Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gönderdim ve listeye alınmışım arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: tekin4040

yaw adana askerlik daire başkanlığına dilekçe gönderen kimse yok mu..
  • Öncelikler herkese selamlar,

Üst dönemlerime ve tertiplerime şimdiden hayırlı teskereler dilerim:):):)
    Oku oku bitmedi resmen, ben biraz geç katıldım ama güzel bilgiler edinmedim değil, herkesin emeğine sağlık:)

Bende Nisan Celbi için Ocağın ilk haftası dilekçemi gönderdim, ben aslen Antalyalıyım ve dolayısıyla Ispartaya gönderdim daha sonra aradığımda ise Şubat başında arayıp dilekçenin sonucunu öğrenebilirsin dediler ama %99 kabul olur dediler. Bende kendimi Nisanda gitmek için çok hazırladım umarım bir aksilik çıkmaz. Malum kriz döneminde, askere gitmek en iyisi galiba, umarım Allah herkese hayırlı teskereler nasip eder.

Özgün KIZILKAYA-Uludağ Üniversitesi(Elektronik Mühendisliği)
    İkamet: BURSA
    Doğum: ANTALYA
  • kardeş sonucu arayarak mı öğrendin..

quote:

Orjinalden alıntı: vatanmustafa

ben gönderdim ve listeye alınmışım arkadaşım
    quote:

• Arkadaşlar bende 1 saat önce ADANA'YA dilekçemi gönderdim.Haftaya arasak sonucunu öğrenebilirmiyiz?
  • Askerlik durum belgemde Nisan - 2010 celbinde sevk edileceğim yazılı

Geçen hafta erken sevk için dilekçemi gönderdim, 3 gün sonra ellerine ulaşmış.
    Bugün aradım durumu sordum, dilekçenin kabul edildiğini Nisan'da askere gideceğimi Mart 1 - 30 arası evraklarımı almam gerektiğini söylediler.

Söyleyenlerin baştan savma konuştuklarına dair şüphelerimden dolayı, birde size danışayım Nisan'da asker miyim :)
  • Ellerine ulaşıp ulaşmadığını sormak için ara, ulaştıysa "e n'olcak şimdi ?" de
    Ben bu sabah yaptım, üstte yazdığım gibi Nisanda askersin dediler, du bakali n'olcak

quote:

Orjinalden alıntı: Tendürek

Arkadaşlar ben erken sevk için dilekçemi bağlı olduğum askerlik dairesine (Tekirdağ) geçen hafta aps ile yolladım. Bunun haricinde yapmam gereken birşey varmı? Kabul edilip edilmediğini sizce ne zaman öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Met5n1k -- 20 Ocak 2009; 15:32:07 >
  • benımde bugun bitti işler kardesler martın ilk haftası git subenden evraklarını al, nisanda askersin dediler. inş. bi terslik cıkmas, herkese şimdiden hayırlı olsun;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

bende dilekçemi bugün verdim bi kaç gün sonra arar sorarım.

Arkadaşlar bu nisanda gireceğimiz sınavda ne soruyorlar.

325.dönem bi arkadaşım sınavda çıkan soruların daha çok sayısal mantığa dayalı olduğunu söylemişti örnek vermek gerekirse hangisayının %6 sının 8le çarpımı x dir. şeklinde sorular varmış yani öss soruları beklemiyor bizleri
  • evet aradım nisanda askersin dediler
    quote:

kardeş sonucu arayarak mı öğrendin..

quote:

quote:

• quote:

quote:

selam arkadaşlar benimkide adana askerlik daire başkanlığı... osmaniye şubem... ikametim ise karaman... yarın arıyvam dilekçem nolmuş bakalım...
  • Merhaba Forum sakinleri,

fiore45 - Nadir Özgürler - Girne Amerikan üni. - Manisa

benide ekleyin lütfen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamanoglu

quote:

