Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi Kurimle konuşsam askerliği özledim diyo :)

şaka maka özledim ben de, dedeler para versen burda ve bu kadar rahat yapamazsın demişlerdi de he he diyip geçmiştik, harbiden doğru söylemişler :)

Çanakkale boğazı bizden sorulurud beeee, hey gidi günler heyy.

ben biraz şanslıyım sanırm, askerden geldim bayramdan sonra işbaşı yaptım, asteğmen olmadığıma üzülmedim yani
  • 321 P. Atğm.
    Artık evdeym. ordayken kararsızdım askerlikmi güzel sivil mi hele de piyade olunca baya düşünüyor insan :). en çokta askerlik ağır basıyordu.şimdi boşboş evde yatarken anlıyorum, askerlik daha iyiydi. çok olmasada bi itibarın var 1800 e yakın maaşın, 9/1 den ssk askeri sosyal imkanlar, şimdi nerdee.
    keşke eskisi gibi askerde kalma olsa...
    bazı yedeksubay arkadaşlar hala diyor' milyarlar verseler asker kalmam, tabi bu kişisel düşünce, askerlik bir yaşam biçimi asla geçinmek için bir meslek olamaz yapılamaz. Hala üst rütbeli olupta asker olduğuna pişman olan çok, yani dediğim gibi bu mesleği benimsemek gerekir.

bu arada gerçek hayatta teğmen bile olduk forumda hala onbaşıyım bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELYASADZE -- 6 Nisan 2009; 23:32:21 >
  • 1 nisanda terhis oldum 6 nisanda iş başı yaptım askerligim istanbulda evim izmirdeydi işimse ankarada ne hasret giderebildim ailemle ne de dinlenebildim doyasıya ooofff offff!
  • forum durmuş ne oldu ya kimse cevap yazmıyormu
  • arkadaslar bende 327 p ydk subay adayıyım tuzladayım bransım zma. aranızda 1 sene once benım durumumda olan ama sımdı ıse teskere heyecanı sarmıs arkadaslarımdan zma olarak neler yaptıklarını ogrenmek ısterım.nerelere daha cok dagıtım olunur ne iş yapar nelere dıkkat etmek gerekır vs....darısı basımıza...
  • arkadaşlar bende 321.kd askerim.yalova hava meydan komutanlığıında göre yaptım......1 seneyi devirrdik bitireli.....neyse forumda böle bi sayfa olması güzel...herkese hayırlı günler
  • topiği açtığım ilk zamanları hatırlıorumda aradan 1.5 seneden fazla geçti askerlik bittii konuşmalara bakıorum ne akdar heyecanlaıymışız fakat gittik geldik ne değişti hayat gene aynı .....
  • Bütün 321. Kısa Dönem er ve Asteğmen tertiplerimin
    Şu an askerlik vazifesini yerine getiren 329. Kısa dönem ve Asteğmen arkadaşların
    önümüzdeki ay birliklerine katılacak olan 331. dönem yedek subay aday adaylarının
    ve uzun dönem olarak askerlik hizmetlerini yerine getirmekte olan kardeşlerimin
    bayramını kutluyor
    Allah'tan herkes ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
  • Vay hatıralarım depreşti 2008 yazını askerde yemiştik hey gidi günler.
  • neydi o günler
    sınırda az boş boş bakmadık uzaklara.. sabahlara kadar devriye, nöbet tutan gençlerle sohbetler...
    vay beee
    ne çabuk geçti günler
  • hic bitmicek zannediyordum. şuraya bakın 331. kd ler den bahsediliyor.
    biri safak atmıs, ben gordum o zamanlar. 275. kd mi ne yazmıstı. dedim acaba adam yaşıyo mu halen =) şimdi aynı durumlara biz gelmeye basladık. zaman cok cabuk geciyor.
  • vay beee ne günlerdi :D
    şimdi 337 dönem arkadaşım gidiyor ,bir gireyim bakıyımd edim selam olsun devreler :)
  • benden de devrelerime selam, 321 K/D Erçiş
  • ultra hortingen olacak ama soriii

Unutulmaz devre

3 2 1

KSD.

herkeşe slmmmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozka321

vay beee ne günlerdi :D
    şimdi 337 dönem arkadaşım gidiyor ,bir gireyim bakıyımd edim selam olsun devreler :)

sanada slm olsun devreee
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsnbk

kırıkkale il jandarma komutanlığında askerliğimi kısa dönem olarak yapmakyayim..şafak gece 12 den sonra 51...kırıkkale çok sıcak ve aylardir yağmur yağmıyo..zaman geçtikce şafak sıkıştıramaya başladı.. hepinize hayirli tezkereler arkadaşlar..

zaman ne çabuk geçiyoo :))
  • terhis olalu 3. yılı da devirmişiz be...
  • 3 yılı devireli de oldu biraz.. aklıma geldikce hasta ediyodu beni nasil bitecek bu askerlik diye. Allah c.c. tan kısa donem yapmısım, birde uzun donem olsa nolurdu dicem ama simdi bakıyorumda baya bi olmus biteli
  • Bir Aöf mezunu olarak bende Nisan ayında askere gitmek istiyorum
    Yardımcı olursanız sevinirim

1 Siz niye Nisan ayını seçtiniz ?
    2 Askerliğiniz kolay mı geçti yoksa zor mu ?
    3 Nisan ayının diğer dönemlere göre zorluğu yada kolaylıkları nedir?
    4 Siz bana Nisan ayını önerir misiniz ?
    5 Aöflü olarak Nisan ayında askere gidersem yedek subay olma şansım %1 artar mı?
  • ne 3 ü 5i 7si.
    şaka gibi :)
    google de bise ararken bu baslık cıktı. askere gidenler halen bole baslık açıyo mu acaba :D
  • 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.