Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM KÜTÜK ELAZAIĞ-SİVRİCE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME MEZUNUYUM. BEN 1 HAFTA ÖNCE BİLGİ ALMIŞTIM ERKEN SEVKİM ONAYLANMIŞ MEMUR BANA MART AYINDA GİT EVRAKLARINI AL DEMİŞTİ BANA GÖRE EN İYİ DÖNEM NİSAN DÖNEMİ İNŞALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNCE OLUR ARKADAŞLAR..
  • bu arada benim ikametgah istanbul. doğma büyümede istanbul diyebiliriz. bu arada benim merak ettiğim bir konu var. elazığ en fazla nereye asker gönderiyor. bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaction

arkadaşlar ben bir durumu anlatayım sizlere belki aynı yanlışı yapan varsa yardımım dokunabilir.Ben okulumu bitirdikten sonra ekim ayında istanbulda askerliğimi 2 yıl tecil ettirdim.Ve bu sene nisanda askere gitmeye karar verdim dilekçemi kütüğümün bağlı olduğu Trabzon'a yolladım ve üzerinden 11 gün geçti.Dün şubeyi aradım ve resmen şok oldum adam bana sen dilekçeyi buraya yollamıyacaksın dedi ankara asker alma daire başkanlığına dilekçe, diploma f. kopisi. nüfüs cuzdan f. kopisi ,ve durum belgesi f. kopisini gönder dedi.yani büyük bir yanlıştan döndüm.Ama duyduğuma göre başvurular az olduğunda süre 1 ay uzatılmış bu habere de çok sevindim.

önceki msjlarda yazmıştım ama yine yazıyım çünkü herkes ayrı bişey sölüyo..

bende senin gibi 2 sene erteletmiştim temmuzda.. gitmeye karar verince de Kast. Askerlik Daire başkanlığı'na göndermiştim erken sevk dilekçesi.. bi kaç gün sonra yerli şubeden aradılar böle olmaz önce tecili iptal et dediler. bende gittim yabancı şubeden iptal ettirdim fax max çekiliyo malum.. yeni durum belgemde sevk tarihi 31 mart 2009 yazıyo.. yerli şubeyi aradım tekrar tecili iptal ettiğimi söyledim ...
    ''artık dilekçeye falan gerek yok hiç bişey yapma nisan 2009 kapsamına girdin zaten..şubat başı listede ismin çıkar heralde'' dedi.
    bende bişey yapmadan bekliyorum ( bişey yapmadığımdan dolayıda tırsmıyo değilim ) ki Allahtan süreyi uzatmışlar galiba..
    sana da ASAL falan demişler...her şube ayrı muamelemi yapıyodur nedir :P :)

• kocaeli'ye dilekçe gönderip de sonucunu ögrenen kimse var mı acaba? bir de istanbulda ikamet eden biri olarak ayın 1. nde sınava ilk girenlerden olmaya çalışacağım. bi yerde okumuştum. uzun dönem isteyenlerin ilk günden erken davranması iyi olur diyorlardı.
  • arkadaşlar bişey sorucam. benim kütük giresun ikamet istanbul.. giresun yada istanbulda askerlik yapma şansım olurmu az da olsa böyle bi ihtimal varmıdır
  • bekle bekle bekle tlfon açıyorum bek le daha erken diyorlar yine bekle yine bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

quote:

Orjinalden alıntı: mustafaction

Kısa dönem askerliği yapmak isteyip te kontenjan nedeniyle gidemeyen hiç duymadım varmı böyle bir şeye şahit olan

Aralık dönemi çok yoğun olduğundan bazı başvuruları kabul etmiyorlar diye biliyorum

O Aralık'da kabul edilmeyen bazı başvurulardan birisi de benimkiydi mesela
    Artık kontenjandan mı orası bilemem ama ondandır heralde başka neden olacak..

• quote:

Orjinalden alıntı: hildor

kocaeli'ye dilekçe gönderip de sonucunu ögrenen kimse var mı acaba? bir de istanbulda ikamet eden biri olarak ayın 1. nde sınava ilk girenlerden olmaya çalışacağım. bi yerde okumuştum. uzun dönem isteyenlerin ilk günden erken davranması iyi olur diyorlardı.

bende ocak başında kocaeline verdim dilekceyi elden...subat bası arayın demişlerdi ama dayanamadım aradım gecen hafta, yine subat bası ara dediler... yarın bidaha aricam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruzai

quote:

Orjinalden alıntı: hildor

kocaeli'ye dilekçe gönderip de sonucunu ögrenen kimse var mı acaba? bir de istanbulda ikamet eden biri olarak ayın 1. nde sınava ilk girenlerden olmaya çalışacağım. bi yerde okumuştum. uzun dönem isteyenlerin ilk günden erken davranması iyi olur diyorlardı.

bende ocak başında kocaeline verdim dilekceyi elden...subat bası arayın demişlerdi ama dayanamadım aradım gecen hafta, yine subat bası ara dediler... yarın bidaha aricam

kardeş sen yine haftada bir arıyorsun, ben üç gündür sürekli arıyorum anlamadım gitti bu işi..İnsanın içi rahat edemiyor ya

• quote:

