Şimdi Ara

3200 ytl lik sistem yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eksiklik veya daha iyisini fiyat artmıyacak sekilde onerileriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanaslan0678 -- 23 Temmuz 2010; 19:16:26 >

• ramleri 1333 mhz Cl7 yap 1600 mhz yi anakartta direk tanıtamazsın performans farkı yok denecek kadr azdır

hdd yi caviar black edition yap

o lcd yi alma hemen sorun çıkartıyo karıncalanma sorunu çok onda bende vardı alalı daha 6 ay olmadı garantide şu an

onun dışında sistemin güzel olumuş

bu fiyaın altında toplayaağın yerler var vatandan world kartın varsa daha ucuza gelir.

üretsiz montaj ve tes istersen elden alımlarda vatan netten alımlarda da nova ve inventus yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 23 Temmuz 2010; 19:24:20 >
  • 5970'i alıp o kasaya koyarsan küfretmiş olursun. Full tower bir kasa lazım adam akıllı.
  • SİSTEMİ GAYET GÜZEL SADECE Bİ KAÇ DEĞİŞİKLİK YAPTIM
    AMD Phenom II X6 1055T Black Edition 2.8GHz
    Gigabyte GA-890XA-UD3 AMD 790X DDR3 1866 MHZ USB3.0 SATA3
    Kingston Hyper-x 2x2 GB 1600MHz DDR3 CL8 (KHX1600C8D3T1K2
    Western Digital Caviar Black 1 TB 3.5" SATA2 7200rpm 32MB WD (GREEN SERİSİNE GÖRE ÇOK DAHA İYİ PERFORMANSLIDIR)
    Powercolor HD5970 2 GB DDR5 256 Bit
    Xigmatek CPC-T90DB-T71 Utgard 80PLUS 700W
    Xigmatek BALDER SD1283 CPU SOĞUTUCU
    Samsung 22X DVD RW SH-S223C/RSBF Sata Siyah Kutulu

+

Samsung P2250 21.5''Geniş Ekran LCD (DÜNYANIN EN İYİ EKRAN KARTINI ALIP VGA GİRİŞİ OLAN Bİ MONİTÖR ALIYOSUN BENİZ YAZDIĞIM ÇOK DAHA İYİ Bİ MONİTÖR)

Toplam kdv dahil 3220 tl
    www.bimeks.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet5505 -- 23 Temmuz 2010; 19:36:33 >

• ramlerin ve monitörün o şekilde olduğunu bilmiyodum bu benim için çok daha iyi oldu
    ayrıyetten nova bilgisayar çok daha iyiymiş saolun
    ama harddikte black alın demişsiniz black'in hızı 32mb ama greeninki 64 mb/sn yada benmi yanlış biliyorum acaba çok teşekkür ederim saolun
  • caviar black'in hızı 32mb değil onlar tampon bellektir ayrıca diğer arkadaşlarında söylediği gibi caviar black daha hızlıdır.
  • Xigmatek CPC-T90DB-T71 Utgard 80PLUS 700W
    önermişsiniz ama vx-e küçük ve bilgiisayarın içini serin tutmak için bol miktarda fanı var vede ekran kartını sığdırabiliyor reklamında en uzun ekran kartlarını bile sığdırarbilirsiniz demiş ve eklemiş 5970 diye
    bu arada monitörü son snde eklemiştim kafamda bşiy yoktu samsungu alıcam
    cpu soğutucusu akasa nero alıcam
    birde anakart asusınki 890 chipsetli acaba hangisini almalıyım
    kafamdaki soru işaretlri bunlar bunlara açıklık getirisem alıcam bilgisayarı çok saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet5505

SİSTEMİ GAYET GÜZEL SADECE Bİ KAÇ DEĞİŞİKLİK YAPTIM
    AMD Phenom II X6 1055T Black Edition 2.8GHz
    Gigabyte GA-890XA-UD3 AMD 790X DDR3 1866 MHZ USB3.0 SATA3
    Kingston Hyper-x 2x2 GB 1600MHz DDR3 CL8 (KHX1600C8D3T1K2
    Western Digital Caviar Black 1 TB 3.5" SATA2 7200rpm 32MB WD (GREEN SERİSİNE GÖRE ÇOK DAHA İYİ PERFORMANSLIDIR)
    Powercolor HD5970 2 GB DDR5 256 Bit
    Xigmatek BALDER SD1283 CPU SOĞUTUCU
    Samsung 22X DVD RW SH-S223C/RSBF Sata Siyah Kutulu

+

Samsung P2250 21.5''Geniş Ekran LCD (DÜNYANIN EN İYİ EKRAN KARTINI ALIP VGA GİRİŞİ OLAN Bİ MONİTÖR ALIYOSUN BENİZ YAZDIĞIM ÇOK DAHA İYİ Bİ MONİTÖR)

