 ü nasıl görüolar bende henüz anlamış deilim... 2600 olmuo bnm işlemcim. Acaba ramden mi kaybediorm yoksa soutmadan mı?.. stock fan 2500 rahat gidio acaba daha güçlü bi soutmayla 2900 aalabilirmiyim yakın zamanda denicem
  • Arkadaşım bende alınabilecek en kaliteli soğutuculardan biri var ama ne fayda...ben dünkü denemelerimde 280*10=2800mhz de 1M aldım 31sn de bitirdi ancak sistem stabil değildi 2600mhz de bile stabiliteyi sağlıyamıyorum. Bu arada 2800mhz ye işlemci ancak 1.625V ile çıkabildi.çarpanı düşürüp denersem belki daha iyi değerler alır ancak Cool'n quite i kullanamadıktan sonra yüksek hızı ne yapayım.
  • teenwolfx'in dediği gibi 3200'ün standart voltajı 1.4 önce öyle bir dene, olmadı yükseltirsin voltajı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.