Orjinalden alıntı: iongun

arkadaslar adanayı aradım yetkılı memur yokmus nerdeyse artık yarın ara ogren dedıler.Neyse benide LİSTEYE EKLERSENİZ sevinirim kütük Mersin ikamet Ankara mezun olduğum okul Ankara Üniversitesi

kardeş yaZDIGINI okuyunca gülesim geldi.. walla benimkide adana daire başkanlığı..2 gün önce aradım yetkili memur yok dediler.. dün tekrar aradım yine yetkili memur yok dediler.. bence bu arama işinden sıkıldılar artık klasik bi yalana dönüştü olay...bu arada şubatın ikinci haftası yerli şubenden öğren diip başından savıyorlar...
  • ÖNCELİKLE HERKEZE İİ GECELER İİ UYKULAR.
    ARKADAŞLAR, 31-07-2010 A KADAR TECİL HAKKIM VAR ANCAK ARALIKTA ARKADAŞLAR ASKERE GIDINCE BEN GİTMEDİĞİM İÇİN PİŞMAN OLDUM.ŞU AN ÖZEL BİR ŞİRKETTE BİREYSEL EMEKLİLİK ARACISI OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.MALUM PİYASA KRİZDEN DOLAYI DURGUN BEN DE BU DURGUNLUKTA ASKERE GİTSEM DİYORUM.KARASIZ KALDIM NE YAPAYINM NE EDEYİM BİLMİYORUM.
    AYRICA NİSAN 2009 DÖNEMİ İÇİN SON BAŞVURULARIN 28 ŞUBATA KADAR UZALTILDIĞI DOĞRUMUDUR.(EĞER DOĞRUYSA ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE DURUMA BAKARIM O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜM İYİCE )
    YORUMLARINIZLA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Mrb arkadaşlar ben 4 yıllık fakülte meznuyum nisanda yedek subaylık sınavına girmek istiyorum. ne yapmam lazım. bu ara tecilimin sona ermesi 2009'un sonuna doğru.
  • @dejavu_nirvana Öncelikle evet 28 Şubat!a kadar başvurular uzatıldı.2010 çok uzak bir tarih o tarihe kadar piyaslar düzelir mi öngörmek çok zor ama eğer işinde sağlam olduğunu düşünmüyorsan,yani ne bileyim durgunluk o piyasada da devam ediyorsa,işten çıkarmalar varsa tabii ki gitmek en iyisi.Zaten kimse askere can atarak gitmiyor,ben de Marmara'yı bitirdim,ama hiç bir başvuruya cevap gelmeyince erken sevk dilekçemi yolladım gitti.
    Kendine göre bir değerlendirmeni yap ve en azından 20 Şubat'a kadar kararını vermiş olursun.
  • arkadaşlar hepinize şimdiden kolay gelsin dileklerimi iletiyorum ben askerliğimi 323. ksd olarak yozgatta yaptım şunu bilin bizim yaptığımız askerlik değil rahat rahat hepiniz askerliklerinizi bitirir paşa paşa dönersiniz inşallah umarım sınıfınız jandarma olur rahat askerlik yaparsınız birda jandarma olarak dış karakollara düştüğünüzde iyice rahat edersiniz bi bakmışsınız ki 5 ay gözünüzü açıp kapayıncaya kadar gelmiş geçmiş şimdiden hepinize hayırlı teskereler
  • Tertipler

Dilekçem ulaşmış ama kabul edilmeme gibi bi durum olabilirmi arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: funal

Tertipler

Dilekçem ulaşmış ama kabul edilmeme gibi bi durum olabilirmi arkadaşlar ?

1/10000000000000000 ihtimalle de olsa olabilir
  • arkadaşım ben çalışıyorum ve 2 senedir çalışıyorum işimde ii mühendisim ama piyasa şartları kötü bence gitmek en iisi ben ii şirkette çalışmama rağmen önümü göremiyorum ne olacak diye anladığım kadarıyla sen hizmet sektörüsünde ve üzgünüm krizin en çok etkilediği sektördesin bu yüzden bence gitmen ii olur tabi karar senin
    quote:

Orjinalden alıntı: dejavu_nirvana

ÖNCELİKLE HERKEZE İİ GECELER İİ UYKULAR.
    ARKADAŞLAR, 31-07-2010 A KADAR TECİL HAKKIM VAR ANCAK ARALIKTA ARKADAŞLAR ASKERE GIDINCE BEN GİTMEDİĞİM İÇİN PİŞMAN OLDUM.ŞU AN ÖZEL BİR ŞİRKETTE BİREYSEL EMEKLİLİK ARACISI OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.MALUM PİYASA KRİZDEN DOLAYI DURGUN BEN DE BU DURGUNLUKTA ASKERE GİTSEM DİYORUM.KARASIZ KALDIM NE YAPAYINM NE EDEYİM BİLMİYORUM.
    AYRICA NİSAN 2009 DÖNEMİ İÇİN SON BAŞVURULARIN 28 ŞUBATA KADAR UZALTILDIĞI DOĞRUMUDUR.(EĞER DOĞRUYSA ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE DURUMA BAKARIM O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜM İYİCE )
    YORUMLARINIZLA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• arkadaslar bişey sorucam ya benım subede doldurdugum formda yedek subay olarakmı yoksa kısa donem olarak yapmamı istediğimi bildiren bi soru yoktu, herkes kısa dönem yazdım diye filan soyluyo ama bana verdikleri formda yoktu öyle bi soru:S benim gbi form alan baska bi arkadas daha varmı ya??
  • Bende sizler gibi Nisan 2009 celbi için erken sevk dilekçesi gonderdim geçen gün belge gelmiş Osmangazi askerlik şubesinden; 16.03.2009 da randevü vermişler askerlik şubesine gidecekmişim 31.03.2009 da Balıkesir'de sınava girecekmişim.Sizede boyle bir belge geldimi
  • yedek subay olmak için dilekçe veriyorlar şubede onu dolduruyorsun vermeleri lazımdı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.