Şimdi Ara

3250 tema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lutfen birisi gerçekten bana 3250 telefonuna tema yuklediğini soylesin çıldıracağım...

• ben gayet güzel yüklüyorum ne oldu ki arkadaşım .
  • genelde boyle yukluyorum eklenenleri ama genelde sis çıkıyor ve yuklemiyor telim
  • burda bizim teller için uyumlu tamalar var onları dene.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/tm.htm
    ama keşke burda ayrıca bir topic açmasaydın bu konu için
  • dedimya tema var deniyor alıyorum yukleyemiyorum dedimki acaba gerçekten yukleyen varsa bende bir sorun vardır diye
  • bu linkteki temalarıda mı yükleyemiyorsun.
  • deneyeceğim şuan alıyorum
  • 3250 nin symbian wersiyonu üst oldugu için cogu temayla uyumsuzluk yapabilir
  • yapabileceğim birşey varmı kardeş????
  • :) kardeş bende ilk önce öle sandım ama o linktekileri yükledim ve takır takır çalışıyo.arkadaşlar bu hareketlli temalar varmış onlar 3250ye uyuyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetonline -- 28 Ağustos 2006; 17:48:00 >
  • sen büyük ihtimal telefonuna uyumsuz temaları deniyosun yoksa tema yükleyememe gibi bir şansın çok az . se dediğim temaları bi dene bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetonline
    :) kardeş bende ilk önce öle sandım ama o linktekileri yükledim ve takır takır çalışıyo.arkadaşlar bu hareketlli temalar varmış onlar 3250ye uyuyomu?

evet seninde dedigin gibi arkadasin dikkatinden kacmis olabilir. nokia 3250 symbian v9.1 kullaniyor ve piyasadaki s60 temalarin hicbiriyle uyumlu degil. muhakkakki 3rd ED veya v9.1 ibaresinde dikket etmeniz gerekli.
    ayrica hareketli temalar zaten azinlikta ve onlarda eski s60 surumleri icin.
  • yani 3rd ED uyrmı bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: bafrasporlu
    yani 3rd ED uyrmı bana

senin telefonun dogrudan symbian 3rd ED surumu oldugu icin, verilen linkteki tum temalar telefonuna uyumludur.. kolay gelsin.
  • sağol teşk yukluyorum senin topicten sanada kolay gelsin
  • maviateş ve clone hocam yukledim çalıştı heeeyt be oldu sonunda çok sağolun.
  • Ben takur tukur yüklüyorum pardon topici gormedim daha önce. Yardım edebilirdim ama... Neyse kasmaya devammm!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bafrasporlu
    maviates ve clone hocam yukledim çalıştı heeeyt be oldu sonunda çok sağolun.

maviates ve kendi adima; sana yardimci olabildigimiz icin sevindik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.