Şimdi Ara

3200tl sistem yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar teknobiyotikden topladım sistemi. ssd önermeyin takmayı düşünmüyorum şimdi.

özellikle kasa sizce nasıl 600w bronze yeterli olurmu bu sistem için ? yada kasayı ayrı powerıda ayrımı alıyım ?

birde ileride bir tane daha 8gblik takıp 16 gb yapmayı düşünüyorum sizce performansta göze çarpar bir fark olurmu yoksa takmasamda olur mu ?

• akkrep24 A kullanıcısına yanıt
    Düzeltip atacağım şimdi.
     3200tl sistem yorum lütfen
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    1. msi ekran kartı almamım sebebi oyun hediye ediyor olması
    2. 600w yetmez 750w alman lazım diyorsandahttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html bunu alırım zaten öncedende bunu alıcaktım.
    3. genellikle bu kasayı topluyorlar olabilir aslında
    Attığınız psu 12 v kanalından 56.25 amper ile birlikte 675w veriyor,benim önerdiğim ise 58 amperle birlikte 696w.
    Oyun sanırım the division yinede siz bilirsiniz.Kaybedeceğiniz çok şey olacaktır fakat kazanacağınız sadece bir oyun olacaktır.
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    ekran kartında ne gibi bir fark söz konusudur. seçtiğim powerında 80+ bronze olduğu için alıyordum
    Aerocool'un da ''KCAS'' diye bir serisi var,onlar da +80 ama +80 olmayan vx serisi +80 olanı geçiyor.
    Ekran kartının gpu çekirdek hızları çok farklı,msı'n boost çekirdek hızı galax'da base çekirdek hızına eşit...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.