Şimdi Ara

3230 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 3230 almayı dusunuyorum ama kafama bı soru takıldı kullanan arkadaslara soruyorum.arkadaslar 3230 3gp videoları acıyormu ve de 3230 da video izlemek guzel mı bı takılma falan oluyormu?

• 6630 da olan wideo dan bir gidim farki yok al bence hadi kolay gelsin
  • abi nokia 3230'da 1.3 mp ekran var videoyu da krallar gibi izlersin :) 3gp formatını desteklemese de codec atmak mümkün sanırım. hatta realOnePlayer'ın öle bi codeci varmış die duydum ama yanılıo da olabilirim. beta player da denenebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [hyper]

abi nokia 3230'da 1.3 mp ekran var videoyu da krallar gibi izlersin :) 3gp formatını desteklemese de codec atmak mümkün sanırım. hatta realOnePlayer'ın öle bi codeci varmış die duydum ama yanılıo da olabilirim. beta player da denenebilir.

1.3 mp ekrani yok telefonun,1.3 mp kamera cozunurlugu ancak video cekerken 1.3 mp ile cekmez vga dan bile dusuktur cozunurluk (176x...), ve video daki takilmalar islemci ile alakalidir. piskopat : Bende ayni islemciye(123 mhz) sahip 6670 var. henuz video indirip izlemedim ama telefon kesikli bicimde video cekiyor almadan once bu bir dusun eger video cekmek senin icin onemliyse.
  • 3g wideo lari cevirebiliosun 3230 un calistirca sekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.