Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bana askerden geldikten sonra hep söylenen bi lafı sizede söyleyeyim

esas askerlik şimdi başlıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: nopasaran

sen de hakansın dimi :)

olm burda da mı karsılastık :))

talha kardeşim. senin üye olduğunu bilmiyordum valla. msn deki isminden çıkarttım şimdi. Askerdeykende hiç muhabbeti geçmedi. Meğer yanyana askerlik yapmışız forumdan. Helal bize ya. Bende forumdanadam arıyordum diğer bölüklerde

güzel kardeşim benim
  • Herkese selamlar,

Askerliğini 321. dönem denizci olarak yapan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Ben 9 mayısta yapılan yemin töreni cd( yada dvd )'sini alamamıştım. Elinde olan bir arkadaşımız varsa benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim.

e-mail adresim: muharremaltintas@wit.com.tr

İyi günler..
  • unutmadık ulan

300 ulan
    21 ulan

321 ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopasaran -- 1 Kasım 2008; 13:36:42 >
  • ben olmasam valla 321 ler hiç yaşamadı sanacak torunlar. yapmayın beyler. şafağa saygı + rep :))
  • daha demin askerdeyken buraya düştüğüm şafaklara baktım şimdi bile içim daraldı
    ama nerdeyse oldu 60 gün ne biçim şeymiş bu askerlik

askerden önce neydi buralar be şimdi yeller esiyo 321. devresinden
  • herkes kayıp yusufum. nopasaranla askerdeyken aynı bölükteydik. az 50 sonnnnnn diye bağırmadı
  • her şey dün gibi ama biteli 2 ay olmak üzere..
  • valla 2 ay geçti tam... devreler bi daha olsa giderim.. sivilde sıkıldım vallaha
  • Ne zaman gittik ne zaman bitirdik aklımda birşey kalmadı askerligi unuttum bile
  • teskere brakıp uzman mı olsaydım acaba diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

teskere brakıp uzman mı olsaydım acaba diye düşünüyorum

teskere bırakıp uzman olmak mı :) böyle bir ihtimal statün gereği yoktu zaten tertip.. teskere bıraksaydın asteğmen yahut teğmen olarak devam ederdin..
  • bakın 327 ler bile başlamış konu açmaya.. has torunlar geldi. iyice yaşlandık:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muharremaltintas

Herkese selamlar,

Askerliğini 321. dönem denizci olarak yapan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Ben 9 mayısta yapılan yemin töreni cd( yada dvd )'sini alamamıştım. Elinde olan bir arkadaşımız varsa benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim.
    e-mail adresim: muharremaltintas@wit.com.tr
    İyi günler..

Vay muharrem hocam :) Haşin dalgıç, kahraman bahriyeli, yan gelip yatan 19. bölük :P yoksa 13 müydü

Abi tören cd si bizde de yok, gerçi atahanda varmış sanırm da bi irtibat kuramadık :)

quote:

Orjinalden alıntı: nopasaran

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

teskere brakıp uzman mı olsaydım acaba diye düşünüyorum

teskere bırakıp uzman olmak mı :) böyle bir ihtimal statün gereği yoktu zaten tertip.. teskere bıraksaydın asteğmen yahut teğmen olarak devam ederdin..

Valla bize söylenen o şekildeydi, eski usul teskere bırakma kalkmış yeni statüde anca uzman olabilirsiniz demişlerdi. Da asteğmen ya da teğmen olarak kalacağımı bilsem düşünürdüm bu ihtimali

• selam arkadaşlar ben 325. dönemdenim sizlerden askerliğinizle ilgili deneyimleri yazmanızı istiyorum.
  • kaç sayfa bu yav uçmuş
  • başta 321. dönem olmak üzere tüm arkadaşların bayramı kutlu mutlu rahat huzurlu olsun.
    323 lere hayırlı teskereler
    325 lere gönüllerindeki yerleri nasip etsin Allah....

unutmadık (:
  • selam canlar nasılsınız yalan olduk valla baksananız 325 ler gıdıyo askere hayırlıyla yapsın gelsınler hadı öptüm hepınızı allaha emant olun.
  • yalan olmadık. burdayız. hizmetteyiz. kaybolanlar utansın
  • bizde burdayız..
  • 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.