Bildirim
320D vs saab aero 9-3 Sport Sedan 1.9 BTiD (180 HP)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bmw yı tek gecerim....Saab da guzel araba...Bmw başka bir dünya....2008 ler 177 bg ve daha ekonomık yakıt tuketımı var.... -
saab super bir iskandinav tasarımdır bence.son derece sağlam ve oturaklı bir araçtır ancak ulkemızde pek tutmaz.
bmw ne olursa olsun premium sınıf araçtır ve bmw bmw dir.
2.ç eli saab a gore ok daha yaygındır.hatta parçasi da .
ben 3.20 d 177 hp derim. -
biraz daha üstüne koy coupe'sini al, en azından geniş diyebileceğin bir arabaya binersin
saab'ı boşver çok değer kaybeder, ama uzun süre kullanıcam dersen saab derim. -
walla kıyas olarak aslında saab çok daha iyi bir araç ama burası türkiye ve diğer arkadaşlarında yorum yaptıgı gibi bmw bmwdir..
hem ikinci el hemde parça konusunda bmw öne çıkar bence bmw.. -
Bence siz BMW'yi alırsınız, pek arada kalacağınızı sanmıyorum -
her koşulda saab derim ama parça ve ikinci el sıkıntısı olduğu ve markayı insanlar bilmediği için bmw
yoksa kesinlikle başka bir ülkede olsam SAAB -
herkes bmw diyecektir ama ben Saab diyorum neden dersen hayalimdeki araçtır :) bu 2 araç arasında kalmış olsam ikinci eliymiş parça sıkıntıymış farketmezdi düşünmeden saab alırdım :) -
su sartlarda bmw -
kesinlikle 3.20D -
aerolara dizel ne zaman koydular ? -
araçların fiyatları ne kadar ??? -
internet fiyatları üzerinden yorum yapnak yanlış olur full 320d min. 60k civarı our eşdeğer saab 9-3 5k daha ucuz olur bir de şu anda saablarda kampanya var sağlam indirim alırsınız
az önce fiyatlara baktım bmw 320d premium 60k euro, 9-3 sport aero sedan 49k euro bu durumda saab direkt alınır
1- daha uygun fiyatı var
2- donanımı daha fazla -aero kit mevcut bmw m paket için bit ton para alıyor
3- tasarımı daha güzel ve yeni makyajlandı.bmw 3 serisi rezalet bir tasarıma sahip özellikle arka taraf
yukarıdaki gibi siyah bir saab alınır ve yıllarca keyifle kullanılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 7 Ocak 2008; 3:11:13 >
-
-
saab bence uzun süre kullanılmak için iadealdir.ama kısa vadede ise kullanım amacı bmw -
8600alp arkadaşım yukarıdaki donanım için ne kadar fiyat aldın bmww için de aynı donanımda fiyat al farkı kıyasla ve tercihini ona göre yap .
şahsi görüşüm bu kadar para verdikten sonra bu kalitedeki aracı en az 4-5 sene kullanmak gerekli yok ben 1-2 seneye satcam diyorsan sıfır araca bu kadar para vermek yazık olur -
saab'ın kaporta 3 serisininkine basar, ben zaten 159'un kaportayı gördükten sonra e92'den bile çok memnun olduğum söylenemez -
BMW YIDE SEVIYORUM AMA BU SAAB ACAIP BIR SEY COK SEKIL DURUYOR -
10000 euro fark senin icin neyi ifade ediyor bu onemli..bu fark senin icin onemsizse bmw tabiki..ama saab ta cok guzelmis...5 sene binerim diyorsan saabta olur ama satarkende zorlanirsin..param varsa bmw alirdim heralde.. -
uzun süre kullanacaksan saab al ama satma ihtimalin olursa bmw her zaman daha çabuk elden çıkarılabilir.
Benzer içerikler
- polo 1.2 tdi bluemotion
- volvo s60 kullanıcı yorumları
- mini cooper yorumları
- 1.2 vti motor
- kia pregio neden tutulmuyor
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X