Şimdi Ara

........'3250' HAKKINDA ŞUNLARA BİR AÇIKLAMA GETİRELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE D600 VAR FAKAT NOKİADAN VAZGEÇEMEDİM 1-2 HAFTA İÇİNDE 3250 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA AKLIMA TAKILAN BİRKAÇ SORU VAR
    1.)3250 DE SENSÖR TÜRÜNDE CIF YAZIYOR.BUNUN VGA DAN FARKI NEDİR HANGİSİ DAHA İYİDİR?
    2.)BUNU http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=32577 den ALSAM BİR SORUNLA KARŞILAŞIRMIYIM
    3.)BİRAZ BEKLESEM FİYAT ÇOK DÜŞER Mİ?
    4.)SİZ OLSANIZ D600 Ü BIRAKIP 3250 ALIRMIYDINIZ...?

SORULARIMA VERECEĞİNİZ CEVAPLARDAN DOLAYI ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 4 Nisan 2006; 18:01:52 >

• arkadaşım iki tel hakkındada şöyle üstten bir bilgim var bazı özelliklerini biliyorum ama ben kesinlikle 3250 yi tercih ederdim fiyat konusunda tahminim kısa sürede fazla düşmez geliyor bana
  • SAĞOLASIN DOSTUM FAKAT ŞEYİDE SORMUŞTUM "CIF" İLE "VGA" ARASINDAKİ
    FARK NEDİR.hANGİSİ DAHA İYİDİR
  • Tek Cevap :

ßence D600 bırakılıp 3250 alınmaz..D600 satınca çok zarar edersin hem senin telefon daha iyi video çekiyor daha şekil vs.. Bence bu telefonu yaza kadar kullan yazın iyi modeller çıkar o zaman değiştirirsin.. ( ßenim görüşüm bu )
  • 1- O kamera sensörüne değil video çözünürlüğüne denmiştir. 176*144 Video çekiyor o yüzden..
    2- Ben 2 gün önce sipariş verdim oradan ama bugün stokta olmadığı için para iadesi yaptılar..
    3- Düşmez. Greylerine doğubankta 950 civarı istiolar zaten. Genpada 750 YTL..
    4- Ben değişirim ama d600'den çok zarar edersin..

• quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

1- O kamera sensörüne değil video çözünürlüğüne denmiştir. 176*144 Video çekiyor o yüzden..
    2- Ben 2 gün önce sipariş verdim oradan ama bugün stokta olmadığı için para iadesi yaptılar..
    3- Düşmez. Greylerine doğubankta 950 civarı istiolar zaten. Genpada 750 YTL..
    4- Ben değişirim ama d600'den çok zarar edersin..

genpaya baktım şimdi daha yok görünüyor.genpada bu kadar olduğunu nerden biliyorsunuz arkadaşlarım

• Aşağıdaki linke bakabilirsin.. Ama 20 Nisanda sevkiyat başlıyor...

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTTFJek0rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Aşağıdaki linke bakabilirsin.. Ama 20 Nisanda sevkiyat başlıyor...

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTTFJek0rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

teşekkür ederim

• Arkadaş 3250 mükemmel bir telefon ama D600 ü satmaya kalkarsan tahminim 400 den fazla varmezler 2. eline o yüzden baya zarar edersin
    Son olarak para bolsa değiştir
  • arkadaşlar bu telefon boyut olarak nasıl acaba?? ben 6600 kullanıyorum artık büyüklüğünden dolayı bıktım bu telefondan ...
  • ARKADAŞLAR D600 Ü BABAMA BIRAKIYORUM.O DA BANA 3250 ALACAK ARTIK
    YALNIZ YAAAwww.koysepete.com DAN KALDIRILMIŞ TELEFON.ŞANSA BAKIN YA.
    DOSTLAR BU SİTE GİBİ BAŞKA BİR SİTE MEVCUT MUDUR?ÇÜNKÜ BAYA BİR FARK EDİYOR NERDEN BAKSAN EN AZ 150-200 YTL DAHA FALA BORU DEĞİL YANİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 6 Nisan 2006; 16:42:17 >
  • 150-200 FARK EDİYOR DOĞRU AMA SE DİCEM EN SON NEKADAR DEDİLER ARKADASIN BİRİSİ 750 DEMİŞ... NERDE İSE GÜZEL FİYAT BENCE.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.