Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 321. dönem has torunum benim. Ben 319 ların dedesi 317. dönem Burdur Muhabere Çavuş

Bizde 319 ları bekliyoruz.Yani biletlerimizi
  • BU KONU BASLIGINI 319.DONEMIN TORUNLARI OLARAK DEGISTIRELIM BENCE HEP MESAJ ATAN BIZIM TERTİPLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

acele etmioruz şurda ne kalmışki 4 aycık hemen geçer

4 AY SONRA BIZIM SAFAK 30 KALIR NE KALMIS SEN DUSUN
  • dozer2020 , benim şafak 40 Amaon 40 zor geçiyor. Valla günler zor geçiyor. Belki siz biletlerimizin gelmesi belki bizi psikoloji olarak rahatlatır.
  • benden size bi tavsiye torunlar bir ilk olan 319. dönemden çok şey öğrenceksiniz her sayfasını hiç sıkılmadan okuyun çünkü aynı şeyleri sizinde yaşamanız için süreniz çokda değil çok kalite
    li arkadaşlıkların olduğu bir dönemiz inşallah sizde öyle olursunuz ALLAH tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun
  • 5 Gun kaldi ve halen yerler belli degil. Belki Bugun Belki Yarin Belki 9'u belki 10'nu. her asamayi atlattik birde su sonucu ogrenseydik hayirlisiyla.
    Bir gidelim hayirlisiyla forum tamammen size kalcak 321. donem arkadaslar.
  • 319 forumuda ağustosun başında açılmıştı bravo 321i açanlara.sizin askere gitme gününü düşündükçe benim gözlerim parıldıyo,hoşgelin
  • slmlar arkadaşlar nisan 2008 için dün dilekçe verdim. kabul olursa 321.dönemim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih60

slmlar arkadaşlar nisan 2008 için dün dilekçe verdim. kabul olursa 321.dönemim..

Kabul oldu bil arkadaşım evraklarında felan bir terslik olmazsa yani sağ salim yerlerine ulaşırsa kabul olur. Biz 319. dönem olarak erken sevk için başvuran herkesin dilekçeleri kabul edildi.
  • vay be dede olduk
    315.kdy
  • işte şurda 319 ların gitmesine ne kaldı sonra forum bisim olacak :D:D
  • çatlakçocuk

İlk mesajı biraz geliştir istersen, bundan sonra seni yorucu bir dönem bekliyor. İstersen resim vs. kodları atabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

çatlakçocuk

İlk mesajı biraz geliştir istersen, bundan sonra seni yorucu bir dönem bekliyor. İstersen resim vs. kodları atabilirim.

ben fasla anlamıorum bu işten yardımcı olursan sevinirim
  • msn adresini özel mesajdan atarmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih60

slmlar arkadaşlar nisan 2008 için dün dilekçe verdim. kabul olursa 321.dönemim..

hoşgeldin aramıza arkadaşım bende dilekçemi verdim hayırlıysa 321. dönem gidicez
  • Beyler 2008 Dönemi Askerlik SEVK sonuçları Ne zaman Açıklanacak Ona Göre Dilekçe Vercem Bende.Bende Kasım Uzun dönem için Göndermiştim kabul etmediler.

Not:Askerlik durum belgesiyle Dilekçenizi verin Yoksa Kabul etmiyoar.Ben Tek Dilekçe Gönderidim kabul etmediler :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertunc23

Beyler 2008 Dönemi Askerlik SEVK sonuçları Ne zaman Açıklanacak Ona Göre Dilekçe Vercem Bende.Bende Kasım Uzun dönem için Göndermiştim kabul etmediler.

Not:Askerlik durum belgesiyle Dilekçenizi verin Yoksa Kabul etmiyoar.Ben Tek Dilekçe Gönderidim kabul etmediler :(

askerlik durum belgenler dilekçeni beraber göndermen lazım eğer tek dilekçe gönderdiysen tabiki kabul olmaz sen 25 ocağa kadar gönder dedğim şekilde %100 kabul olur
  • daha gitmeden torun gördük iyi mi

torun torun ötmez borun. heheheheh çok eğlenceliymiş ya
  • torunlarınız size biletlerinizi getircek bize iyi davranın
  • ne dedeymiş be ne torunmuş bitmedi kaRDEŞİM.
    319 dönemin sayfalarını okuyun fakat geyik kısımlarını örnek almayın.
    çok sayfa olmak ,kral olmak gibi şeylerle. uğraşmayın.
    konunuza odaklanın yemek tarifi vermeyin

hepiniz hoşgeldiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.