mrb arkadaslar 3230 son versiyon fw nerden bula bilirim? simdiden sagolun
nokıa shop ta bulabılırısn dogubank ve etrafında yuklemek ıcınmı yoksa son vversıyon hangısı onu ogrenmek ıcınmı
tel format atmiyo su an internetten bir tane 3230 fw bula bilsem indirip tele yukleyecem
ınternetten bulunup tele atılabılınıyormu bunu bılmıyordum
quote:
Orjinalden alıntı: reis.ertugrul ınternetten bulunup tele atılabılınıyormu bunu bılmıyordum
boyle birsey soz konusu degil arkadasim. internetten veya kendi bilgisayarinizdan firmware updates yapamazsiniz. bu isler icin telefon teknik servis birimleri var, ancak oralardan bu islemi gerceklestirebilirsiniz. ayrica en son 3230 firmware updates RM-51 5.0614.0 ilginize.
sagol kardes. telefona hard format atiyorum formating bittikden sonra NOKIA yazi oylesine kaliyo.lutfen yardim edin
quote:
Orjinalden alıntı: ramil sagol kardes. telefona hard format atiyorum formating bittikden sonra NOKIA yazi oylesine kaliyo.lutfen yardim edin
aman dikkat et yakma telefonunu. bu sorunla bir cok kisi karsilasiyor ama cozumunun bilemiyorum. bence once bir soft formatini at telefonunu rahatlat veya telefonunu guvenli modda ac bakalim bunlari bir dene, oyle hard format at.
tel hic acilmiyo ki nokia yaziyo oyle kaliyo hem guvenli modda nasil acilir? ben *3 yes acma kapama tuslarini basip format attim ama yine nokia yazip duruyo
Hard Format atmak için telefon kapalı ve SIM ve MMC kartınızı çıkarttıktan ve şarjınızın dolu olduğuna emin olduktan sonra *,3,YES, On/Off tuşuna Formatting yazısı çıkana kadar basılı tutun.
azimsanmis sekilde telefonu acmak icin ise kalem tusuyla acma tusuna basacaksin. boyle acinca atilamayan formatlara cozum getirdigi soyleniyor. ama bilemiyorum hic basima gelmedi. ve bu yola hic basvurmadim.