Şimdi Ara

320D vs saab aero 9-3 Sport Sedan 1.9 BTiD (180 HP) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tasarımı ve herkeste olmaması nedeniyle SAAB. İkinci el değeri, servis nedeniyle BMW. 3 serisinin iğrenç arka tasarımı nedeniyle yine SAAB.
  • o kadar büyük paralar saab alınarak riske edilmez
    ha var benim trilonlarım milyon dolarlarım diyorsan ha bir saaba bineyim çeşit olsun diyorsan neden olmasın ?
    ben bmw alırdım zaten bmw kullanıcısıyım
  • trilyona gerek yok, bir arabada seni çeken şey sac kalitesi ise saab derim
  • Bmw'nin dizel 2000 cc motoru sınıfının en iyi motoru sayılıyor. Güç, verim ve tüketimde mükemmel bir motor. Saab çok kaliteli araçlar yapsada, görüntü, ikinci el değeri, bmw ismi, bence bmw.
  • aslında biraz karışık olacak ama

eğerki başkaları olsada olmasada kendin için yaşıyorsan saab
    eğerki başkaları olmadan kendin için yaşayamıyorsan bmw
  • eger araç almak için o kadar param olsun elimde saab alırım cunku bende çok derin etkileri var arkadaşlar bide içinde bose muzik sistemi 2 sokak otededen duyasın sesi, motoru 180bg diesel uçak uçak, konfor desen içinde yatarsın eve gitmeke gerek yok hiç düsünme derim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyusuf -- 7 Ocak 2008; 20:55:03 >
  • 1.8 linear 9-3 50bin ytl'ye geliyor nasıl bir araç sizce donanım bakımından görünüm bakımından
  • Ya internet sitesinde saabın fiyalarını göremedim?
  • var saab'ın modeline girdikten sonra sonra tarafta donanımlar ve fiyatlar yazıyor ama pdf formatında
  • Bu yaptığım Saab ın fiyatı 52.000 euro arkadaşlar
  • Saab oldukça iyi bir iskandinav aracıdır. Firma eski uçak üreticisi olduğundan aerodinami konusunda uzman
    bir ekipe ve bunun yanında gerekli ekipmanlarada sahipmiş.
    Hala ilk ürettiği aracın rüzgar direncine sahip değil şu an üretilen bir çok araç.
    Ben olsam bende Saab tan yana tercihimi kullanırdım.
    Sizi bu görüntülerle baş başa bırakıyorum. doya doya izleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 8 Ocak 2008; 10:50:37 >

• arkadaşlar özür dilerim sizleri yordum
    2006 X5 3.0D spor paketli aldım hayırlı olsun
  • Ben dememişmiydim BMW alır diye

quote:

Orjinalden alıntı: hesheit
    Bence siz BMW'yi alırsınız, pek arada kalacağınızı sanmıyorum
  • hayellerimin arabası saab otoshoeda inceleme fırsatım oldu gerçekten çok şekil ve kaliteli bana 1,9 tıd 150hp lar ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

hayellerimin arabası saab otoshoeda inceleme fırsatım oldu gerçekten çok şekil ve kaliteli bana 1,9 tıd 150hp lar ideal

Kesinlikle bundan sonraki arabam olur inşallah ,hayallerimin aracı SAAB 9-3 aero veya aynı motorla Alfa 159
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.