Şimdi Ara

320i'LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Model 320i aracıma Prins LPG taktırmayı planlıyorum. İnsanlardaki genel kanı markadan önemlisi usta.
    Pek usta tanıdığımda yok işin açıkçası. Ne yapsam ne etsem karar veremedim bir türlü.
    İstanbul-İzmit-Adapazarı civarında güvenilir bir usta arıyorum. Referansları sağlam olsada bilgi paylaşmına ve olurda zora düştüğüm de de bana destek olacak para kazanma gayeli olmayan birisi gibi.(Çokmu şey istedim bilmiyorum ama :)
    Varsa aklınıza gelen yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: upkunt

2008 Model 320i aracıma Prins LPG taktırmayı planlıyorum. İnsanlardaki genel kanı markadan önemlisi usta.
    Pek usta tanıdığımda yok işin açıkçası. Ne yapsam ne etsem karar veremedim bir türlü.
    İstanbul-İzmit-Adapazarı civarında güvenilir bir usta arıyorum. Referansları sağlam olsada bilgi paylaşmına ve olurda zora düştüğüm de de bana destek olacak para kazanma gayeli olmayan birisi gibi.(Çokmu şey istedim bilmiyorum ama :)
    Varsa aklınıza gelen yazarsanız sevinirim.

kocaeli olsa olurmu:)) YILDIZ OTOGAZ tavsiyemizdir..
  • Aslında orasını çok düşündüm forumda da benzer araç fotoları var. Yinede araştırmalara devam tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: upkunt

Aslında orasını çok düşündüm forumda da benzer araç fotoları var. Yinede araştırmalara devam tabiki

detaylı bilgi almak ve aklınızdaki soru işaretlerine cevap bulmak için lütfen arayınız .bizde yada başka bir serviste olsun terciniz PRİNS olsun .

şimdiden hayırlı olsun diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.