Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    321.dönem gidecek kardeşlerim
    gitmemize 3 gün var ve yerimiz yurdumuz belli değil.
    size şu an askerlik şaka gibi geliyodur kulağa
    bize de öyle geliyodu
    ama sınava girip sonuçları beklemeye geçtiğimizde hayatımız birden değişti
    size tavsiyem sınava kadar hiç bişey düşünmeyin gitmiyecek gibi yaşayın
    zaten sınavdan sonra düşünecek çok vaktiniz olacak
    biz gidince sizi dört gözle bekliyor olacağız.
    malüm siz gelmeden bizim askerliğimiz bitmez
    herkes için şimdiden hayırlısı olsun
  • hoşbulduk arkadaşım dilekçelerin kabul olduğınu ne zaman öğreniriz. ona göre tam askerlik moduna gireriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih60

hoşbulduk arkadaşım dilekçelerin kabul olduğınu ne zaman öğreniriz. ona göre tam askerlik moduna gireriz.

dilekçelerin sonucu martın ilk haftası gibi öğreniriz büyük ihtimalle
  • Selam torunlar, ben denizli il jandarmayı bekliyom... 6 ay sonra sizi bekliyom çabuk gelin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomasyon_18 -- 11 Aralık 2007; 14:39:18 >
  • torunlar ben ordu il jandarmaya gidiyorum inşallah sizinde buraya düşenleriniz olursa sizi bilgilendirrim bu böyle gelmiş böyle gitsin ama dostluk kurmanız için çok güzel bi forum değerini bilin
  • Ben de biletlerinizi getirecek olan torunlarınızın başlığını açayım bari

323. Ağustos 2008 Dönemi Yedek subayları adayları
    Hobaaaa
  • bende kutahyada havacı olarak beklıyom gec kalmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: otomasyon_18

Selam torunlar, ben denizli il jandarmayı bekliyom... 6 ay sonra sizi bekliyom çabuk gelin...

• Torunlar ankara polatlı topçu ve füze okuluna yekek subay çekili obüs takım komutanı olarak gidiorum buraya düşenler bilgi için bana ulaşabilir ogumruk@hotmail.com
  • polatlı topçu ve füze okuluna kısa donem er olarak cıkan olursa, nisan 9-12 arasi size her turlu bilgiyui vermek icinburalarda olmaya gayret edecegim. imkanim olursada 321 limkinde size yardimci olmaya calirim. Simdidden zor geccek 4 ay hazrilanin derim. Beklemek te askerlik kadar vuruyor insana
    quote:

Orjinalden alıntı: ogumruk

Torunlar ankara polatlı topçu ve füze okuluna yekek subay çekili obüs takım komutanı olarak gidiorum buraya düşenler bilgi için bana ulaşabilir ogumruk@hotmail.com
  • Gaziantep İl Jandarma'dan herkese sevgilerle

Sevme kızım ben 'ASKERİM' ben toz toprak kokarım. Elini uzatsan silah gibi tutarım, benim gözlerime bakma sana düşman gibi bakarım, ben uyku nedir bilmem geceleri nöbet tutarım, gece gelme bana parola işaret sorarım, ben disko dans bilmem yürüyüş kararı sayarım. Çünkü ben JANDARMA'yım. Elbet biter sayılı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istihbarat -- 11 Aralık 2007; 16:48:09 >
  • 321 LERDEN 319 LARA SELAM OLSUN SAĞ SALİM GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN ALLAH BİLETLERİNİZ GELCEK BEKLEYİN AMA HALA BURDA 321. DÖNEM YOK ARKADAŞLAR HADE YHAA KİMSE YOKMU 321.DÖNEM:d:d
  • 319 LAR GİTTİ BEYLERR SON POSTA BU GÜN GİDİOR HEPSİNİ ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİNN
  • burdayız tertip. merak etme ancak dökülür millet. 319 lar sağ selamet gidin 321.dönem olarak arkanızdayız
  • BİS ONALRI YOLCU ETTİK SORADA BİLETLERİNİ GÖTÜRECEZ HADE ARKAŞLAR TOPLANIN:dd:
  • Merhaba arkadaşlar,

Tertibiniz olmaya hazırım muayene mi falan oldum askerlik durum belgemi aldım. 2oo8 Aralık diyo ama erken sevk dilekçesi vereceğim onuda sanırım bağlı olduğum ask. şb. veriyormuşsun doğru mudur?
  • tecrübeli arkaaşlara bir sorun olucaktı

benim okulum 25 şubat 2008 gibi bitiyor ve üniversite diplomamı alıyorum

nisan ayı için bu kadar kısa sürede sevk kararı çıkar mı bana acaba?
    erken sevk yapmak istemiyorum
    zaten isteğim ağustos ayına kalmak
    ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekservi

Merhaba arkadaşlar,

Tertibiniz olmaya hazırım muayene mi falan oldum askerlik durum belgemi aldım. 2oo8 Aralık diyo ama erken sevk dilekçesi vereceğim onuda sanırım bağlı olduğum ask. şb. veriyormuşsun doğru mudur?

ewet tertip dilkçeni bağlı bulunduğun askerlik şubesine gönderioyrsun ondan sora ver elini askerlik :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: falling

tecrübeli arkaaşlara bir sorun olucaktı

benim okulum 25 şubat 2008 gibi bitiyor ve üniversite diplomamı alıyorum

nisan ayı için bu kadar kısa sürede sevk kararı çıkar mı bana acaba?
    erken sevk yapmak istemiyorum
    zaten isteğim ağustos ayına kalmak
    ne dersiniz?

25 şubatta dipolanı aldığın zaman askerlik şubesine gidip askerlik kararını aldırıp askerlik durum belgeni alırsan senin büyük ihitmalle 2008/aralık celbine yada 2009 nisan celbine atarlar fakat sen ağustosta gitmek isterim diosan erken sevk dilekçesi verip ağustos2008 celbinde gidebilirtsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

quote:

Merhaba arkadaşlar,

ewet tertip dilkçeni bağlı bulunduğun askerlik şubesine gönderioyrsun ondan sora ver elini askerlik :D

bildiğim kadarıyla askerlik şubesi değil. askerlik şubesinin bağlı olduğu askerlik
    dairesi başkanlığına gönderiliyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih60

quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

quote:

Merhaba arkadaşlar,

bildiğim kadarıyla askerlik şubesi değil. askerlik şubesinin bağlı olduğu askerlik
    dairesi başkanlığına gönderiliyo..

evet ben askerlik şubesi diye yasdım ama dorusu öle mesela ben erbaa askerlik şubesine bağlıyım fakat sivas asker alma daire başkanlığına bağlıyım sende bağlı bulunduğun ilinkine göndeceksin tertip

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.