Şimdi Ara

3220 ile MSN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu 2saat aradım ve birsürü şey buldum birsürü site java msnler emsn filen ama hepsi hata veriyo turkcell operator ne yapmam lazım internete giriyo turkcell-im e gridim oluyo ama msn de hata veriyo napıcam birisi yardım etsin http://www.getjar.com/software/Nokia/3220 burdaki hiçbi msn programı olmuyo

• bende cok denedim ama yemedi. hattın avea mı?
  • hat turkcell neden olmuyo bu hiçbi imkanı yokmu imkansızmı
  • ya aslında ben siemens m55 de bile calıstırmıstım ama bunda bir turlu olmadı.ben de benim avea dan falan diyodum. cunku opera mini avea calısmıyo turkcell de calısıyo
  • ayar filenmi yapmam lazım baglantı ayarı gprs mi ne öle bi olay var standart baglantıyı cepten internet yaptım olmuyo yine yardııııııııııııııım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 24 Eylül 2006; 19:17:03 >
  • Bakıyorum abi valla sizde olmasanız kafayı yiyicem çooooooook saolun cevap yazıdıgınız için
  • # (Menü) Servisler / Ayarlar / Bağlantı Ayarları / Etkin servis ayarları / Grup 1 / Etkin kıl

# (Menü) Servisler / Ayarlar / Bağlantı Ayarları / Etkin servis ayarlarını düzenle

baglantı ayarları yok yapılandırma ayarları var ondada etkin servis filen yok yardıııııııııııııım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.