Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

safak daha 74...

bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor...
  • MERHABA ARKADAŞLAR UZUN ZAMAN OLDU GÖRÜŞMEYELİ NERELERDESİN YAHU 321 KD SELAMLAR
  • abi bu asteğmenlerden ne çektim varya hele bitanesi bide bizim dönemdi 321 nerdeyse bölük komutanın önünde birbirimize giricektik , herşeyi anladım askerlikte ama bunların tavrını anlamadım ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmont

abi bu asteğmenlerden ne çektim varya hele bitanesi bide bizim dönemdi 321 nerdeyse bölük komutanın önünde birbirimize giricektik , herşeyi anladım askerlikte ama bunların tavrını anlamadım ,

nerdeydi bu astegmen?

ben istesem de sert olamiyom yaw, hele kisa donemlerle arkadas gibiyim zaten
  • Bu arada, safak 58
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmont

abi bu asteğmenlerden ne çektim varya hele bitanesi bide bizim dönemdi 321 nerdeyse bölük komutanın önünde birbirimize giricektik , herşeyi anladım askerlikte ama bunların tavrını anlamadım ,

omuzdaki o ince ağır gelmiştir :) sivilde yakalarsan affetme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Ocak 2009; 3:30:09 >
  • heyttttttttttttttt beeee yedik askerligide unuttuk bileeeeeeeee da dün gibi 10291 aday numaralı yedek subay adayı
  • bitti kaç ay geçti 4 ay 4.5 ayı devirdik torunlar geldi askerlikten ne güzel günlerdi be Aydında helikoper filoda yapmak herkese nasip olmazmış :) 5 yıldızlı oteldi valla
  • askerliği özledim galiba :s
  • Konu çok uzun bundan dolayi sorulduysa kusura bakmayin ama teskere birakmak tamamen kalktimi teskere birakabiliyorsak sanirim sozleşmeli subay olabiliyoruz en fazla bu konuda bilgisi olan beni bilgilendirebilirmi?
  • ŞAFAK 20...
  • ŞAFAK Bİ ZAMANLAR 365'Tİ. ŞİMDİ 13, ATARSA 12 BU ALEMDE BAŞKA YOK ZORUNUZA GİTMESİN!
    KOMANDO ASTEĞMEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 21 Şubat 2009; 16:59:59 >
  • Askerliği bitirmek ne güzel bir duyguymuş böyle, sayın 321.KD arkadaşlarım:)
  • 321. dönemden kıbrıs türk kuvvetlerini çeken var mı?Bende orayı çektim kurada bilgi almak istiyorum...
  • Vay be galiba artık 321. lerin sonuncuları olarak bizde bitiriyoruz. Bakalım bizde unutabilecekmiyiz askerliği
  • Kıbrıstan yeni geldim... Rütbem de otuurmuş aaaa, teğmen.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Economist -- 9 Mart 2009; 17:14:15 >
  • ooo daha gelmediniz mi yaw siz...eheh beni tertipler hala tekmil alıyolar desenize...neyse en iyisini yaptınız ama bak ben geldim eylül 17 de ama tamda krize denk geldim en azından maaşınız yatıyor çatır çatır..neyse size şimdiden hayırlı teskereler. . haaa tek yıldız lı üniformanızla stüdyoda foto çektirmeyi unutmayın.adettendir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

ooo daha gelmediniz mi yaw siz...eheh beni tertipler hala tekmil alıyolar desenize...neyse en iyisini yaptınız ama bak ben geldim eylül 17 de ama tamda krize denk geldim en azından maaşınız yatıyor çatır çatır..neyse size şimdiden hayırlı teskereler. . haaa tek yıldız lı üniformanızla stüdyoda foto çektirmeyi unutmayın.adettendir.

valla haklısın.. keşke bizde uzun çıksaymışız:) eylülden beri boş boş geziyoruz. hiç değilse maaşımız olurdu.. bu arada yedek subay arkadaşlarda bitirdi heraled artık?:)

en kral devre 321:)

• selam dedeler... Bizde sizin gibi askere gidip gelip. bide unutacakmıyız.
  • evet.. hatta geri dönmeyi bile isteyebilirsiniz :)
  • 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.