Orjinalden alıntı: akalistanbul

selamlar.. bişey sorucam.. cuma günü yerli şubemin yönlendirmesiyle kendi isteğimle yapmış olduğum 2 senelik tecili bozdum.. 31 mart 2009 ' a kadar askerlikle ilişkisi yoktur diye de durum belgesi aldım. şubemi aradım ve ''dilekçe göndermene gerek yok tecili bozunca nisan celbine denk geliyosun.. listeler 31 ocakta gelecek seninde adın listede olur'' diye söylendi..
    ama haftasonu hep düşündümde bi aksilik çıkacak sanki gibi geliyo..
    benzer durumda olan kimse yokmu...

aynen bende senin durumuna benzer bi durumdaydım.. 31 mart 2010 a kadar tecilli olarak gözükmekteydim... askerlik kararı aldırarak tecilimi bozdurdum ve buna ragmen yinede dilekçe gönderdim erken sevk için... sen yinede bi dilekçe gönder derim eline bişiyy yapışmaz, zararı olmas yani nie gönderdin bunu demez sana kimse...

ne yazıcağımı bilmiyorum ki dilekçeye.. erken sevk dilekçesi gibi yazsam diyorum ama alakası yok erken değil zamanında sevk olacak çünkü.. bekliyim şubat başını en kötü şubatta yollarım diyorum bi dilekçe ( zamanı uzatmışplar zaten ) ama muaallaktayım yani.. herkes için hayati önemi vardır askerlik döneminin malum benim içinde öyle nisan olmazsa iyi olmaz benim için pek...
    böyle bi dilekçemi yazsam acaba :):):)

• Orjinalden alıntı: samalop

Orjinalden alıntı: xayahan

Selamlar hemşehrim,

Hayırlısı artık bekliyoruz. Perşembe günü bir kez daha arayacağım Görele şubeyi. Cevap alırsam ya da alırsan yazışalım muhakkak.

aleyküm selam hemşehrim, ben trabzonu aradığımda ordaki bayan 25 ocaktan sonra göreleyi ara onlar seni bilgilendirir demişti bende ptesi aricam bakalım umarım istediğimiz gibi olur bu arada ben görelenin aydınlar beldesindenim

Bilgilendirmen için teşekkürler Hemşehrim.
    Pazartesi bende arayacağım. Ben Çavuşlu beldesindenim. Arifoğullarından. Bahşiş Mahallesi.
    Çekmeköyde ikamet ediyorum.
  • HANİ Bİ SAYAÇ YAPILACAKTI NOLDU O İŞ YAW
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceteris33

HANİ Bİ SAYAÇ YAPILACAKTI NOLDU O İŞ YAW

Tamam sen yap koyalım ilk posta
  • otomatiği yapılana kadar ben manuel sayaç olarak arada bilgi vermeye devam ediim 69 gün var 1 nisana...
  • 1 Nisan'ı geç, şafak kaç gün
  • 69 mu ooo daha çok varmışş ya..panık yapmaya gerek yokmuşş beyler...
  • 69 gün sonra askeriz yani vay be hiç aklımda yoktu askere gitmek ama gittim dilekçemi yolladım 2 yıllık tecili ellerimle bozdum.Ama bu krizde askerde olmak en iyisi:)
  • arkadaşlar ben bir durumu anlatayım sizlere belki aynı yanlışı yapan varsa yardımım dokunabilir.Ben okulumu bitirdikten sonra ekim ayında istanbulda askerliğimi 2 yıl tecil ettirdim.Ve bu sene nisanda askere gitmeye karar verdim dilekçemi kütüğümün bağlı olduğu Trabzon'a yolladım ve üzerinden 11 gün geçti.Dün şubeyi aradım ve resmen şok oldum adam bana sen dilekçeyi buraya yollamıyacaksın dedi ankara asker alma daire başkanlığına dilekçe, diploma f. kopisi. nüfüs cuzdan f. kopisi ,ve durum belgesi f. kopisini gönder dedi.yani büyük bir yanlıştan döndüm.Ama duyduğuma göre başvurular az olduğunda süre 1 ay uzatılmış bu habere de çok sevindim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.