Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞaFaK 002
  • atarsa 2 başka yok
  • Arkadaşlar gözünüz aydın..şimdi sizin en mutlu günlerinizdir..bundan sonraki hayatınızda başarılar hepinize.
  • hadi gözünüz aydın dedeler darısı bizim başımıza
  • biz 325. dönem olarak siz 321 . dönem kardeslerimize hayırlı teskereler diyoruz .darısı basımızaaa
  • Tüm 321. dönem arkadaşlarım, hepinize hayırlı uğurlu olsun.Malesef benim askerlik sadece 18 gün sürdü biliyorsunuz ama inanın o 18 gün bile yetti de arrttı benim için :) Vadi ekibi olarak gelince haber verin bir organizasyon yapalım :)
  • BUGÜNDEN SONRA ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ... YARIN TESKERE ÇARŞISI. BUGÜN İLİŞİK KESİYORUM. YİHUUUUUU.. HALA İNANAMIYORUM. EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULUNDAN SEVGİLER. POŞET KOMANDODAN..
  • Kastamonu'dan tüm 321. KD devrelerime selamlar. şu an teskere çarşısındayım. yarın sabah hürgeneralim. Hepinize hayırlı teskereler.
  • vadi toplan...
    bekle abi vadi geri dönüyor
  • şafak 001 dede yorgun bugün çarşıdayım
    yapabilirsem yarında çıkacam
    herkese hayırlı teskereler...
  • 317kd dedeniz olarak şimdiden gözünüz aydın torunlar nizamiyeden çıkışınızın tadını çıkartın inanın hayatınızda böyle bir olayı daha önce yaşamadınız keyfini çıkartın hadi geçmiş olsun
  • şafak doğan güneş...

hepimize geçmiş olsun...

• hepinize hayırlı olsun
  • şafak doğan güneş......
    bu günüde gördük çok şükür

321. kd
    bir efsane sona eriyor
  • 321ler hayırlı teskerelerrrr bugün güneş başka doğdu darısı 323lere
    Doğan güneş hiç batmasın şafak 0 çok onurlu bi hasret de bitti abime kavuşuyorum sonunda oley oley oley
    tarsus cezaevinde son gün... bu arada ordaki sibirya kurtlarına hasta oldum
    neyse ... bayram da geliyo dedelerin ellerini öpün hea

• İşte o an geldi Nisan ayının başlarını hatırlıyorumda heyecanla yerlerimizin açıklanmasını bekliyorduk sonra nisan 10 yerler belli oldu heyecan hat safhada ve teslim oldun birliklerimize ve saymaya başladık 150.......140.......130.....120....110....100....90.....80...70...60....50....40....30....20...10....9...8.....7....6....5.....4....3.....2.....1 ve işte dışardayız artık 15 günde 1 değil hergün çarşım varmış benim ve kendi mutfağım varmış susayınca dolabım varmış meşrubat içtiğim soğuk soğuk; televizyonum farmış kral tv den başka kanalları da gösteren ve kumandası bende; ve halıya basıyormuş ayaklarım ve saat altıda kışlaya geri dönüş yokmuş kışlanın dışındada hayat varmış akşam 6 dan sonra mıntıkamı oda ne içtima mı güldürmeyin nöbetmi benmi tutayım:) :) :) :) :) hey hey bendeli oldum deli deli narino bendeli oldum deli narino hey hey tutun bağlayın beni narino tutun bağlayın beni narino hey hey gideyerüm buradan narino gideyerum buradan narino :) :)

HERKEZE GEÇMİŞ OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

• Allahıma şükürler olsun bu günleri gördüm artık kimse bana karışmaz hürgeneralim heeeyyyyyt be
  • yaşanması gerekiyordu yaşandı ve bitti
    bir efsane daha sona erdi
    artık hürgeneraliz....

hürgeneral olarak 321'e istikamet veriyorum

321 istikamet sağınız istikamet solunuz istikamet eviniz marş marş
  • Bir çırpıda gelldi geçti, bir bakmışım bugün evdeyim... darısı sıradakilerin başına...
  • 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.