Toplam kdv dahil 3220 tl
    www.bimeks.com.tr

bu sistem bence daha güzel olmuş..
    monitör konusunda da arkadaş sonuna kadar haklı..
    anakart konusunda ister gigabyte ister asus seç..biribine denk kartlardır..marka seçimi sana kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 23 Temmuz 2010; 19:51:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanaslan0678

önermişsiniz ama vx-e küçük ve bilgiisayarın içini serin tutmak için bol miktarda fanı var vede ekran kartını sığdırabiliyor reklamında en uzun ekran kartlarını bile sığdırarbilirsiniz demiş ve eklemiş 5970 diye
    bu arada monitörü son snde eklemiştim kafamda bşiy yoktu samsungu alıcam
    cpu soğutucusu akasa nero alıcam
    birde anakart asusınki 890 chipsetli acaba hangisini almalıyım
    kafamdaki soru işaretlri bunlar bunlara açıklık getirisem alıcam bilgisayarı çok saolun

Xigmatek içine 5970 rahatlıkla sığıyor onun içine 2 tane 12 mm 1 tane 16mm fan var ayrıca fan kontrölürü var çok işe yarıyor
    Monitör için diğecek yok zaten
    akasa ile benim yazdığım aşağı yukarı aynı 2 sinden birini seçeblirisin fark etmez
    Benim yazdığımda 890 chipsetli zaten ub3 sata 3 gayet iyi bi kart asus a göre soğutması ve fazları daha iyi bence ama yine tercih senin ...

• COOLER MASTER HAF 932 peki bu kasa ne dersiniz
  • Güzel kasa. Ancak kendimce eksileri var. Ama alınabilir. Yeni modelini beklemiyorsan tabi.
  • quote:

COOLER MASTER HAF 932 peki bu kasa ne dersiniz

Xigmatek'e göre daha iyi bi kasa ama sana + power masrafı çıkacak bütçeni biraz daha artırabilrsen olur yani
  • Son haliyle;

• quote:

Son haliyle;

ramler olmaz triple kit takamazsın o sisteme2*2gb dual kit takarsın anca

ayrıca ramleri cl7 1333 mhz al

kasayı full tower al
  • Ekran kartını değiştir yaw oldum olasu şu powercolor dan nefret ettim bir türlü ısınamadım gitti
  • quote:

Son haliyle;

5970 ile CoolerMaster 650W PSU ile sorun yaşayan bir arkadaşımız vardı. Bu anlamda ileride o/c da yapmak için PSU'yu değiştirmenizi tavsiye ederim. (Cooler Master 650W bu POWER'dan daha verimlidir üstelik)
    Ayrıca o bütçeye 1055T almak hata. X6 almışsınz, uzun süre işlemciyideğiştirmek istemiyorsunuz. 1090T almalısınız. Tartışmaksızın.
    HI-LEVEL ram o sisteme olmamış. GSKILL veya PATRIOT alınası ramler.
    SATA3 ram yerine SATA2 ram. Olmamış.

SONUÇ : AMD ise 1090T'li sistem kurulmalı. Ancak i7'li sistem alınsa daha iyi. 5970 yerine, i7'li sistemde GTX465SLI yapılırsa, daha ucuz ve daha güçlü bir kombinasyon elde edilir. (GTX470AMP!SLI tercihim olur elbette) Bu bütçe içn kasaya az para ayırmışsınız. 5970 için çok fedeakarlık yapılmış bir sistem gibi duruyor.

• zotac gtx470amp 3 slot kaplıyor diye biliyorum nasıl sli yapılabilir ki...eğer yanlış biliyorsam yarın gidip alırım zotac amp edition
  • doğrudur 3 slot yer kaplıyor;
    ve benim bundan taviz vermeyeceğim tek konu ekran kartı
    ramdi kasaydı sonra değiştiririmde ekran kartını aldınmı 3-4 sene idare etsin
    çokta oynayacağımda zaten
  • Haddisk konusunda WD Claviar Black serisi darbe korumalı ve daha performanslı üretilmiş. Kendi sitesinden de görebilirsin. Sana Harddisk için 2 tavsiyem olacak WD Claviar Black veya Samsung 103SJ. Samsungu tercih etsen çok daha iyi. Monitöre gelince Samsung P2250 senin için çok daha iyi bir tercih olacak.
  • sistemin gayet güzel bu sısteme hızlı bır harddısk ve monıtor bakımından lg led serısı olabılır ... Bır tasıyemde o kadar para harcıyorsun elının konforunu da dusun logitech marka usb 2.0 ile baglanan klsvye mouse almanı öneririm oyun performansını ya da cızım gapacaksan performansını artıracaktık...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.