aaa sendemi tokatlısın tertip birde hemşeri olduk bende Tokat Reşadiyeliyim Sivas askerik dairesi başkanlıgığına gönderdim
bende tertip sivasa gönderdim :D bende erbaalıyım yasmıştım zaten nerde oturuon sen ben dilekçemi 01 kasımda gönderdim kesin kabul olur dediler
ist/g.o.paşa da oturuyorum 03 aralıkda gönderdim dilekçeyi sen nerden? bu arada dilekçenin ellerine ulaştığı hakkında bilgi aldınmı?
ben ist/b.evler dileçenin ulaştığını aps ile gönderdiysen ref numarısı vardır aps kağadını üstünde onu pttinin sitesinden ulaşıp ulaşmadığını öğrenebilirisn çünkü ordan söylemiyorlar eğer genede ararım dersen 03462284703-08 telefon numraları ama ilgilenmiyorlar fasla
quote:
Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk
ben ist/b.evler dileçenin ulaştığını aps ile gönderdiysen ref numarısı vardır aps kağadını üstünde onu pttinin sitesinden ulaşıp ulaşmadığını öğrenebilirisn çünkü ordan söylemiyorlar eğer genede ararım dersen 03462284703-08 telefon numraları ama ilgilenmiyorlar fasla
eyvallah sağolasın tertip
tertip şuan iki kişiyiz galiba gelen giden yok yhaa
evet yaww. zamanla dolar burasıda 319.lar 246 kişi civrındaydılar bizim en az 300 olmamız lazım
aynen tertip aynı yerde gircez sınava yaa saçma ama beni şimdiden heycen sarıo hafiif hafif
eee yavaş yavaş saracak artık 321.dönem olarak biz gideceğiz şunun şurasında ne kalmış zaten 4 aycık
tertip bu arada üniv. hangi bölüm bitirdin??
ben açıköğretim iktisat bitiridm tertip sen hangi üni
aynı açık öğretim iktisat kamu yönetimi
ben çıkıyorum tertip sık sık görüşelim forum sessiz kalmasınn
benim iktisat iktiat bölümü valla tertip çalışdığım yerde zaman geçmior yha tazminat olmasa çıkıjam askere kadar haytımı yaşıycam
şimdiden hazırlık yapıyosun sanırım.şimdiden sana ve sevgiline allah kolaylık versin
nerdesiniz teripler kimse yomu yawww forum sessiz kaldı biraz hareketlendirelim bariiii
arkadaşlar bende boşçuluktan sıkıldım ve bozdum yeminimi nisanda gitmek istiorum.... Ben diplomamı şubat gibi alıyorum. dilekçe olayları nasıl oluo bide yedek subay çıkma ihtimalini yükseltmek için neler yapabilirim
DİPLOMANI ŞUBATTA ALIRSAN NİSANDA GİTME ŞANSIN ZOR KARDEŞ YEDEK SUBAY OLMA İHTMALİ İÇİN SEN HİÇBİRŞEY YAPMASSIN HERŞEY TSK NIN İHTİYACINA BAĞLI
dilekçeyle yetişiyor fln diyolardı.. biranevvel gidip gemek istiyorum ben de yaza kalması baya kötü olacak
arkadaşlar bende ekimde açıköğretim işletme fakültesinden mezun olup askere başvurdum dün de yoklamamı yaptırdım erken gitmek istiyorum dilekçe verecekmişim nasip olursa bayramdan sonra dilekçemi vereceğim dilekçem kabul olursa nisanda kısa dönem askerim