Şimdi Ara

3230 fw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar 3230 son versiyon fw nerden bula bilirim?
    simdiden sagolun

• nokıa shop ta bulabılırısn dogubank ve etrafında yuklemek ıcınmı yoksa son vversıyon hangısı onu ogrenmek ıcınmı
  • tel format atmiyo su an internetten bir tane 3230 fw bula bilsem indirip tele yukleyecem
  • ınternetten bulunup tele atılabılınıyormu bunu bılmıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul
    ınternetten bulunup tele atılabılınıyormu bunu bılmıyordum

boyle birsey soz konusu degil arkadasim. internetten veya kendi bilgisayarinizdan firmware updates yapamazsiniz. bu isler icin telefon teknik servis birimleri var, ancak oralardan bu islemi gerceklestirebilirsiniz. ayrica en son 3230 firmware updates RM-51 5.0614.0 ilginize.
  • sagol kardes. telefona hard format atiyorum formating bittikden sonra NOKIA yazi oylesine kaliyo.lutfen yardim edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramil
    sagol kardes. telefona hard format atiyorum formating bittikden sonra NOKIA yazi oylesine kaliyo.lutfen yardim edin

aman dikkat et yakma telefonunu. bu sorunla bir cok kisi karsilasiyor ama cozumunun bilemiyorum. bence once bir soft formatini at telefonunu rahatlat veya telefonunu guvenli modda ac bakalim bunlari bir dene, oyle hard format at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tel hic acilmiyo ki nokia yaziyo oyle kaliyo
    hem guvenli modda nasil acilir? ben *3 yes acma kapama tuslarini basip format attim ama yine nokia yazip duruyo
  • Hard Format atmak için telefon kapalı ve SIM ve MMC kartınızı çıkarttıktan ve şarjınızın dolu olduğuna emin olduktan sonra
    *,3,YES, On/Off tuşuna Formatting yazısı çıkana kadar basılı tutun.

azimsanmis sekilde telefonu acmak icin ise kalem tusuyla acma tusuna basacaksin. boyle acinca atilamayan formatlara cozum getirdigi soyleniyor. ama bilemiyorum hic basima gelmedi. ve bu yola hic basvurmadim.
  • onlarin hepsini yapdim vakat nafile olmuyo
  • quote:

onlarin hepsini yapdim vakat nafile olmuyo

telefonunu acamiyorsun oylemi. o zaman servise gotur onlar bir firmware updates yapsinlar.
  • sanirim basqa care yok.tamam sagol
  • quote:

sanirim basqa care yok.tamam sagol

oyle gorunuyor. kolay gelsin. ama bence sat telefonunu bak sana soyliyim. kullanan biriyim ve sana onerim bu.
  • tel benim diyil kardesimin. ben 1,5 senedir SX1 kullanicisiyim
  • quote:

tel benim diyil kardesimin. ben 1,5 senedir SX1 kullanicisiyim

anladim. zaten bu bir oneriydi. tecrube onerisi. ben nokia 3230 yuzunden kvk ile davaciyim. kazandim gerci ya, hayirlisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.